Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Suzanne van Duijn
Planning en route voor een Maleisië rondreis van 3 weken
Maleisië is een heerlijk land om een paar weken rond te reizen. Tijdens een rondreis van drie weken kom je langs mooie stranden, afwisselende natuur en de wereldstad Kuala Lumpur. Ben jij je rondreis naar Maleisië aan het plannen? Dit is de ideale route!
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste steden van Cuba
Wanneer je denkt dat je de Latijns-Amerikaanse steden wel gezien hebt, think twice! Op deze vijf steden in Cuba word je namelijk direct verliefd.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de mooiste plekken van België
België, het land van onze vriendelijke zuiderburen. Van bieren en bonbons, Vlaamse frieten en Belgische wafels. Maar ook een land met leuke steden, kustplaatsen en natuur. België heeft voor ieder wat wils!
· Suzanne van Duijn
Op safari in Zuid-Afrika: hier wil je heen! (tips & route)
Voor een avontuurlijke safari ben je in Zuid-Afrika op de juiste plek. Je vindt er waanzinnige nationale parken en heel veel wildlife. Wij geven je een aantal tips voor de ultieme safari.
· Suzanne van Duijn
7 steden in Indonesië die je gezien moet hebben
Indonesië is een land met vele gezichten en iedere stad in dit land heeft z’n eigen unieke sfeer. Van Bandung tot Ubud: laat je verrassen door de mooie steden van Indonesië.
· Suzanne van Duijn
Zéér gave USA must-see: De Grote Meren
Lake Superior, Lake Huron, Lake Michigan, Lake Erie en Lake Ontario vormen samen De Grote Meren. Het zijn schitterende zoetwaterbronnen in het noorden van de Verenigde Staten, vlakbij de Canadese grens.
· Suzanne van Duijn
Rondreis Costa Rica en Panama: de ideale route
Costa Rica, een droombestemming voor velen. Vanwege de waanzinnig mooie natuur, een hoop prachtige, tropische dieren én de pura vida lifestyle. Costa Rica is prima te combineren met buurland Panama. Wat minder bekend en populair, maar zéker ook niet te missen. Wij geven een aantal tips voor de ideale reisroute.
· Suzanne van Duijn
Dit is waarom iedere Azië-fan zo enthousiast is over Laos
Ingesloten tussen waanzinnig populaire backpackbestemmingen als Thailand, Cambodja en Vietnam ligt het onwaarschijnlijk mooie Laos. Wij geven je 5 redenen waarom je dit prachtige land wilt bezoeken.
· Redactie
Zo vrij als een vogel in Namibië
Belevenissen in Namibië. Wat een wonderschoon land. Lees hier de ervaring van een reiziger!
· Suzanne van Duijn
De twaalf mooiste plekken in Toscane
Deze locaties in Toscane zullen voor de één tot de categorie ‘bekende klassiekers’ horen en voor de ander nog te ontdekken trekpleisters zijn! Welke ken jij al?
· Suzanne van Duijn
Een rondreis door Texas: de must-sees
Dat Texas in de VS van alle markten thuis is, wordt bevestigd door deze veertien hotspots. Bezoek de staat en verwonder je over zoveel diversiteit.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 5 mooiste plekken op Java, Indonesië
Indonesië bestaat uit duizenden eilanden waarvan Bali waarschijnlijk het meest toeristische is. Java is echter het grootste eiland, er wonen maar liefst 145 miljoen mensen! En tussen al die mensen zijn er veel mooie plekken te ontdekken.
· Suzanne van Duijn
Wat is de beste reistijd voor een rondreis Nicaragua?
Rondreizen in Nicaragua staat gelijk aan surfen, vulkanen beklimmen, koloniale steden bewonderen en chillen op bountyeilandjes. Maar kan dat het hele jaar door of is er een aanbevolen reistijd?
· Suzanne van Duijn
Welk hotel moet je kiezen in San Francisco? Zeven goede tips!
San Francisco heeft veel leuke buurten met allemaal weer een eigen sfeer. Je kan je in deze stad dus prima een aantal dagen vermaken. Hierbij zeven goede tips voor een hotel in San Francisco.
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen bij een stedentrip Sint-Petersburg
Sint-Petersburg is pracht en praal ten top. Deze 25 do’s heb je sowieso af te vinken tijdens een citytrip naar deze bijzondere stad.
· Suzanne van Duijn
Top 10 mooiste steden van Italië
Wie houdt van mooie steden zit helemaal goed in Italië. De mooiste steden van Italië zijn namelijk ook de mooiste steden ter wereld. Het is een land vol historie en middeleeuwse architectuur. Aan schoonheid geen gebrek!
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste bezienswaardigheden van Honduras
Deze zeven plekken bewijzen dat Honduras onterecht het minst bezochte land van Centraal-Amerika is.
· Suzanne van Duijn
Welk hotel kiezen in Tokio? 5 goede tips!
Tokio is een stad waar je je blijft verbazen. Deze wereldstad in Japan is een toeristische attractie op zich. Je kan je hier dagen of zelfs weken vermaken. En dan heb je en hotel nodig!
· Suzanne van Duijn
10x Plekken in Nederland die iedere wereldreiziger gezien moet hebben
Je bent bij ’s werelds grootste trekpleisters geweest, maar heb jij deze highlights in Nederland eigenlijk al eens gezien? Dit zijn de 10 mooiste plekken van Nederland!

Archief

>