Home
Blog
Bestemmingen
Waarom iedere Amerika-fan Breaking Bad moet kijken

Waarom iedere Amerika-fan Breaking Bad moet kijken

op 12 mei 2015
1 minuut leestijd
Waarom iedere Amerika-fan Breaking Bad moet kijken

Breaking Bad is een sublieme serie die je als liefhebber van de Verenigde Staten niet mag missen. Waarom? Dat lees je hier!

In Breaking Bad volg je de belevenissen van Walter White, een doodnormale Amerikaanse scheikundeleraar die zich ontpopt tot een wrede drugsfabrikant. Een geweldig verhaal dat de serie alleen al het kijken waard maakt. Maar Breaking Bad is visueel gezien ook schitterend. De serie speelt zich af in en rondom Albuquerque in de staat New Mexico. De beelden van de stad en met name de omgeving spelen een belangrijke rol in de serie en zijn een lust voor het oog!

Van de weidse woestijnlandschappen met felblauwe luchten tot de typisch Amerikaanse interieuropnames in het doorsnee huis van Walter en zijn familie:alles is even mooi vastgelegd. Voor Amerika-fans dus zeer de moeite waard om te bekijken!

Albuquerque is in feite maar een saaie stad, maar wordt sinds het succes van Breaking Bad overspoeld met toeristen die er heuze Breaking Bad-tours volgen. Zou jij er ook een kijkje willen nemen nu?

Top reizen naar Amerika

Mexico, Miami & Key West

Mexico, Miami & Key West

17 dagen
Individuele rondreis
Individuele rondreis
Geniet van zonovergoten stranden in Key West, het bruisende Miami en oude Maya-ruïnes en kristalhelder water in Tulum. Een reis naar deze prachtige bestemmingen is een perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. Deze reis is de perfecte combinatie tussen relaxen en culturele sites bezoeken. Je start de reis in Miami en rijdt de prachtige route bij Key West. Vervolgens gaat de reis verder naar het veelzijdige Mexico. Via Cancun bezoek je het schier eiland van Yucatan en een van de zeven wereldwonderen Chitzen Iitza. Om de reis relaxt af te sluiten eindigen we deze reis in Cancun. Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft.Persoonlijk advies, daar draait het om bij Travel Legends. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8