Home
Blog
Bestemmingen
Waarom iedere Amerika-fan Breaking Bad moet kijken

Waarom iedere Amerika-fan Breaking Bad moet kijken

op 12 mei 2015
1 minuut leestijd
Waarom iedere Amerika-fan Breaking Bad moet kijken

Breaking Bad is een sublieme serie die je als liefhebber van de Verenigde Staten niet mag missen. Waarom? Dat lees je hier!

In Breaking Bad volg je de belevenissen van Walter White, een doodnormale Amerikaanse scheikundeleraar die zich ontpopt tot een wrede drugsfabrikant. Een geweldig verhaal dat de serie alleen al het kijken waard maakt. Maar Breaking Bad is visueel gezien ook schitterend. De serie speelt zich af in en rondom Albuquerque in de staat New Mexico. De beelden van de stad en met name de omgeving spelen een belangrijke rol in de serie en zijn een lust voor het oog!

Van de weidse woestijnlandschappen met felblauwe luchten tot de typisch Amerikaanse interieuropnames in het doorsnee huis van Walter en zijn familie:alles is even mooi vastgelegd. Voor Amerika-fans dus zeer de moeite waard om te bekijken!

Albuquerque is in feite maar een saaie stad, maar wordt sinds het succes van Breaking Bad overspoeld met toeristen die er heuze Breaking Bad-tours volgen. Zou jij er ook een kijkje willen nemen nu?

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8