Home
Blog
TV & radio
"Reisadvies Negatief" nieuw reisprogramma KRO

"Reisadvies Negatief" nieuw reisprogramma KRO

op 11 april 2011
1 minuut leestijd
"Reisadvies Negatief" nieuw reisprogramma KRO

De KRO start op 5 juni met het reisprogramma ‘Reisadvies Negatief’. Presentator Sander de Kramer (onder andere bekend van de tv-programma’s ‘De Rekenkamer’ en ‘Stinkend Rijk & Dakloos’ én auteur van het boek ‘Van Miljonair tot Krantenjongen’) trekt voor het programma door drie continenten en bezoekt plekken die door de gemiddelde toerist niet worden bezocht.

De KRO start op 5 juni met het reisprogramma ‘Reisadvies Negatief’. Presentator Sander de Kramer (onder andere bekend van de tv-programma’s ‘De Rekenkamer’ en ‘Stinkend Rijk & Dakloos’ én auteur van het boek ‘Van Miljonair tot Krantenjongen’) trekt voor het programma door drie continenten en bezoekt plekken die door de gemiddelde toerist niet worden bezocht. Reisadvies Negatief is vanaf 5 juni, vier weken lang, iedere zondag om 19.30 uur te zien op Nederland 3.

Afgelopen zondag begon How to Stay Alive van BNN. Hierin geven Floortje Dessing en Dennis Storm tips hoe je de moeilijkste en meest bizarre situaties kan overleven. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario’s in leven houdt. Van lawine’s en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Meer blogs