Home
Blog
TV & radio
Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5

Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5

op 5 januari 2011
1 minuut leestijd
Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5

Kijk op donderdag 6 januari om 21.30 uur naar Wie Is De Reisleider bij RTL 5!

Bridget, Dennis, Eddy en Rick kruipen in de rol van reisleider!

Tijdens het nieuwe tv-programma Wie Is De Reisleider? gaan de bekende RTL 5-gezichten Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder op reis. Alle vier de presentatoren gaan ieder een groepsrondreis begeleiden. Ze ontpoppen zich tijdens het programma tot echte reisleiders en komen voor vele uitdagingen te staan.

Na een spoedcursus "reisleiden" beginnen Bridget, Dennis, Eddy en Rick vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hele uitdaging, want vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst te zijn. In wie schuilt een echte tourguide en wie heeft toch meer moeite met het geregel dat bij een dergelijke reis komt kijken?

In het TV-programma vervangen de BN-ers de echte reisbegeleiders van FOX Vakanties en zullen zij erachter komen dat het een niet niks is om een reis in goede banen te leiden.

Reis mee met Eddy naar Zuid-Afrika op zoek naar de Big Five en volg Rick tijdens zijn Family & Kids reis door het land van de glimlach: Thailand. Bridget is met een groep single reizigers op pad in Jordanië en Dennis steekt de oceaan over om in het natuurparadijs Costa Rica zijn kwaliteiten als reisleider te tonen.

Wanneer te zien?
"Wie Is De Reisleider" is zeven weken lang te zien, vanaf donderdag 6 januari 2011, tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 5. Herhalingen vanaf zondag 9 januari, tussen 17.40 uur en 18.35 uur.

Meer info: www.rtl5.nl/wieisdereisleider

Meer blogs over FOX Vakanties

Beoordelingen van FOX Vakanties

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.9
Vervoer
8.2
Reisleiding
7.9
Prijs / Kwaliteit
7.8
Algemeen
7.9