Home
Blog
Riksja Travel blogs

Reisinspiratie

19 blogs over rondreizen met Riksja Travel
· Redactie
7 Alternatieve wereldwonderen (die je eens in je leven gezien moet hebben!)
Benieuwd welke 7 alternatieve wereldwonderen je absoluut niet mag misssen? Bekijk dan dit lijstje!
· Redactie
Dit zijn dé bestemmingen voor 2018!
Het nieuwe jaar staat te trappelen om z’n intrede te doen. En een nieuw jaar betekent een nieuwe reisbestemming! Zoveel landen, zoveel keuzes. Daarom dit lijstje!
· Suzanne van Duijn
Vakantiebeurs tip: De Riksja Travel Escape Room
Een reisavontuur vol spanning en sensatie waar je het land niet eens voor uit hoeft. Riksja Travel staat dit jaar op de Vakantiebeurs met een heuse Travel Escape Room!
· Redactie
Riksja Travel bestaat 15 jaar
Hoera: Riksja Travel is jarig! Riksja bestaat inmiddels alweer 15 jaar. Een schitterende mijlpaal voor deze prachtige reisorganisatie uit Leiden. Namens Rondreis.nl: Gefeliciteerd Riksja!
· Redactie
Op eigen houtje op safari: Etosha NP in Namibië
Voor vrijwel alle reizigers staat Etosha National Park met stip op één qua hoogtepunten tijdens een rondreis door Namibië. Lees hier waarom je dit prachtpark zelf moet gaan bezoeken!
· Redactie
Als nomade op vier wielen door Marokko
Door de goede (snel)wegen, overzichtelijke infrastructuur en duidelijke bewegwijzering leent Marokko zich perfect voor een selfdrive rondreis. Een comfortabele huurauto biedt je de ultieme vrijheid om op eigen tempo door het land te trekken. Leg je camera alvast klaar voordat je achter het stuur kruipt, want er komen op de route volop stops voorbij waar je echt even op de rem moet trappen om het plaatje te vereeuwigen.
· Redactie
Laat je aangenaam verrassen in China
Een rondreis door China is echt een reis en geen luiervakantie. Het is reis waarbij al je zintuigen aan hun trekken komen.
· Redactie
Riksja Travel - Een kijkje achter de schermen
Tijd om weer een kijkje achter de schermen van een reisorganisatie te nemen  Dit keer in het gezellige Leiden bij reisorganisatie Riksja Travel. Want wie is Riksja Travel eigenlijk en welk team zit erachter? Wij vroegen reisspecialist en fervente reiziger Tamara Scheper het hemd van het lijf.
· Redactie
Vier keer vervoer in Vietnam
In Vietnam kun je eigenlijk niet echt van een rondreis spreken, want door de vorm van het land is het onvermijdelijk om one way van noord naar zuid te reizen - of andersom. Het leuke is dat je deze reis van A naar B kunt opdelen door verschillende soorten vervoer te combineren. We nemen je mee over het water, langs zigzagpaadjes, over het spoor en door de lucht.
· Redactie
Ontdek het andere Myanmar
Myanmar. Volgens ons één van de laatste pareltjes van het oude Azië, opent langzaam de grenzen. Reis langs onontdekte tempelruïnes, kleurige marktjes, uitgestrekte rijstvelden en boeddhisten.
· Redactie
Rokende vulkanen en uitgestrekte koffieplantages
Reizen van Yogyakarta naar het oosten van Java? Reisorganisatie Riksja Travel geeft inspiratie en tips voor deze schitterende route door Indonesië.
· Redactie
Divers Brazilië: voor elk wat wils
Brazilië. Het is niet alleen net zo groot als het hele Europese continent, maar zeker ook zo divers. Dat biedt oneindige mogelijkheden voor zowel avontuurlijke reizigers als zij die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie.
· Redactie
Peru, land van uitersten
Op zoek naar een uitgebreide Peru reis met meer dan alleen de hoogtepunten? Reis dan af naar de uithoeken van Peru en ontdek de uitersten die dit land te bieden heeft. We beschrijven er drie; de droge woestijnachtige kustlijn, de koude noordelijke hooglanden en het warme tropische Amazone gebied.
· Redactie
Net even anders door Zuid-Afrika: Top 3 must do’s
In Zuid-AFrika is veel te zien. Héél veel. Maar sommige dingen móet je nu eenmaal gezien hebben. Wij zetten er alvast 3 voor je op een rij!
· Redactie
Beleef het echte Thailand
Thailand is een prachtig en veelzijdig land. In dit artikel geven we je 4 tips om het échte Thailand te ontdekken!
· Laurens Taekema
Nieuwe reisaanbieder Travel Smart: verre reizen slim geregeld
Sinds vandaag heeft Nederland er een nieuwe reisorganisatie bij: Travel Smart. Deze reisorganisatie biedt individuele rondreizen aan voor een betaalbare prijs. Naar eigen zeggen biedt Travel Smart een betaalbaar alternatief voor het avonden lang online zoeken en puzzelen. Travel Smart biedt avontuurlijke waarbij je meer ontdekt dan alleen de belangrijkste bezienswaardigheden.
· Redactie
Riksja Reisvraag: win jouw type reis
Reisorganisatie Riksja Travel is bijzonder goed in het samenstellen van reizen op maat. Riksja Travel luistert daarbij graag naar wat jij als reiziger van een reis verwacht en gaat zelfs nog een stapje verder. Bij Riksja Travel maak je nu namelijk kans op het winnen van precies jouw type reis!
· Redactie
Riksja Travel tip: wacht niet te lang met boeken
In de laatste nieuwsbrief van Riksja Travel stond een goede tip voor als je dit jaar een verre rondreis wilt maken, maar nog niet geboekt hebt: wacht niet te lang! Ben jij je nog aan het oriënteren op een groepsrondreis of individuele rondreis tijdens de zomermaanden?
· Redactie
Populairste rondreis landen bij Riksja Travel
Zojuist heeft Riksja Travel via Twitter bekend gemaakt wat de 5 populairste rondreis landen zijn die momenteel bij Riksja geboekt worden. Azië doet het hierin met 3 landen erg goed.

Archief

>