El Salvador

Coatepeque meer in El Salvador

Rondreis El Salvador

Onontdekt land vol natuurschoon: vulkanen, jungle en rivieren

El Salvador is ideaal voor wie wil rondreizen in een land dat door weinig reizigers is ontdekt! Het is kleiner dan Nederland, maar biedt toch een verscheidenheid aan bezienswaardigheden: prachtige natuur, Maya-roots en het bruisende San Salvador. Dit is het best bewaarde geheim van Centraal Amerika!

Tijdens het rondreizen door El Salvador kun je alle kanten op. Wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van het land trekt naar het dorpje Perquín, het centrum van de burgeroorlog die tot 1992 in El Salvador woedde. Je kunt er onder andere een museum bezoeken dat aan het conflict gewijd is. Opbeurender zijn de fraaie bossen in de omgeving van Perquín, waar je diverse watervallen tegenkomt. Je kunt tijdens je rondreis in El Salvador natuurlijk ook een bezoek brengen aan de hoofdstad San Salavador.

Verwacht echter geen moderne metropool, want San Salvador wordt regelmatig geteisterd door aardbevingen. Fascinerend is het er echter wel. Wil je alles zien in El Salavador? Boek een individuele rondreis of groepsrondreis! Dan kom je zeker ook in het nationale park Montecristo-El Trifinio terecht, waar je prachtige, mistige bossen vindt.

Vlag:
Hoofdstad:
San Salvador
Inwoners:
6.518.500
Oppervlakte:
21.040 km2
Beste reistijd:
november t/m februari
Tijdsverschil:
7 uur vroeger
Vliegtijd:
13:20 uur
Combineren:
Natuur
9/10
Cultuur
8/10
Strand
7/10
Steden
7/10
Eten
6/10
Actief
8/10

Video's van El Salvador

Reisorganisaties met reizen naar El Salvador

Reizen naar El Salvador

Blogs over El Salvador

· Redactie
Ontdek El Salvador
De republiek El Salvador is een land dat gelegen is in Midden-Amerika. Het is een prachtige bestemming voor een verre rondreis en bovendien nog niet ontdekt door het massatoerisme. Als het aan de regering van El Salvador ligt, komt hier echter wel snel verandering in. Men richt zich hierbij met name op de ontwikkeling van het kusttoerisme.
· Redactie
Reizen door Guatemala
Vanaf ongeveer halverwege oktober is het regenseizoen in Guatemala voorbij en dat betekent dat er een prima periode aanbreekt voor een reis naar dit bijzondere land in Midden-Amerika. Als je voor een langere periode op reis kunt gaan, is het leuk om een bezoek aan Guatemala te combineren met een verblijf in een van de buurlanden Mexico, Belize, El Salvador of Honduras.
El Salvador is nog niet zo druk als bijvoorbeeld Costa Rica en dat is al een groot pluspunt. Vond het een mooi land om door te reizen!
- Geraldine

Beoordelingen van El Salvador

Wat zijn de El Salvador ervaringen van andere reizigers? Lees hier 4 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in El Salvador.
Natuur & omgeving
6.3
Cultuur
6.3
Stranden
2
Steden
6
Eten & drinken
6
Activiteiten
6
1,0

HEEL SLECHT LAND EEN AFRADER

El Salvador
Individuele rondreis met WorldExperts
02-05-2024

Ik was in een taxi en er waren onbeleefde mensen en ik was aangevallen door dieren

Ygycyc
10

Prachtig land

El Salvador
Singlereis met Barrio Life
30-04-2024

super mooi land

Sam
Gereisd met vrienden
10

HET BESTE LAND TER WERELD!!!!!!!!! ZEKER EEN AANRADER

El Salvador
Familiereis met TUI
30-04-2024

EEN HEEL TOF LAND ZEKER NAAR GAAN

Liakedji
Gereisd met gezin
3,2

Gezellig

El Salvador
Motorreis met BBI Travel
10-01-2017

Ja dit moet je gezien hebben.

Roger
Gereisd met partner in July 2007