Home
Blog
Bestemmingen
Camps Bay: Uitwaaien op het strand in Kaapstad

Camps Bay: Uitwaaien op het strand in Kaapstad

op 23 september 2016
1 minuut leestijd
Camps Bay: Uitwaaien op het strand in Kaapstad

Kaapstad in Zuid-Afrika is omringd door mooie stranden. Eén van de populairste (en misschien ook wel de mooiste) is Camps Bay.

Na een paar dagen sightseeing in Kaapstad is Camps Bay de ideale locatie om lekker uit te waaien. Een supermooi breed strand, blauwe zee, palmbomen en een indrukwekkend uitzicht op de Twelve Apostles: Camps Bay heeft het allemaal.

Camps Bay

Camps Bay ligt op slechts een kwartiertje rijden vanaf het centrum van Kaapstad. Het is één van de populairste stranden van Kaapstad en het is er dus ook vaak druk met zowel toeristen als locals. Het is de ideale plek om even bij te komen van het citytrippen, op een ligbedje op het brede witte strand. Camps Bay staat ook bekend om het goede nachtleven met trendy en chique clubs en gezellige barretjes. Je kan je hier dus dag en nacht vermaken!

camps bay
camps bay

Camps bay
Camps bay

Capetown beach
Capetown beach

Braai

Langs de boulevard van Camps Bay hoef je nooit lang naar een hapje of drankje te zoeken. Je vindt er vele restaurants (van budget tot chic), ijssalons, koffietentjes en winkeltjes.
Budgettip: Haal de ingrediënten voor een echte Afrikaanse braai (barbecue) bij de supermarkt en maak gebruikt van één van de gratis barbecues langs het strand!

Glen Beach

Glen Beach ligt net achter de rotsen van Camps Bay en is alleen te voet bereikbaar. Daardoor is het er een stuk rustiger. Dit strandje is populair bij ervaren surfers die hier de golven proberen te trotseren. Ook leuk om naar te kijken!

Top reizen naar Zuid-Afrika

Reisorganisaties met reizen naar Zuid-Afrika

Meer blogs over Zuid-Afrika

Beoordelingen van Zuid-Afrika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.1
Cultuur
8.1
Stranden
7.5
Steden
7.8
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.8