Home
Blog
Bestemmingen
Kayakken op de Storms River in Tsitsikamma, Zuid Afrika

Kayakken op de Storms River in Tsitsikamma, Zuid Afrika

op 14 september 2017
1 minuut leestijd
Kayakken op de Storms River in Tsitsikamma, Zuid Afrika

Tsitiskamma National Park ligt in Zuid-Afrika, aan de kust van de Indische Oceaan. In dit natuurgebied is veel te beleven: je kan er bungeejumpen, prachtige wandelingen maken, duiken, maar ook kayakken over de Storms River. En dat laatste is een echte aanrader!

Tsitsikamma ligt aan het begin (of eind) van de beroemde Garden Route en is één van de mooiste plekken die je zal tegenkomen op deze route. Wil je genieten van deze prachtige omgeving en ook avontuurlijk bezig zijn, dan is kayakken in de Storms River de perfecte keuze.

Kayakken in Storms River

Een kayaktocht over de Storms River zal beginnnen aan de kust. Na een stukje peddelen op zee ga je de Storm River op. Je kayakt onder de bekende ‘Suspension Bridge’ door, zó de Storms River kloof in. Zwaai nog maar even naar alle toeristen op de brug want vanaf nu is het alleen jij, je kayakgroep en de natuur. Met je kayak kom je op plekken waar je anders niet zou komen en kun je zelfs een kijkje in een vleermuizengrot nemen.

Avontuurlijk

Tijdens het kayakken kijk je omhoog naar de enorme kliffen, echt een indrukwekkend gezicht. Als het water in de kloof te laag is om te nog te kayakken gaat de trip een stukje verder op een luchtbed. Lekker chillen dus! Heb je daarna nog zin in wat actie? Ga dan voor cliff jumping! Of kijk toe hoe de rest van de groep angstig van de klif springt. No pressure! 

kayak south africa
kayak south africa

storm river south africa
storm river south africa

storms river
storms river

Top reizen naar Zuid-Afrika

Reisorganisaties met reizen naar Zuid-Afrika

Meer blogs over Zuid-Afrika

Beoordelingen van Zuid-Afrika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.1
Cultuur
8.1
Stranden
7.5
Steden
7.8
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.8