Djoser ervaringen

De Djoser ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Djoser gemaakt hebben.

Er zijn 116 ervaringen met Djoser geplaatst.

Accomodatie
7.5
Vervoer
7.8
Reisleiding
8.3
Prijs / Kwaliteit
7.6
Algemeen
7.8

Beoordelingen van Djoser

Wat vinden anderen van rondreizen met Djoser?
9,4

Een prachtige busreis langs de zogenaamde Goude Ring van Moskou naar Sint Peterburg

Rusland
Groepsrondreis met Djoser
09-06-2022

In moskou gingen we eerst onder begeleiding een stadswandeling maken. Later deden we dat ook op eigen gelegenheid. We gingen vanaf ons hotel met de Metro naar het centrum. Liepen door de Nikolskaya winkelstraat naar het Rode Plein, bezochten het GUM winkelcentrum, diverse kathedralen, het standbeeld van Peter de Grote en genoten van een optreden van een mannenkoor in de Kathedraal van de Moeder Gods, liepen langs de achterkant van het Kremlin door de Alexandertuin en zagen daar de afwisseling van de wacht bij het graf van de onbekende soldaat. Ook bewonderen we Moskou pachtig verlicht in de avond.De reis vanaf Moskou ging verder met een bus langs de plaatsen Vladimir, Soezdal, Kostroma, Jaroslavl, Rostov Veliki, Sergijev Pasad, Tver, Novgorod naar Sint Peterburg.Vladimir is een middeleeuwse stad ui 1108. Daar bezochten wij de kerk van de Bescherming van de Moeder Gods en de daarnaast gelegen kathedraal uit de 11e eeuw.In Soezdal bezochten we het klooster van Pokrovsky uit 1364 waar vroeger vrouwen uit rijke families werden geplaatst om non te worden, maakten een boottochtje over de rivier de Kamenka, bezochten het Kremlin en maarten een ritje in een paardenkoetsje.In Kostroma, een eeuwenoude handelsstad, bezochten we het Ipatjevski klooster en het huis van de Romanov's met zijn lage deurtjes.In Jaroslavl bezochten we het Spaso Preobrzjenski klooster met de kerk van Ilya Poroka waar we ontelbare mooie fresco's bewonderden. Ook maakten we een wandeling langs de Wolga en dronken een drankje en in een groengeverfde grote boot die dienst deed als restaurant en waar een jonge Rus op het terras een waterpijp zat te roken.De volgende plaats was Rostov Veliki; een van de ousted Sweden in Rusland. Daar dwaalden we urenlang rond door het Kremlin dat tegenwoordig een museum is aan de oever van het Neromeer.In Sergijev Posad bezochten we het Troitse-Sergieva Lavra klooster; een grout complex waar drie kathedralen staan en veel fresco's zijn te zijn.In Klin net voor Tver bezochten we het huis van de beroemde componist Tsaikovski waar in een bijgebouw oude prenten hingen en in de tuin een levensgroot beeld van de componist stond, gezeten op een bank.In Tver bezocht ik het zomerpaleis van Catharine de Grote en later at ik met een deel van ons reisgezelschap een heerlijke lunch.In de oudste stad van Rusland Novgorod uit de 9e eeuw bezochten we Detinets oftewel het Kremlin dat een gebied van 12,1 ha omslaat. Ook maakten we Darren leuke boottocht over de rivier de Volchov en 's avonds at ik een berenmaaltijd!Vlak voor Sint Peterburg bezochten we nog een boerendorpje.Sint Peterburg is na Moskou de grootste stad in Rusland en ligt in een deltagebied aan de monding van de rivier de Neva. Hier brachten we bezoek aan het Winterpaleis; indrukwekkend, overwelmend en vermoeiend. Ook maakte ik een rondvaarttocht over de Neva en de Finse Golf en bezocht het Faberge museum. Met onze groep bezochten we de Kazan kathedraal en met een paar leden van het reisgezelschap besloten we onze reis met een diner.Deze reis van Djoser in 2019 en ook die naar India in 2007 zijn de mooiste vakanties die ik heb gemaakt in mijn leven.

