Home
Blog
Algemeen
Sawadee rondreis infodagen

Sawadee rondreis infodagen

op 18 november 2010
1 minuut leestijd
Sawadee rondreis infodagen

Rondreisorganisatie Sawadee organiseert de komende maanden informatiedagen door het hele land. Tijdens deze dagen kun je kennis maken met Sawadee, de rondreizen en de mensen achter de reizen.

Rondreisorganisatie Sawadee organiseert de komende maanden informatiedagen door het hele land. Tijdens deze dagen kun je kennis maken met Sawadee, de rondreizen van Sawadee en de mensen achter de reizen.

De enthousiaste medewerkers zullen presentaties houden over landen en regio'sen zullen natuurlijk vooral uit eigen ervaring vertellen over de bijzonderheden, bezienswaardigheden en reismogelijkheden. Als je dus nog niet weet waar je je rondreis wil maken of met welke reisorganisatie je dit wilt doen dan kun je hier tijdens deze infodagen wellicht achterkomen!

De eerst infodag is op 21 november aanstaande in Natuurhistorisch Museum Naturalis in Leiden. Vervolgens zal Sawadee aanwezig zijn op bijzondere locaties in Zwolle, Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Alkmaar!

Op de website van Sawadee kun je je aanmelden.

Het programma:

StadDatumLocatie
Leiden21 november Naturalis
Zwolle19 december Odeon Theater
Eindhoven22 januari Parktheater
Den Haag12 februari Bever Zwerfsport (The Globe)
Utrecht20 februari Rasa Wereldculturencentrum
Alkmaar12 maart Bever Zwerfsport

Tijdens de presentaties komen ook reizen uit het programma Familieavontuur, actieve reizen voor ouders met kinderen aan bod.

Top reizen met Sawadee

Beoordelingen van Sawadee

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.9
Vervoer
7.9
Reisleiding
8.7
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
7.8