Home
Blog
Algemeen
Riksja Travel bestaat 15 jaar

Riksja Travel bestaat 15 jaar

op 14 december 2015
1 minuut leestijd
Riksja Travel bestaat 15 jaar

Hoera: Riksja Travel is jarig! Riksja bestaat inmiddels alweer 15 jaar. Een schitterende mijlpaal voor deze prachtige reisorganisatie uit Leiden. Namens Rondreis.nl: Gefeliciteerd Riksja!

Het begon allemaal in het jaar 2000. Oprichter Marius was op vakantie in Thailand en kwam boordevol inspiratie weer thuis. Hij wilde het anders doen dan de gevestigde orde van reisorganisaties. Minder massa en meer gericht op de lokale bevolking en kleinschalige accomodaties. Vanuit een zolderkamer in Leiden startte hij Riksja Travel.

Nu, 15 jaar later, is Riksja Travel uitgegroeid tot dé individuele reizen specialist van Nederland. De Riksja reizen gaan naar meer dan 40 bestemmingen wereldwijd en er werken bijna 90 reisliefhebbers bij Riksja Travel. Een stuk groter dus, maar nog altijd met dezelfde instelling én een klein beetje eigenwijs.

Riksja Travel bouwstenen

De individuele landensites en bouwstenen waarmee je je rondreis zelf kunt samenstellen zijn er nog steeds. Hieronder nog een filmpje van Riksja waarin ook duidelijk de Riksja manier van reizen naar voren komt. En wil je meer weten over Riksja? Lees dan ook zeker ons interview met Riksja Travel.

Top reizen met Riksja Travel

Meer blogs over Riksja Travel

Beoordelingen van Riksja Travel

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
8.7
Vervoer
8.8
Reisleiding
8.9
Prijs / Kwaliteit
8.6
Algemeen
9