Yvonne van Sijll
Alleen gereisd
8,0

Rondreis Wit-Rusland, Kaliningrad en Gdansk

Rusland
Groepsrondreis met Djoser
03-06-2020

Vorig jaar een heel boeiende rondreis gemaakt door 3 landen, waarbij vooral Minsk me verbaasde. Prachtige stad. De rondreis was in een uitstekende bus en er was volop vrijheid voor iedereen om Minsk, Vitebsk, Brest, Grodno, Kaliningrad en Gdansk te bekijken. Precies zoals ik het graag had. Bovendien was er onderweg nog gelegenheid om de beruchte Wolfsschanze in Polen te bezoeken. Wil je een andere kant van Europ zien, dan is dit zeker een aanrader. Verbetertips? Graag wat langer in Minsk en Kaliningrad blijven.

Henk
Alleen gereisd in September 2019
1,8

Nooit meer met Djoser!!

Thailand
Familiereis met Djoser
21-05-2020

Na 2 jaar houd deze reis mij nog bezig.
Verschrikkelijke reis. Zo’n €9000 betaald voor 3 personen. Meteen stres op Schiphol was verkeerd geboekt bagage zou op Vliegveld tussenstop achterblijven..dame verrekte het om ons in te checken. Vrijdagavond 17 uur Djoser kantoor niemand te bereiken. Met veel geslijm dame over kunnen halen toch een tel te plegen naar weet ik waar..enfin, we konden vertrekken. Aankomst te Bangkok. Nergens een bordje te vinden van Djoser. Gelukkig was het mijn 3e bezoek aan Thailand dus konden we de kalmte enigszins bewaren. Aangesproken door medereizigers die om een of andere reden het vermoeden hadden dat wij “erbij” hoorde. Reisleider Ricardo liet het toen al afweten..In Thailand begon de ellende pas echt. Heel veel bijkomende kosten. Het begon al in de bus van vliegveld naar hotel, Kinderachtige speldjes (afkomstig van China toen)die ons zouden moeten beschermen tegen de muggen werden massaal afgenomen voor €7,- per stuk welke door Thaise reisbegeleidster werden verkocht. Mijn kinderen namen het mij kwalijk dat ik ze niet kocht. De andere dag begrepen ze me. Iedereen gebeten. Met uitzondering van Bangkok, waren alle hotels ver maar dan ook ver onder de maat zelfs voor Thaise begrippen. Op een resort afgegooid (“hele goede waarderingen” ja ooit, in een ver verleden (daar heb ik toch echt even gejankt en een peuk gerookt). Voor de eerste keer daar op zoek gegaan bij de reisleider om te reclameren, die was er niet( hoorde later dat hij bij “vrienden” was. In het bijzijn van de kinderen wordt je voor het blok gezet deel te nemen aan excursies waar hoge prijzen voor dienen te worden betaald. Een “nee dankjewel” was lastig, kinderen begrijpen het niet direct, medereizigers vinden er wat van, maar ook de reisleiding.
Ik heb het ontzettend te doen met de families die voornemens waren deze zomer te reizen met Djoser, geloof mij, thuis heb je het vele malen beter!
De goede recensies op deze site zijn mi door de reisorganisatie zelf geplaatst.
Djoser, ik hoop dat jullie keihard failliet gaan!

Caat
Gereisd met gezin in August 2018
4,0

Nooit meer met Djoser

Mexico
Groepsrondreis met Djoser
10-02-2020

Nooit meer met Djoser! Hun leuze van individuele vrijheid klopt niet!!! Een groepsreis zoals alle andere!!!
Bij boeking van de reis heb je geen idee hoe lang de afstanden tussen A en B zijn. Ongelofelijk meer op de bus gezeten dan op de bestemmingen zelf! Zelfs 1 volledige dag op de bus gezeten. Het begon al In Cancun waar we de 1ste nacht toekwamen na een lange vliegreis, moesten we s'morgens al weg. Alleen gelegenheid gehad om eigen uitstapjes te maken als je langer ter plaatse bent! Dus in Merida, alleen in de namiddag vrije keuze en in San Christobal waar we 2 dagen verbleven en de laatste dag waar we verbleven op een bestemming die je moet vergeten. Onderweg stoppen waar we willen???Om samen te eten ja en dan weer met de bus verder!
Met de commerciële tekst: Uitstappen In de reis inbegrepen, zetten ze je ook op een verkeerd been, want opgelet, daar moet nog voor betaald worden! Dat staat er wel in, doch je leest er over! Ontbijt moest wel in het hotel, want de koffers moesten om 7 uur voor de deur staan om dan te vertrekken om 8 uur naar de volgende 'inbegrepen uitstap'. Uiteraard is het ontbijt ook niet inbegrepen want dat zou de basisprijs verhogen. Doch de rompslomp om met een groep telkens alles individueel af te rekenen, verlaagt het comfort van de reis!
Spreek me niet meer van Djoser, nooit meer

