Home
Blog
Bestemmingen
Spectaculair in Florida: de Three Sisters Springs

Spectaculair in Florida: de Three Sisters Springs

op 9 januari 2016
1 minuut leestijd
Spectaculair in Florida: de Three Sisters Springs

De Three Sisters Springs is een schitterende warmwaterbron in het hart van de Crystal River die ook wel wordt omschreven als "An Environmental Jewel". En die omschrijving slaat de spijker op zijn kop: wat een prachtplek in Florida!

De Crystal River is, zoals de naam al doet vermoeden, een kristalheldere rivier die stroomt door een zo mogelijk nog mooier gebied aan de westkust van Florida (Amerika), ongeveer ter hoogte van Orlando. De omgeving is heerlijk groen, met vele mooie bomen en planten die langs de kant en veelal ook in het water zelf staan. De Crystal River is slechts 11 kilometer lang overigens en hij mondt uit in de Golf van Mexico. Wat deze rivier (naast het gave blauwe water) zo uniek maakt zijn de 30 natuurlijke warmwaterbronnen die in de rivier zijn gelegen.

Three Sisters Springs

De Three Sisters Springs is één van de bekendste bronnen in de Crystal River. Ze zijn goed bereikbaar en écht een plaatje om te zien.

Én wat deze plek nog unieker maakt is dat je hier in de winter een zeer goede kans maakt om zeekoeien te spotten. Dit kan vanuit je boot, kayak, SUP-board of al duikend / snorkelend onderwater. Een ervaring die je niet snel zult vergeten! De zeekoeien zwemmen naar dit gebied omdat het water in de Golf van Mexico te koud wordt.

Een ongekend mooie bezienswaardigheid in Florida! Enfin, bekijk de onderstaande foto's maar.

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8