Home
Blog
Algemeen
Djoser reizigersinformatiedagen 2016

Djoser reizigersinformatiedagen 2016

op 24 november 2015
1 minuut leestijd
Museum Volkenkunde Leiden
Museum Volkenkunde Leiden

Reisorganisatie Djoser organiseert in 2016 weer haar jaarlijkse reizigersinformatiedagen. Ideaal om inspiratie en informatie op te doen voor jouw rondreis plannen in 2016! En natuurlijk kom je alles te weten over de Djoser reizen.

Weet jij al wat je in 2016 gaat doen? Een verre rondreis door Azië? Of een roadtrip in Amerika? Wat het ook is: Djoser helpt je graag! Djoser is één van de grootste reisorganisaties van Nederland met groepsreizen in het verre reizen segment. De reizen van Djoser gaan dus ook echt naar alle uithoeken van de wereld. Wellicht ben jij je nog aan het oriënteren? Ook dan zijn de reizigersinformatiedagen van Djoser ideaal!

De Djoser reizigersinformatiedagen zijn op 29, 30, en 31 januari en worden gehouden in het Museum Volkenkunde in Leiden. De toegang is helemaal gratis, maar meld je wel even aan. Dit kun je doen via de website van Djoser.

Laat je informeren door één van de Djoser reisexperts, volg presentaties of neem deel aan leuke workshops. Hieronder nog een sfeerimpressie van de informatiedagen van Djoser.

Top reizen met Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.2
Vervoer
7.5
Reisleiding
7.9
Prijs / Kwaliteit
7.1
Algemeen
7.3