Lieve aelbrecht
Gereisd met vrienden in January 2020
8,4

Met Djoser door het fabelachtige Patagonië (Arg en Chili)

Argentinië
Groepsrondreis met Djoser
28-12-2019

Buenos Aires komt zowel bij aankomst als vertrek goed aan bod. Een groene leefbare stad waar veel te zien is. Patagonië is onmetelijk groot en dat kan je met de bus goed meemaken. De natuur van schiereiland Valdés is overweldigend. Veel dieren te zien. Dan met de bus dwars door de Pampa naar de Andes naar het Zwitserland van Argentinië. Daar liggen prachtige meren en bossen met oude bomen. Daarna naar Calafate waar vandaan het Fitzroy massief bezocht kon worden. Daar kon de benen echt gebruikt worden. Vanuit Calafate ook de gletsjer Perito Moreno bezocht en zelfs op gewandeld. Leuke ervaring! Vanuit Calafate ook naar Torres del Paine in Chili gegaan. Dat is een prachtig massief met een onbedorven natuur met kans op een glimp van een poema! De laatste stop in Patagonië was Terra de Fuego. Vanuit het leuke stadje Ushuaia is veel te doen. Tocht over het Beagle kanaal is een klassieker. Djoser biedt voor bijna alle dagen programma, maar daarnaast blijft er veel vrijheid om individuele keuzes te maken. En als je niet zo een vleesliefhebber bent kan je toch voldoende alternatieven vinden. Een reis met voor eenieder wat wils.

Aart Kat
Gereisd met partner in November 2019
9,4

Een prachtige super mooie reis mede dankzij onze reisleidster Mieke Thomas

Namibië
Groepsrondreis met Djoser
25-12-2019

Voor de eerste keer met Djoser en het kon niet beter al heel veel gereisd maar super tevreden over Djoser . We hebben alles gezien wat het land te bieden heeft lekker eten geweldige natuur heel afwisselend En een reisleidster die altijd voor je klaar stond. Echt een aanrader!!!

Evert en Fenny Korenberg
Gereisd met partner in November 2019
8,0

Een ingrijpende emotionele rondreis door Madagascar

Madagaskar
Groepsrondreis met Djoser
30-11-2019

Deze reis zou ieder van ons eens moeten gedaan hebben , alleen maar al om te beseffen hoe goede in het wel hebben. Madagascar heeft een prachtige natuur ,prachtige rijstvelden , eigenlijk niet te begrijpen dat het een van de armste landen is van wereld . Het is zeer aandoenlijk om het dagelijkse leven daar te aanschouwen. De mensen zijn daar met weinig gelukkig. De kinderen zijn blij met een gekregen lege plastieke fles.
Het is zeer aangrijpend om te zien hoe meisjes van amper 15 jaar , eigenlijk zelf nog een kind, al met een baby’tje op de arm rondlopen.
De hotelaccomodaties zijn goed. De wegenzout daar niet van uitstekende kwaliteit waardoor het transport soms niet altijd even vlot was.
Madagascar was een fysisch en psychisch een zeer actieve reis . Een goede lichamelijke conditie is een aanrader.
Deze reis is een must do

Saskia Peersman
Alleen gereisd in October 2019
7,8

Zeer ingrijpend en emotionele rondreis in Madagascar.

