Home
Blog
Zuid-Afrika blogs

Reisinspiratie

84 blogs over Rondreizen in Zuid-Afrika
· Redactie
Kaapstad
Of je er nu naartoe gaat voor de eindeloos lange stranden, de prachtige natuur of de bijzondere cultuur, een bezoek aan Kaapstad is altijd prachtig. Ook voor shopaholics is Kaapstad perfect en als je dan toch in de gelegenheid bent moet je zeker ook een safaritocht ondernemen.  
· Redactie
Stad én strand!
Waarom zou je kiezen tussen een reis naar een stad of een vakantie aan zee? Kies als bestemming voor een leuke stad met een strand en geniet van het beste van beide werelden. Er zijn genoeg bestemmingen te vinden die aan deze voorwaarden voldoen.
· Redactie
Prijsdaling luxe hotels
Er is goed nieuws voor mensen die tijdens hun reis graag in een luxe accommodatie verblijven. De prijs voor een kamer in een vijfsterrenhotel daalt op dit moment namelijk erg snel. De prijzen zijn al behoorlijk gezakt in vergelijking met de prijzen die vorig jaar en aan het begin van dit jaar golden.
· Redactie
Ranger worden in Zuid-Afrika
Heb je altijd al eens zelf als een echte Steve Irwin het spoor van wilde dieren willen volgen? Dan is het misschien een idee om een cursus tot ranger te volgen. In deze cursus zul je niet gelijk krokodillen gaan vangen, maar leer je bijvoorbeeld wel de basisbeginselen om snel sporen van wilde dieren te herkennen en hoe je een slangenbeet dient te behandelen.
· Redactie
Wanderfly.com maakt reizen makkelijk
Zelf een reis plannen is soms een hele onderneming. Er moet vervoer worden geregeld, verblijf ter plaatse en je wilt natuurlijk ook weten wat de leukste of meest indrukwekkende bezienswaardigheden zijn en waar je bijvoorbeeld de mooiste stranden vindt. De website wanderfly.com biedt handige hulp bij al deze zaken en doet nog meer.
· Redactie
Rondreizen in Zuid-Afrika?
Een rondreis maken in Zuid-Afrika is een ervaring om nooit te vergeten! Natuurschoon in al zijn diversiteit vind je nergens mooier. Een smeltkroes van culturen, een mild klimaat en een moderne infrastructuur. Welkom in Zuid-Afrika.
· Redactie
Zuid-Afrika verkozen tot ‘Mooiste plek van de wereld’!
Op de Vakantiebeurs hebben veel bezoekers hun stem uitgebracht op de SUMMUM.nl verkiezing ‘Mooiste plek van de wereld’. De wildparken in Zuid-Afrika uitgeroepen tot de Mooiste plek van de wereld.
· Redactie
Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5
Kijk op donderdag 6 januari om 21.30 uur naar Wie Is De Reisleider bij RTL 5!

Archief

>