Home
Blog

Reisinspiratie

· Suzanne van Duijn
Dé 6 mooiste luxe resorts van Mexico (Filmpje)
Zon, zee, strand en een beetje tequila. Dat is Mexico! Je verblijft hier voor niet al te veel geld in een schitterend resort. Kijk maar!
· Suzanne van Duijn
Roadtrip Los Angeles naar Las Vegas? Dit wil je zien!
Wanneer je van LA naar Las Vegas rijdt, kom je talloze toffe spots tegen om te stoppen. Deze plekken zijn zeker de moeite waard.
· Suzanne van Duijn
Roadtrip België: route en tips voor 2 weken
Met de auto naar België is verrassend leuk. Deze highlights en route-ideeën raden we je van harte aan!
· Fleur Madlener
Op zomerse rondreis door de Vogezen
Hoewel ons platte kikkerland een prachtige vakantiebestemming is en het zomerse weer ieder jaar beter lijkt te worden, kan een mens soms eenvoudigweg de behoefte hebben om bergen te zien! Droom jij weleens over mooie groene valleien die worden ingesloten door spectaculaire bergkammen? Heb je ook zin om te wandelen door dichte oerbossen die doorkruist worden door snelstromende riviertjes en om lekker te picknicken aan een kraakhelder meer? Herken je dit? Dan ben jij misschien ook wel toe aan een bergen fix!
· Suzanne van Duijn
10x Mooiste natuurgebieden van België
Ons buurland België heeft ook prachtige natuur. Ken jij deze tien mooie natuurgebieden al?
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste plekken van Rijnland-Palts
Rijnland-Palts is een ideale vakantieregio. Deze vijftien locaties vind je dicht bij huis, laten je toch in het verre buitenland voelen en zijn te mooi om over te slaan.
· Suzanne van Duijn
Roadtrip Duitsland: route en tips voor 2 weken
Duitsland telt tal van gevarieerde en romantische autoroutes. Met deze acht tips combineer je de mooiste trajecten en ga je goed voorbereid op pad.
· Fleur Madlener
Op rondreis door zuidelijk en centraal Zwitserland
Wat is er nou lekkerder dan de frisse berglucht opsnuiven in een Zwitserse Alpenweide? Dat is eigenlijk in ieder jaargetijde een heel goed idee. Maar welke Alpenweide moet je hebben als je van hele hoge bergen houdt? Of juist van prachtige meren? En waar kun je het lekkerste eten? 
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste plekken van Baden-Württemberg
Baden-Württemberg is een populair vakantiegebied in het zuidwesten van Duitsland. Dat bewijzen deze vijftien eye-catchers van deze streek!
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen in Parijs
De stad van de liefde is de perfecte spot voor een veelzijdige citytrip. Door deze 25 bezienswaardigheden sluit jij Parijs ook direct in het hart.
· Suzanne van Duijn
10x de mooiste stranden van Mallorca
Mallorca telt stranden in overvloed. Voor ieder type strandganger is er op z’n minst één favoriet. Dit zijn in ieder geval de tien móóiste stranden!
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen in Berlijn
Berlijn staat bij velen hoog op de favoriete stedentrip-lijst. Hoevaak je er ook al geweest bent, deze wereldstad blijft verrassen. De volgende 25 dingen wil je sowieso een keer gezien hebben!
· Suzanne van Duijn
15x Must-do's op de Wadden
De Waddeneilanden zijn misschien wel de beste plek voor een vakantie in eigen land. Met strand, duinen en eilandgevoel zit je meteen in de vakantiesferen. En er is genoeg te doen!
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen in Madrid
Madrid is een wereldstad op vele fronten. We zetten de 25 leukste to do’s voor je op een rij. Zo verveel je je geen moment!
· Suzanne van Duijn
7x De mooiste stranden van Kos
Als strandliefhebber op vakantie naar Kos? Check dan de volgende zeven beaches waar je als een magneet naartoe getrokken wordt.
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste natuurgebieden van Chili
Chili is voor velen een ver-van-je-bed-show. Het langwerpige land in Zuid-Amerika is relatief onontdekt. Daarom heb je deze prachtige natuurgebieden nog bijna helemaal voor jezelf!
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste onbekende stadjes van Duitsland
In Nederland hebben we Giethoorn en Broek in Waterland. In Duitsland zijn er nog veel mooiere stadjes te vinden. Een sprookje dat uitkomt!
· Suzanne van Duijn
Déze India video is werkelijk schitterend
Denk jij bij India aan vieze straten vol drukte? Kijk dan dit filmpje maar even. India is incredible!
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 12 mooiste plekken van de Algarve
Deze regio in Zuid-Portugal is de plek voor een fijne strandvakantie. Wij tippen je de mooiste plekken van de Algarve.

Archief