Home
Blog
Zuid-Afrika blogs

Reisinspiratie

84 blogs over Rondreizen in Zuid-Afrika
· Fleur Madlener
12x Waarom Kruger National Park een must-see in Zuid-Afrika is
Met meer dan 20 nationale parken is Zuid-Afrika goed bedeeld als het om natuurschoon en wilde dieren gaat. Het beroemdste park dat bijna iedereen wel van naam kent is het Kruger Park. Waarom je er naartoe moet gaan? Hieronder maar liefst 12 redenen!
· Fleur Madlener
7x Tips voor een auto huren in Zuid-Afrika
In het lijstje beste landen voor een roadtrip staat Zuid-Afrika hoog genoteerd. De wegen zijn goed onderhouden en het verkeer is er vrij overzichtelijk, de landschappen fantastisch en het huren van een auto is er betaalbaar. 
· Suzanne van Duijn
De ultieme route voor 3 weken rondreizen in Zuid-Afrika
Africa, here we come! Deze plekken wie je zien als je een roadtrip gaat maken door Zuid-Afrika.
· Suzanne van Duijn
Dit Zuid-Afrika filmpje is bizar mooi
Instant heimwee naar Zuid-Afrika hebben wij na het kijken van dit filmpje. Door deze video wil je toch meteen (weer) naar Zuid-Afrika?
· Suzanne van Duijn
Hoe gevaarlijk is Johannesburg?
Je reis door Zuid-Afrika begint in Johannesburg en meteen maakt het thuisfront zich zorgen. Maar hoe gevaarlijk is Johannesburg nou eigenlijk?
· Suzanne van Duijn
Op safari in Zuid-Afrika: hier wil je heen! (tips & route)
Voor een avontuurlijke safari ben je in Zuid-Afrika op de juiste plek. Je vindt er waanzinnige nationale parken en heel veel wildlife. Wij geven je een aantal tips voor de ultieme safari.
· Suzanne van Duijn
Cederbergen: Prachtig natuurgebied ten noorden van Kaapstad
Krugerpark, Pilanesberg en Drakensbergen worden vaak in één adem genoemd met Zuid-Afrika. Stuk voor stuk prachtige wildparken voor een avontuurlijke safari en om Afrika van dichtbij te ervaren. Maar wat dacht je van het ruige en ongerepte Cederbergen?
· Suzanne van Duijn
De Kalahari woestijn: unieke plek in zuidelijk Afrika
Zandhappen, hordes kamelen en oases die uit een Arabisch sprookje zijn weggeslopen. Dat is waar je aan denkt bij een woestijn. Met zijn 900.000 vierkante kilometer is de Kalahari woestijn één van de grootste zandwoestijnen ter wereld. Een unieke plek, onaangetast en puur, die een bezoek meer dan waard is.
· Suzanne van Duijn
Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoria Falls: machtige must-do!
Terwijl hordes toeristen massaal naar Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika afreizen, tippen wij een unieke rondreis door Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en de onwaarschijnlijk mooie Victoria-watervallen. Na deze kennismaking met zuidelijk Afrika wil je misschien wel nooit meer iets anders.
· Suzanne van Duijn
Dit is de beste reistijd voor een rondreis in Zuid-Afrika
In Zuid-Afrika vind je misschien wel dé beste combi van natuur, cultuur en indrukwekkende steden. Een land waar je op slag verliefd op wordt. Én de ideale bestemming om op eigen houtje de allermooiste plekjes te ontdekken. Maar wat is nou de beste tijd voor een rondreis door Zuid-Afrika?
· Suzanne van Duijn
Hiken door de Wolfberg Cracks, Cederberg (Zuid-Afrika)
Cederberg is een natuurgebied in de buurt van Kaapstad in Zuid-Afrika. Zoals de naam al doet vermoeden is het een bergachtig gebied waar je prachtige hikes kan maken. Op zoek naar actie en avontuur? Hike dan door de Wolfberg Cracks in Cederberg.
· Suzanne van Duijn
Kayakken op de Storms River in Tsitsikamma, Zuid Afrika
Tsitiskamma National Park ligt in Zuid-Afrika, aan de kust van de Indische Oceaan. In dit natuurgebied is veel te beleven: je kan er bungeejumpen, prachtige wandelingen maken, duiken, maar ook kayakken over de Storms River. En dat laatste is een echte aanrader!
· Suzanne van Duijn
Top 10 dingen om te doen in Kaapstad
Tijdens je bezoek aan Zuid-Afrika is Kaapstad een must. Een veelzijdige stad met een bonte mix van natuur, cultuur en avontuur waar je altijd ogen én tijd te kort komt.
· Suzanne van Duijn
Addo Elephant Park: Aanrader in Zuid-Afrika
Zuid-Afrika is een waanzinnig populair vakantieland en niet zonder reden. Prachtige diverse natuur, indrukwekkende cultuur en het is dé plek om wildlife te spotten tijdens een safari, bijvoorbeeld in Addo Elephant Park.
· Suzanne van Duijn
Dit super gave filmpje over Zuid-Afrika móet je gezien hebben
Sit back, relax en enjoy Zuid-Afrika! Alhoewel, relax? Het relaxte muziekje doet anders vermoeden, maar bij het zien van dit filmpje gaat de adrenaline meteen door je lichaam stromen.
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste bezienswaardigheden in Zuidelijk Afrika
Voor een avontuurlijke reis, prachtige natuur en veel wildlife ben je in Afrika aan het goede adres. De allermooiste bezienswaardigheden van Zuidelijk Afrika op een rijtje.
· Suzanne van Duijn
YOLO-video de luxe: bezoek het festival Bushfire in Swaziland
Drie dagen naar Lowlands? Een week naar Sziget? Waarom dan ook niet tien dagen naar Zuid-Afrika en Swaziland voor hét Afrikaanse festival Bushfire? Kom in de sferen met dit toffe filmpje!
· Suzanne van Duijn
Écht geweldig filmpje: Zuid-Afrika in al haar schoonheid
Zuid-Afrika, rainbow nation. Een absolute aanrader en must-see! Deze prachtige video laat je précies zien waarom Zuid-Afrika NU op je bucket list moet.
· Redactie
Dit Zuid-Afrika filmpje is werkelijk fantastisch mooi
Wauw! Dit Zuid-Afrika filmpje is écht schitterend! Jeroen Schrage (26) maakte de beelden tijdens zijn rondreis van 3 weken door Zuid-Afrika. Ga er maar eens lekker voor zitten!

Archief

>