Home
Blog
Reisadviezen

Reisinspiratie

157 blogs in de rubriek Reisadviezen
· Redactie
Tripadvisor gaat vliegmaatschappijen beoordelen
TripAdvisor, 's werelds grootste reiswebsite waarop reizigers wereldwijd beoordelingen van accommodatie, restaurants en reisgelateerde activiteiten kunnen achterlaten, heeft aangekondigd nu ook vliegmaatschappijen te gaan 'ranken'.
· Redactie
Negatief reisadvies Tunesië
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Tunesië aangepast. Reizen die niet noodzakelijk zijn worden afgeraden. Dat is de op een na zwaarste waarschuwing.
· Redactie
Informatiedag van Kras Reizen
Ook dit jaar organiseert KRAS weer een infodag. Naast een aantal interessante audiovisuele presentaties van verschillende bestemmingen, zijn ook de inkopers en reisleiders aanwezig voor al je vragen.
· Redactie
Baobab informatie dag en reismarkt
Op zaterdag 5 februari tussen 10:00 en 17:00 uur  organiseert Baobab een Reismarkt en informatiedag. Deze dag vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Hier kom je alles te weten over de bestemmingen en rondreizen van Baobab!
· Redactie
Djoser reizigers informatiedagen
Weet je nog niet welke rondreis je in 2011 wilt gaan maken? Dan kunt je terecht bij de reizigersinformatiedagen van Djoser in de Pieterskerk in Leiden 29 en 30 januari 2011.

Archief

>