Belize

The Blue

Rondreis Belize

Schitterende stranden, uitbundige natuur en Maya-ruïnes

Voor een avontuurlijke rondreis zit je in Belize goed! Dit is de thuisbasis van groene jungles, een prachtige kustlijn en natuurlijk de mysterieuze Maya beschaving. De oude ruïnes zijn fascinerend om te zien. Maar ga ook zeker snorkelen in het turquoise water langs één van de Caribische stranden!

In Belize zeggen ze: rondreizen is leuk, maar het moet geen werk worden. Als je hier neerstrijkt is relaxen je voornaamste bezigheid. De uitzonderlijk vriendelijke bevolking helpt je daar graag bij langs de prachtige stranden, waar altijd wel een hangmat vrij is. Mocht je toch de behoefte voelen om actief bezig te zien, dan kun je een duik nemen in de heldere zee of je rondreis in Belize voortzetten in het binnenland, waar je veel bezienswaardigheden vindt.

Als je geïnteresseerd bent in de Maya-cultuur zit je goed in Belize, want rond Altun Ha en Lamanai vind je fraaie ruïnes uit de tijd dat dit volk de scepter zwaaide in het land. Ook zijn er diverse natuurparken waar je van de mooie flora en fauna kunt genieten. Wil je alles zien? Boek dan een groepsrondreis of individuele rondreis!

Vlag:
Hoofdstad:
Belmopan
Inwoners:
404.915
Oppervlakte:
22.966 km2
Beste reistijd:
februari t/m april
Tijdsverschil:
7 uur vroeger
Vliegtijd:
11:50 uur
Combineren:
Natuur
8/10
Cultuur
9/10
Strand
9/10
Steden
7/10
Eten
7/10
Actief
9/10

Video's van Belize

Reisorganisaties met reizen naar Belize