Madagaskar
Groepsrondreis met Djoser
30-11-2019

Deze reis zou ieder van ons toch eens moeten doen . Alleen al om te beseffen hoe goed wij het hier wel hebben.
Het heeft zo een prachtige natuur ,heel veel prachtige rijstvelden , eigenlijk onbegrijpelijk dat het een van de armste landen is .Het is heel aandoenlijk om het dagelijkse leven daar te aanschouwen, hoe het daar nog allemaal gebeurd.
De kinderen zijn daar blij meet een lege plastieke fles.
Het is eigenlijk zeer schrijnend om zien dat meisjes van amper 15 , eigenlijk zelf nog een kind, al reeds met een baby’tje op de arm rondlopen.
De hotelaccomodaties voor deze reis waren echt goed. . Heel veel gedaan en toch ook veel vrijheid.
Voor deze reis heb je best wel een goede lichamelijke conditie.maar absoluut een aanrader.

Peersman Saskia
Alleen gereisd in November 2019
7,8

Prachtige, afwisselende reis door Vietnam: een totaal andere wereld.

Vietnam
Groepsrondreis met Djoser
25-11-2019

Afwisselend programma, heel veel gezien, heerlijk gegeten. Vervoer eerste helft van de reis uitstekend, bus voor de tweede helft was helaas veel minder comfortabel.Geweldige plaatselijke gids, goede Nederlandse reisbegeleider, die veel wist over het land en de gewoontes. Voorgestelde kosten pp/per week waren veel te laag voorgesteld. Nog niet eerder zo'n misser gehad na de vele andere Djoser ervaringen van afgelopen jaren.
Het is een vermoeiende reis, maar je waant je in een andere wereld en kunt nog lang nagenieten van alle verschillende indrukken. Echt een aanrader.

Marja Helder
Gereisd met partner in November 2019
8,2

Heel mooie rondreis met super combinatie tussen vrije tijd en gezamenlijke activiteiten, echt een aanrader!

Peru
Groepsrondreis met Djoser
21-11-2019

rondreis van 14 dagen waarop we alle mooie dingen hebben gezien en alles perfect is verlopen, dit vraagt om een goede organisatie!

Isabelle Balcaen
Gereisd met partner in February 2019
9,2

Absolute aanrader

Namibië
Groepsrondreis met Djoser
19-11-2019

Geweldig land: woestijn, dor, leeg, lekker weer, veel gamedrives waarbij we prachtige dieren hebben gezien, uitstekende keuze in lodges met servicegericht personeel. Elke dag brengt je iets: ontroering, verbazing of intens genieten. Mijn verwachtingen zijn overtroffen.

Els de Graaf
Alleen gereisd in October 2019
9,2

Een onvergetelijke reis door Namibië

Namibië
Groepsrondreis met Djoser
13-11-2019

Dit was mijn eerste reis met Djoser en is me intens goed bevallen. Waarom Namibië? Ik hou van woestijnen en de rode zandduinen van Namibië hadden al lang een grote aantrekkingskracht op mij. de route was geweldig, het reizen in een truck, geweldig, alle lodges waren comfortabel en sommigen paradijselijk en met de groep hebben we ook veel geluk gehad. Wat m.i. de reis tot een topreis maakte was de reisleider met zijn enthousiasme, kundigheid en ervaring en tevens een ontspannen uitstraling: hij wist iedereen op z/n gemak te stellen. Ook de chauffeur van de truck was gezellig en zeker een goede bestuurder! Alles bij elkaar een prachtige en onvergetelijke reis, waarvoor ik zeer dankbaar ben!

Karin
in October 2019
8,2

Schitterende rondreis door door Nepal

Nepal
Groepsrondreis met Djoser
09-11-2019

De rondeis start in de hoofdstad Kathmandu met zijn kleine straatjes met duizenden winkeltjes om vervolgens via soms slechte wegen de bergopwaarts naar Nagerkot. Hier konden we een fantastische zonsopgang zien waarbij de besneeuwde bergtoppen langzaam zichtbaar werden. Vervolgens naar Pokhara aan het Phewa meer wat een bruisend stadje is met veel toerisme. Tot slot via Lumbini naar het Chitwan Nationaal park. Hier hebben we een jungle wandeling gemaakt en een jeep safari. Tijdens de jeep safari hebben we o.a. neushoorns gezien maar helaas geen tijger.
Kortom een zeer geslaagde reis waarbij we veel gezien hebben en de cultuur van het land konden opsnuiven.
Grote voordeel van de reis met djoser was dat je veel vrijheid krijgt en zelf keuzes kunt maken wat je wel en niet wilt doen. Kortom een aanrader deze reis.
De beschrijving wat wel en niet in de kosten zijn inbegrepen is heel duidelijk waarbij als klein minpuntje dat de geschatte bijkomende kosten wat aan de lage kant zijn.

