Home
Blog
Bestemmingen
Spectaculair in Florida: de Three Sisters Springs

Spectaculair in Florida: de Three Sisters Springs

op 9 januari 2016
1 minuut leestijd
Spectaculair in Florida: de Three Sisters Springs

De Three Sisters Springs is een schitterende warmwaterbron in het hart van de Crystal River die ook wel wordt omschreven als "An Environmental Jewel". En die omschrijving slaat de spijker op zijn kop: wat een prachtplek in Florida!

De Crystal River is, zoals de naam al doet vermoeden, een kristalheldere rivier die stroomt door een zo mogelijk nog mooier gebied aan de westkust van Florida (Amerika), ongeveer ter hoogte van Orlando. De omgeving is heerlijk groen, met vele mooie bomen en planten die langs de kant en veelal ook in het water zelf staan. De Crystal River is slechts 11 kilometer lang overigens en hij mondt uit in de Golf van Mexico. Wat deze rivier (naast het gave blauwe water) zo uniek maakt zijn de 30 natuurlijke warmwaterbronnen die in de rivier zijn gelegen.

Three Sisters Springs

De Three Sisters Springs is één van de bekendste bronnen in de Crystal River. Ze zijn goed bereikbaar en écht een plaatje om te zien.

Én wat deze plek nog unieker maakt is dat je hier in de winter een zeer goede kans maakt om zeekoeien te spotten. Dit kan vanuit je boot, kayak, SUP-board of al duikend / snorkelend onderwater. Een ervaring die je niet snel zult vergeten! De zeekoeien zwemmen naar dit gebied omdat het water in de Golf van Mexico te koud wordt.

Een ongekend mooie bezienswaardigheid in Florida! Enfin, bekijk de onderstaande foto's maar.

Top reizen naar Amerika

Mexico, Miami & Key West

Mexico, Miami & Key West

17 dagen
Individuele rondreis
Individuele rondreis
Geniet van zonovergoten stranden in Key West, het bruisende Miami en oude Maya-ruïnes en kristalhelder water in Tulum. Een reis naar deze prachtige bestemmingen is een perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. Deze reis is de perfecte combinatie tussen relaxen en culturele sites bezoeken. Je start de reis in Miami en rijdt de prachtige route bij Key West. Vervolgens gaat de reis verder naar het veelzijdige Mexico. Via Cancun bezoek je het schier eiland van Yucatan en een van de zeven wereldwonderen Chitzen Iitza. Om de reis relaxt af te sluiten eindigen we deze reis in Cancun. Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft.Persoonlijk advies, daar draait het om bij Travel Legends. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8