Home
Blog
Reisadviezen
Informatiedag van Kras Reizen

Informatiedag van Kras Reizen

op 2 januari 2011
1 minuut leestijd
Informatiedag van Kras Reizen

Ook dit jaar organiseert KRAS weer een infodag. Naast een aantal interessante audiovisuele presentaties van verschillende bestemmingen, zijn ook de inkopers en reisleiders aanwezig voor al je vragen.

Ook dit jaar organiseert KRAS weer een infodag. Naast een aantal interessante audiovisuele presentaties van verschillende bestemmingen, zijn ook de inkopers en reisleiders aanwezig voor al je vragen over de rondreizen van Kras. Voor al je medische vragen kunt je je richten tot de GGD die deze dag met een stand aanwezig zal zijn. Ook kun je deze dag informatie verkrijgen over onze auto-, bus-, single-, strand-, en wandel- & fietsvakanties.

Bezoek de KRAS informatiedag en kom helemaal in vakantiesfeer!
Dit jaar worden de presentaties gehouden in hotel Mercure a/d Amstel (Joan Muyskenweg 10, 1096 CJ Amsterdam, tel: 020-6658181). Zondag 30 januari 2011 ben je vanaf 09.30 van harte welkom om de presentaties bij te wonen. Bij aankomst word je ontvangen met een gratis kopje koffie en een lotnummer, want ook dit jaar is er weer een tombola waarmee je leuke prijzen en zelfs rondreizen kunt winnen!

Om helemaal in sfeer te komen, is het tijdens deze dag mogelijk om informatieboeken van verschillende landen te kopen. Of wil je liever een glaasje Afrikaanse Amarula proeven? Tijdens de informatiedag van KRAS.NL zul je verrast staan van de vele activiteiten!

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Aanmelden kan via de website van Kras.
Hieronder de data:

StartZaal 1Zaal 2Zaal 3Zaal 4
10.00Zuid-AfrikaThailandChinaSpanje
11.00CubaIndonesië:Java/BaliFiets wandelJordanië
12.00MarokkoVietnamUSA/CanadaItalië
13.00MarokkoThailandFiets/WandelAntillen
14.00Zuid-AfrikaIndonesië:Java/BaliChinaSpanje
15.00Cuba IndiaUSA/CanadaItalië

 

Beoordelingen van Kras Reizen

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
6.7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7
Prijs / Kwaliteit
6.6
Algemeen
6.6