Gijs
Gereisd met partner in October 2019
8,8

Prachtige Safari in India

India
Groepsrondreis met Djoser
06-11-2019

We hadden een safarireis naar India geboekt. Hoofddoel was tijgers zien, maar ook genieten van de natuur in de reservaten. De reis was erg goed verzorgd, mooie resorts en een geweldig enthousiaste reisbegeleidster. In totaal hadden we tien safari’s dus tien kansen om tijgers te zien. Na vier safari’s hadden we geluk en spotten we de tijgers. Drie stuks hebben we een half uur lang van dichtbij kunnen volgen. Wat een geweldige kick. Maar ook de natuur was mooi, genieten van het wild en van de vele vogels. Voor natuurliefhebbers is dit echt een aanrader. En een ochtendbezoek aan de Taj Mahal is dan een heerlijke toegift.

Nico driesen
in October 2019
9,0

Een mooie reis naar het begin van de beschaving

Iran
Groepsrondreis met Djoser
03-11-2019

We hebben erg genoten van de rondreis door Iran. Het is geen bestemming waar veel toeristen komen, behalve dan misschien Shiraz en Isfahan. Je gaat regelmatig eeuwen terug in de tijd en dat is heel bijzonder. De mooie moskeeën met prachtige mozaïeken zijn de moeite waard en je mag ook overal naar binnen. Qom, is een belevenis, als is dat waarschijnlijk niet het juiste woord. In deze religieuze plaats krijgen de vrouwen een chador aan, maar dat is een soort bloemetjesgordijn, want dan kan men zien dat we toeristen zijn. Heel apart. De woestijn is een belevenis op zich, ook het logeren bij de lokale bevolking. De mensen in Iran zijn zeker niet opdringerig, alleen maar erg aardig en behulpzaam. Je wordt overal welkom geheten. Onze gids had heel veel kennis van het land en wilde ons overal mee van dienst zijn. De reisbegeleidster hielp ook iedereen en regelde van alles. Het prettige van reizen met Djoser is, dat je ook je eigen weg mag gaan als dat mogelijk is. Niets moet en dat is heel fijn. Ook zij de groepen niet te groot. Al met al een reis om met veel plezier op terug te kijken

Bertina
Gereisd met partner in September 2019
8,8

Bijzonder Amerika

Namibië
Groepsrondreis met Djoser
25-10-2019

Van bijzondere parken met veel natuurschoon tot de overzichtelijke chaos van de steden. Goede centraal gelegen hotels. Wel lang reisdagen

Erik Grinwis
Gereisd met partner in September 2019
8,6

Boeiende 14 daagse reis door Egypte.

Egypte
Groepsrondreis met Djoser
23-10-2019

Boeiende reis langs Egyptes Oudheden, zeiltocht in een felucca over de Nijl, ballonvaart boven de tempels bij Luxor en snorkelen in de Rode Zee.
Deze reis was vooral de moeite waard door de voortreffelijke gids / egyptoloog Achmed: zeer goed geïnformeerd, uitstekend Nederlands sprekend en aimabel. Geen moeite was hem te veel om het ons naar de zin te maken. Prima voorbereide excursies, extra uitstapjes, info over leuke eetgelegenheden, advies bij onderhandelen.

