Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

630 blogs in de rubriek Algemeen
· Suzanne van Duijn
10x Écht goede 2017 voornemens voor reizigers
Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Nadat we die olliebollen en glazen champagne hebben verorberd, is het toch echt tijd om onze goede voornemens in kaart te brengen. Letterlijk, haha!
· Suzanne van Duijn
De 12 mooiste hikes ter wereld
Al wandelend de wereld ontdekken: kan het nog beter? Beleef de mooiste plekjes ter wereld met deze twaalf hikes.
· Suzanne van Duijn
15x klote situaties die elke backpacker zal herkennen
No worries! Elke dag zon, lekker rondreizen, de mooiste stranden, nieuwe vrienden, niet werken… Het leven van een backpacker is goed. Maar helaas zijn er ook momenten op reis dat het allemaal niet zo mee zit. Deze 15 akelige situaties herken je als backpacker vast!
· Suzanne van Duijn
4x Spectaculaire natuurreizen van Sawadee
Hoe erg we ook houden van een toffe citytrip, een prachtige rondreis door de natuur is echt onvergetelijk. Reisorganisatie Sawadee biedt onder andere deze vier prachtige natuurrreizen aan.
· Suzanne van Duijn
Djoser geeft tips: overwinteren doe je hier!
Reisorganisatie Djoser tipt de vetste reizen voor komend seizoen én waar je meer informatie over de tofste bestemmingen kunt vinden.
· Redactie
De 7 meest vergeten items op vakantie
Vakantie betekent een hele hoop geregel. Je wilt niets vergeten. Maar toch is er altijd wel iets dat we vergeten in te pakken en komen we er pas achter op de plaats van bestemming.
· Suzanne van Duijn
De Top 10 steden in Azië die iedereen gezien moet hebben
Vergeet die tropische stranden en idyllische rijstvelden. Azië is ook méér dan geschikt voor stadsmensen! Dit zijn de leukste Aziatische steden voor een citytrip of een bezoek tijdens je rondreis.
· Suzanne van Duijn
Jij bent écht toe aan vakantie als...
Kan jij deze tien vragen (bijna allemaal) met ‘ja’ beantwoorden? Dan weet je dat het hoogste tijd is voor je volgende trip!
· Suzanne van Duijn
Djoser: nieuwe bestemming, open huis én last minutes
Met reisorganisatie Djoser kan je voortaan ook naar de Kaapverdische eilanden! Lees meer over deze nieuwe bestemming en de vele anderen of kom naar het open huis op 17 september.   
· Redactie
Bagage struggles: welke reiziger kent dat niet?
De bagage is altijd een issue als je op reis gaat. Wat moet er mee? Wat wil je graag meenemen? Hoeveel kan er mee of hoeveel juist niet, want je wilt misschien ook shoppen of allerlei souvenirs inslaan.
· Redactie
3 Redenen waarom je vooral níet mee moet doen aan Cycle for Plan Vietnam: The Hill Tribe Edition
Word jij ook zo moe van vakanties naar verre bestemmingen? Houd je totaal niet van een actieve vakantie? Geef jij ook niks om ‘de wereld een stukje beter te maken’? Dan is deze uitdaging van Plan Nederland zeker niets voor jou.
· Suzanne van Duijn
17x Normale dingen thuis die je op reis écht kunt missen
Voor een langere tijd aan het backpacken of rondreizen? Dit kan je zeker weer waarderen als je thuiskomt na een lange backpacktrip!
· Suzanne van Duijn
Waarom reizen? Check dit TE GEKKE filmpje!
In de video ‘Why you should travel’ komen niet alleen de mooiste beelden voorbij, maar ook de tekst is een waarheid als een koe. En de soundtrack erbij is héérlijk!
· Suzanne van Duijn
8 dingen die je leert als je alleen op reis gaat
Het verschil tussen alleen zijn en eenzaamheid, je eigen wil, creativteit en kracht, en nog heel veel meer. Dit leer je als je een soloreis maakt. 
· Suzanne van Duijn
15 tekenen dat jij bent geboren om te reizen
Ben jij born to travel? Doe de check! Bij veel ‘ja’s’ kan jij niets doen aan je wanderlust!
· Suzanne van Duijn
De 12 meest teleurstellende toeristische bezienswaardigheden óóit
Bezienswaardigheden die in het echt gewoon zwaar tegenvallen. Herkenbaar? Waarom bezoeken zoveel reizigers deze plekken? Van deze twaalf bestemmingen moet je niet al te hoge verwachtingen hebben...
· Redactie
De Nacht van Sawadee: Leuke acties + korting
Vandaag is het zover: de Nacht van Sawadee wordt weer gehouden! Ben jij op zoek naar een goedkope mooie rondreis? Dit is je kans, want tijdens de Nacht van Sawadee profiteer je van leuke acties en korting op veel reizen!
· Suzanne van Duijn
De 10 leukste dorpjes van Azië
In deze Aziatische dorpjes wil je je backpack wel even aan de wilgen hangen: hier wil je eeuwig blijven!
· Redactie
FOX wint de Vakantie Award Verre Reizen 2016
Reisorganisatie FOX, of "FOX verre reizen van ANWB" zoals het tegenwoordig heet, is winnaar van de prestigieuze Vakantie Award 2016 in de categorie Verre reizen!

Archief

>