Home
Blog
Algemeen
Vakantiebeurs tip: De Riksja Travel Escape Room

Vakantiebeurs tip: De Riksja Travel Escape Room

op 9 januari 2017
1 minuut leestijd
Vakantiebeurs tip: De Riksja Travel Escape Room

Een reisavontuur vol spanning en sensatie waar je het land niet eens voor uit hoeft. Riksja Travel staat dit jaar op de Vakantiebeurs met een heuse Travel Escape Room!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar jij staat natuurlijk al weer te trappelen om aan een nieuw avontuur te beginnen. Wij in ieder geval wel en daar hebben we ook al iets op gevonden. Geen lange vliegreizen naar exotische bestemmingen, maar hup de trein of auto in met als eindbestemming de Jaarbeurs in Utrecht. Daar staat tijdens de Vakantiebeurs 2017 de Riksja Travel Escape Room. Avontuur gegarandeerd!

De enige echte Riksja Travel Escape Room

Een escape room op zich is natuurlijk al lang niet nieuw meer. Alleen al in Nederland kun je je op laten sluiten in honderden verschillende escape rooms. Maar de Riksja Travel Escape Room is wel heel uniek. Iedereen die zich in deze escape room laat opsluiten, komt in een ander land uit. Aan de hand van cryptische aanwijzingen en spannende reisraadsels kun je ontdekken in welk land je ontsnapping eindigt. In de Jaarbeurs kun je je gratis laten opsluiten in de Riksja Travel Escape Room van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari.

Vakantiebeurs 2017

Riksja Travel organiseert verder avontuurlijke rondreizen naar meer dan veertig bestemmingen. Welke bestemmingen dat zijn, kun je ontdekken op de Vakantiebeurs. Samen met honderden andere aanbieders belooft Riksja Travel reisinspiratie en vakantievoorpret. Wil je graag weten wat er nog meer allemaal te zien, ontdekken en beleven valt? Check dan zeker even onze Vakantiebeurs 2017 blog. Goede reis en tot op de Vakantiebeurs!

Top reizen met Riksja Travel

Meer blogs over Riksja Travel

Beoordelingen van Riksja Travel

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
8.7
Vervoer
8.8
Reisleiding
8.9
Prijs / Kwaliteit
8.6
Algemeen
9