Jenneke Aarts
Alleen gereisd in October 2019
5,4

Minder prettige ervaringen met Djoser

Thailand
Familiereis met Djoser
14-10-2019

Ik wil mijn minder prettige ervaringen met Djoser delen om andere mensen een teleurstelling te besparen. Ik heb helaas pas achteraf ondervonden dat ik niet de enige ben met minder positieve ervaringen met Djoser.
Wij hebben in April 2018 een 16+ Familiereis Noord-Zuid naar Thailand geboekt. Thailand als bestemming is een geweldig land, de reis van Djoser echter was op zijn minst gezegd niet perfect.
•De 16+ reis was geen 16+ reis ondanks de beschrijving op de website (2018). Toen de Djoser app liet zien dat er jongere kinderen meegingen bleek na klagen dat de uitleg dat er minimaal 1 kind in de familie 16+ moet zijn. Wij mochten kort voor de reis kosteloos annuleren maar ga dat maar eens last minute regelen met een groot gezin. Tijdens de reis bleek dat er een familie was met alleen kinderen jonger dan 16. Aangezien de jongeren veel bij elkaar worden gebracht tijdens de reis verandert dat toch de sfeer en gespreksonderwerpen tijdens de reis voor de kinderen. Schrijnend in deze context is dat we extra geld hebben betaald door de keuze voor een 16+ reis.
•De aanduiding middenklasse hotels is een positieve weergave van de realiteit. 2 hotels waren ronduit slecht. Met name de accommodatie in Koh Samui was gewoon vies met achterstallig onderhoud. Het mooie was dat de reisleider ons daarvan tevoren op de hoogte bracht om onze verwachtingen alvast omlaag te brengen i.v.m. klachten die van de eerdere groepen werden gemeld.
•Onze Nederlandse reisleider was net als wij op sommige bestemmingen voor de eerste keer.
•Wij bestellen een 21-daagse reis waarvan de 21ste dag vervolgens 5 minuten duurt (vertrek vlucht 00:05 op de 21ste dag). De geplande hotelovernachting wordt zonder informatie of compensatie van de planning verwijderd.
•De reis van Chiang Mai naar Koh Samui wordt beschreven als een indirecte vlucht. Wat niet wordt verteld is dat je om 5 uur ’s morgens vertrekt er ook een busreis van totaal 6 uur aan vast zit en een bootreis van 2 uur. Aankomst op Koh Samui is laat in de middag. Dit is uit oogpunt van kostenbesparing. Er is namelijk ook een direct vlucht naar Koh Samui maar die wordt niet aangeboden omdat die duurder is. Deze dag kun je nagenoeg volledig afschrijven.
•Door de aanpassing in de reis en het gebrek van een accommodatie wordt ons voorgesteld om op de laatste dag bij aankomst in Phuket om maar 4 uur in een winkelcentrum rond te gaan lopen.
•Wij hebben geboekt voor 5 personen boven de 17 jaar en volwassen prijzen betaald voor alle familieleden. Vervolgens werd in elk hotel geprobeerd 1 van de familieleden op een (klein) opklapbed of zelfs op een dun matras op de grond te laten slapen. Tijdens het zogenaamde hoogtepunt van onze reis in Kho Phi Phi moest 1 van mijn volwassen kinderen op een kort en dun matrasje, onder een dun wollen dekentje op de grond slapen.
•In het Bayview resort in Kho Phi Phi hebben we niet kunnen douchen omdat er stinkend regenwater uit een open reservoir uit de kraan kwam. We hebben ons met flessen water moeten wassen!! Op onze klacht kregen we te horen dat dat kwam omdat we dicht bij het regenwater reservoir zaten??? Als oplossing mochten we eventueel in een kleine kamer met 4 bedden naast elkaar met zijn 5’en slapen? Bij vertrek stonden de gebruikte flessen water op de rekening van onze kamer.
•In de Bayview resort, volgens de beschrijving met een fantastisch uitzicht op de baai, zaten we achteraf, aan de achterkant van de heuvel zonder enig uitzicht. Bij de receptie werd ons verteld; “daar plaatsen we de Djoser mensen altijd”
•Op mijn klachten achteraf naar Djoser werd afwijzend gereageerd zonder een echte spijtbetuiging of compensatie.

Bert jonker
Gereisd met gezin in August 2018
8,6

Indrukwekkende rondreis over Java en Bali.

Indonesië
Groepsrondreis met Djoser
09-08-2019

Onder een goede begeleiding een groepsreis over Java en Bali gemaakt. Hotels zijn goed, volgens de standaard van het land en vervoer is gevarieerd (boot-trein-touringcar) en uitstekend verzorgd.
Met een enthousiaste groep medereizigers hebben we onder begeleiding van een Nederlands sprekende reisleider uiteraard de toeristische highlights gezien maar ook met geregelde lokale gidsen de omgeving beter leren kennen. Intensief maar erg mooie ervaring rijker!

