Home
Blog
Reisadviezen

Reisinspiratie

157 blogs in de rubriek Reisadviezen
· Redactie
10 bespaartips voor op reis en tijdens je vakantie
Niets is mooier dan reizen maken en op vakantie gaan. Maar het kan ook behoorlijk in de papieren lopen. Als je niet uitkijkt jaag je voortijdig je reisbudget er doorheen en kun je de rest van je vakantie op een houtje bijten. Wel zo slim dus om een beetje op je geld te letten. Deze 10 tips helpen je vakantie-uitgaven binnen de perken te houden, zonder dat je hoeft in te leveren op je plezier.
· Redactie
Vakantie Turkije: check de gezondheidsrisico’s!
Turkije is een schitterend land waar vele Nederlanders op vakantie gaan. Maar let op: in Turkije kun je infectieziekten als hepatitis A en reizigersdiarree oplopen.
· Redactie
Informatiedag 12 april: Ontdek de wereld van Sawadee
Op zondag 12 april organiseert Sawadee een informatiedag op haar kantoor in Amsterdam. De dag zit boordevol reisinspiratie, nuttige informatie en leuke activiteiten.
· Redactie
De Sawadee informatiedag
Komende zondag (1 maart) wordt de Sawadee informatiedag gehouden in Utrecht. Hier krijg je tips, inspiratie en informatie van enthousiaste reisexperts van Sawadee.
· Redactie
Spectaculaire zonsondergang in Sydney
Afgelopen maandagavond werden de inwoners van Sydney getrakteerd op een prachtige zonsondergang, die ze vervolgens veelvuldig deelden op social media.
· Redactie
Waarom je nù de Taj Mahal moet bezoeken
De Taj Mahal in India is 's werelds meest uitgebreide en bekendste mausoleum en trekt jaarlijks 3 miljoen bezoekers. Dat kan echter binnen vijf jaar wel eens gaan veranderen en in dit artikel lees je waarom je juist nù de Taj Mahal zou moeten bezoeken.
· Redactie
10 tips om een jetleg te voorkomen
Lees hier onze 10 eenvoudige tips die je kunnen helpen om een jetleg te voorkomen na je volgende lange vlucht.
· Redactie
Saoedi-Arabië nu open voor buitenlanders
Afgelopen week heeft Saoedi-Arabië een nieuw toeristenvisum programma gelanceerd waarmee het voor buitenlanders mogelijk is om de toeristische en historische bezienswaardigheden van het koninkrijk te bezichtigen.
· Redactie
De 5 beste Japanse onsen
Wie tijdens een rondreis door Japan helemaal tot rust wil komen doet er goed aan om een bezoek te brengen aan een onsen. Om je op weg te helpen hebben we er vijf voor je op een rij gezet.
· Redactie
De mooiste bergen ter wereld
Onze wereld is gezegend met vele spectaculaire bergen, die allemaal mooi zijn op hun eigen manier. Van Antarctica tot Japan, we geven je hier onze lijst van de mooiste bergen ter wereld.
· Redactie
Koepel van het Capitool krijgt restauratie
De 150 jaar oude koepel van het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. zal vanaf volgende maand in de steigers staan voor een twee jaar durende restauratie.
· Redactie
De beste vliegvelden voor een lange tussenstop
Je uren vervelen en ongemakkelijk zitten op een krappe stoel; wachten op een vliegveld op je aansluitende vlucht is nooit een pretje. We hebben de beste vliegvelden voor een lange tussenstop voor je op een rij gezet.
· Redactie
Het Colosseum in Rome wordt gerenoveerd
Wie deze herfstvakantie een bezoek aan Rome brengt zal het Colosseum aantreffen in bouwsteigers. De lang geplande renovaties aan het Colosseum zijn onlangs begonnen en zullen zo'n drie jaar in beslag nemen.
· Redactie
Alternatieven voor Amerika's gesloten Nationale Parken
Sinds begin vorige week zijn door de 'shutdown' in het Amerikaanse Congress alle 401 Nationale Parken in Amerika gesloten. Wij geven je enkele goede alternatieven voor een toch geslaagde Amerika rondreis!
· Redactie
Nationale parken in Amerika gesloten tijdens 'shutdown'
Wie van plan is om de komende dagen door Amerika te reizen moet misschien wat bezienswaardigheden gaan schrappen. Tijdens de 'shutdown' zijn alle 401 Nationale parken in Amerika gesloten.
· Redactie
Top 5 ijshotels ter wereld
Omarm je graag de kou, dan is een overnachting in een ijshotel een bijzondere ervaring om mee te maken. De mooiste ijshotels ter wereld vind je in onze top 5.
· Redactie
De safariparken van Kenia
Een vakantie in Kenia is een kennismaking met het Afrika uit de reisboeken, niet dat uit het Journaal. Absolute must hier is een safari. De vraag is alleen nog waar!
· Redactie
VIDEO: 10 manieren om andere culturen te beledigen
Erg belangrijk als je op reis bent: respect tonen voor de lokale cultuur. Daar kan nog wel eens iets in misgaan, vooral wegens ontbrekende kennis over die cultuur. Deze grappige video toont 10 voorbeelden.
· Redactie
5 tips voor goedkopere vliegtickets
De wereld der onlinevliegtickets is een jungle. Maar als je er je weg leert vinden, kun je je vele euro’s besparen! Rondreis zet 5 zoektips voor je op een rij.

Archief

>