Home
Blog
Bestemmingen
Zéér gave USA must-see: De Grote Meren

Zéér gave USA must-see: De Grote Meren

op 10 september 2018
1 minuut leestijd
Zéér gave USA must-see: De Grote Meren

Lake Superior, Lake Huron, Lake Michigan, Lake Erie en Lake Ontario vormen samen De Grote Meren. Het zijn schitterende zoetwaterbronnen in het noorden van de Verenigde Staten, vlakbij de Canadese grens.

‘Schitterend’ is eigenlijk een understatement voor de beschrijving van deze meren. In de periode van half mei tot half september is watersporten, hiken en feesten hier het devies. Check bij jezelf waar je behoefte aan hebt en kies het meest geschikte meer.

Lake Superior

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Lake Superior beschikt over een eigen ecosysteem en een microklimaat. Het is het grootste meer van de vijfeenheid, waaraan ook Lake Superior Provincial Park onlosmakelijk verbonden is. Een gave manier om de omgeving te verkennen is per motor. Houd er overigens wel rekening mee dat  de wintermaanden flink koud kunnen zijn en het meer voor een groot deel bevriest.

Lake Huron

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Bij Lake Huron wordt kraakhelder water gecombineerd met witte zandstranden. Pak je hippe zwemoutfit in voor de nodige waterpret en bereid je voor op romantische zonsondergangen aan de westelijke oever.

Lake Michigan

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Surfliefhebbers opgelet! Lake Michigan is jouw place to be. Ook als wandelaar zit je hier goed. Maak te gekke trekkingen, waarbij gekleurde zandsteen kliffen en zandduinen jouw panorama zijn.

Lake Erie

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Lake Erie is een hotspot voor zowel watersporters als feestgangers. Kajakken is een must-do! ’s Avonds uiteraard afgetopt met een drankje en een dansje.

Lake Ontario

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Last but not least is Lake Ontario het kleinste meer van de vijf. En ook hier geldt, hul jezelf in jouw favoriete outdoor-outfit en gaan met die banaan!

Top reizen naar Amerika

Mexico, Miami & Key West

Mexico, Miami & Key West

17 dagen
Individuele rondreis
Individuele rondreis
Geniet van zonovergoten stranden in Key West, het bruisende Miami en oude Maya-ruïnes en kristalhelder water in Tulum. Een reis naar deze prachtige bestemmingen is een perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. Deze reis is de perfecte combinatie tussen relaxen en culturele sites bezoeken. Je start de reis in Miami en rijdt de prachtige route bij Key West. Vervolgens gaat de reis verder naar het veelzijdige Mexico. Via Cancun bezoek je het schier eiland van Yucatan en een van de zeven wereldwonderen Chitzen Iitza. Om de reis relaxt af te sluiten eindigen we deze reis in Cancun. Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft.Persoonlijk advies, daar draait het om bij Travel Legends. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8