Denis
Gereisd met gezin in July 2019
5,8

Reis door de Balkan

Servië
Groepsrondreis met Djoser
06-08-2019

Wij reisden in juli met Djoser doorheen Servië, Bosnië Herzegovina, Kroatië, Montenegro en Kosovo. Deze reis is een commercieel succes en is telkens snel vol. Het is een mooi circuit dat met een comfortabele bus wordt uitgevoerd. De reis vereist een goede fysieke conditie. Voor sommige hotels moet de bagage een heel eind zelf gedragen worden, de meeste hotels hebben geen lift. Tijdens de reis zijn er bijna geen fotostops. Enkele hotels zijn zeer lawaaierig ( Kasina in Belgrado, Rendez Vous in Kotor). Volgens de brochure krijg je in Dubrovnik ruimschoots de tijd om de stad te ontdekken, maar we zijn maar 2 uur in de mooiste stad van Kroatië gebleven.

Cyriel
Gereisd met vrienden in July 2019
9,2

Rondreis in Peru

Peru
Groepsrondreis met Djoser
27-07-2019

Ik heb dankzij Djoser een mooie trip gemaakt in Peru. Ik maakte deel uit van een groep met nog 15 Nederlanders en 2 andere Belgen. Er was altijd een heel gezellige sfeer, iedereen praatte met iedereen en hielpen mekaar als het nodig was. Onze reisbegeleidster Susanne Olsthoorn wist veel te vertellen over de geschiedenis, cultuur, gewoontes, … in Peru. Was altijd goedgemutst, hulpvaardig en gaf goede tips ivm restaurants waar we konden gaan eten. Iedereen was supercontent. Ook de lokale gidsen in Arequipa, Macchu Pichu, Titicacameer, … waren heel behulpzaam en gaven veel informatie. De accomodaties waren comfortabel en gezellig. Als je iets wilde bezoeken wat niet op het programma stond, werd dat geregeld, zo heb ik ook de zoutpannes van Maras en Rainbow Mountain kunnen zien. Kortom, een fantastische reis die ik nooit zal vergeten.

De Becker Ronny
Alleen gereisd in June 2019
5,0

Slechte hotels

Italië
Groepsrondreis met Djoser
27-07-2019

Voor Djoser kies je voor goed georganiseerd reizen, kwaliteit en comfort. Deze reis omvatte zeer verouderde en slechte hotels, enkele waren iets beter het hotel Tonic te Palermo. De reisleiding, verteld heel weinig over het land zelf want ze is tenslotte geen gids(!?) Ze sprak ook geen Italiaans ( handig-not!) Djoser brengt je van A naar B en dat is het! Geen enkele excursie zit inbegrepen in de prijs. Een veel té dure reis voor het aangebodene. Geen Djoser meer!!

L.Bracco
in July 2019
5,8

Prijs kwaliteit verhouding niet oké

Italië
Groepsrondreis met Djoser
27-07-2019

Groepsreis Zuid Italië.
Veel cultuur, ruimte voor vrije tijd. Geen excursies inbegrepen, ook geen stadswandeling terwijl dit wel aangegeven staat. 3 * hotels die al 20 jaar geleden aan opknapbeurt toe waren. Een té dure reis voor het aangebodene.

L.Brouwers
in July 2019
3,0

Kostbare reis, zeer vieze hotels, slecht vervoer,lange reistijden, weinig rust tijdens reis, familie reis voegt niks toe voor kinderen. Niks voor kinderen als extra, geeoon volwassen reis

Marokko
Familiereis met Djoser
17-07-2019

Steden, moskeeën en markten. Vooral binnenkant bus....te veel reistijden. Niet leuk voor kinderen. Van plaats na plaats in slechte bus, weinig rust in reis, niks speciaals voor kinderen. Dus wat de inhoud familiereis toevoegd. Wij zouden het niet weten. Naar marokko goed zelf op reis te gaan. Heb je Djoser niet vooe nodig.

Truus
Gereisd met gezin in May 2019
9,8

Een superinteressante rondreis door het interessante iran

Iran
Groepsrondreis met Djoser
15-07-2019

veel moskeeen tuinen steden alles onder een schitterende begeleiding van een djoserbegeleider en een plaatselijke gidse

Smolenaers
Gereisd met partner in June 2019

Ben jij op reis geweest met Djoser?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Djoser.