Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Suzanne van Duijn
Must-visit in Japan: de Japanse Alpen
Denk je dat de Alpen van Frankrijk mooi zijn? Ga dan eens naar Japan! In het noorden van het land vind je de Japanse Alpen. Een must-visit tijdens jouw reis door Japan.
· Suzanne van Duijn
De top 10 mooiste steden van Frankrijk
Het is een feit: de meeste Nederlanders gaan nog steeds op vakantie naar Frankrijk. En wij snappen waarom! Bekijk deze schitterende steden maar eens.
· Suzanne van Duijn
Een Mexico rondreis en strandvakantie combineren doe je zo!
Wie van rondtoeren en magische strandsessies houdt, zit in Mexico gebakken. Rondreis geeft je vijf tips waarmee jouw roadtrip een gegarandeerd succes wordt!
· Suzanne van Duijn
8x de mooiste bezienswaardigheden van Rio de Janeiro
Rio de Janeiro is een stad waar romantische zonsondergangen gecombineerd worden met de hete Braziliaanse samba. Te midden daarvan mag je deze acht hotspots niet missen.
· Fleur Madlener
Ciudad Perdida Trek in Colombia
Het staat niet voor niets in de top 20 ‘must do’s in Colombia’ volgens de Lonely Planet. De hike naar de Ciudad Perdida (Spaans voor de Verloren Stad) is er eentje die je bij zal blijven. Het is één van de beste meerdaagse hikes die je kan doen in Colombia. Of zelfs - volgens sommigen - de beste in Zuid-Amerika!
· Suzanne van Duijn
De zeven leukste steden van Canada
Canada is de droombestemming van vele reizigers. In dit land is zoveel te zien. Roadtrippen door het mooie landschap, rust, ruimte en natuurlijk leuke steden.
· Suzanne van Duijn
Reizen naar de Galapagos Eilanden: hoe doe je dat?
Snorkelen met pinguïns en zeeleeuwen, omgeven door prachtige natuur, midden in de Stille Oceaan… Dat klinkt als een droom maar het is de werkelijkheid op de Galapagos Eilanden.
· Suzanne van Duijn
7x de mooiste stranden van Israël
Israël heeft meer dan 200 kilometer strand. Een uniek gegeven voor dit relatief kleine land in het Midden-Oosten. Dit zijn de zeven juweeltjes onder de zon!
· Suzanne van Duijn
Jordanië rondreis van 10 dagen: route & tips
Jordanië is een wonderlijke bestemming met heel bijzondere must-sees. Wat wil je tijdens je rondreis zéker niet missen? Wij geven je de ultieme tips.
· Suzanne van Duijn
De top 10 mooiste steden van België
Lekker dichtbij en net zo gezellig als de Nederlandse steden: deze tien parels in België! Ideaal voor een weekendje weg of dagje uit.
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste plekken langs de Oostkust van Australië
Australië is gigantisch groot, wat het land in één keer helemaal bezoeken praktisch onmogelijk maakt. Veel hotspots vind je echter langs de Oostkust van het land. Wij raden je deze kant van het land dan ook zeker aan.
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Noord-India: top 15 bezienswaardigheden
Noord-India is een populaire bestemming voor avontuurlijk reizigers. In het bergachtige noorden bevinden zich veel hoogtepunten. Deze 15 bezienswaardigheden mag je zeker niet missen.
· Suzanne van Duijn
Rondreis tip: een camper huren in Chili
Huur een camper, pak je biezen en hit the road in Chili. Rondreis geeft je vijf ideeën.
· Suzanne van Duijn
Maleisië en Singapore reis combineren? Dat doe je zo!
Singapore is een piepklein landje dat zich aan het einde van het schiereiland van Maleisië bevindt. Ideaal om deze stad mee te pakken tijdens jouw rondreis Maleisië!
· Suzanne van Duijn
Een camper huren in Nieuw Zeeland - dit moet je weten
Nieuw-Zeeland staat bekend om de prachtige natuur. Je vindt hier alles! Om tijdens je vakantie in Nieuw-Zeeland zoveel mogelijk te zien is het rondreizen met een camper ideaal.
· Suzanne van Duijn
Van Coron naar El Nido: de ultieme boottrip in de Filipijnen
Zeg je Filipijnen, dan zeg je zon, zee en strand. En dat kun je het beste ervaren tijdens een meerdaagse boottocht van Coron van El Nido.
· Suzanne van Duijn
Vakantie op de Griekse eilanden: welke moet ik kiezen?
Griekse eiland liefhebbers opgelet! Deze Griekse parels zijn ware paradijzen op aarde. Bekijk de 9 mooiste eilanden van Griekenland!
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 7 absolute must do's op Nusa Penida
Dit wil je doen als je naar Nusa Penida gaat, het prachtige eilandje naast Bali. Laat de ontdekkingsreiziger in jezelf los!
· Suzanne van Duijn
Zelf rondreizen in Cuba. Goed idee?
Wij bij Rondreis vinden van wel, en met deze vijf tips wordt het al helemaal makkelijk!

Archief

>