Home
Blog
Vietnam blogs

Reisinspiratie

66 blogs over Rondreizen in Vietnam
· Suzanne van Duijn
Phong Nha-Ke Bang National Park: Grotten in Vietnam
Vietnam wordt steeds populairder bij toeristen. Ha Long Bay, Sapa, Hoi An en de Mekong Delta zijn allemaal bekende must-do’s, maar voeg ook Phong Nha-Ke Bang national park toe aan je route. Lees hier waarom!
· Suzanne van Duijn
Must-Do in Vietnam: Trekking in Sapa
Op slechts een paar uurtjes nachttreinen vanaf Hanoi vind je Sapa, een prachtig bergdorp tussen de rijstvelden. Maak een (meerdaagse) trekking om het beste van dit adembenemende gebied te zien.
· Suzanne van Duijn
11 Tips voor wie gaat backpacken in Vietnam
Vietnam is een fantastisch én makkelijk land om een rondreis te maken. Zeker met dit blogje! Knoop deze elf gouden tips in je oren en jij gaat straks Vietnamees backpacken als een pro!
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste nationale parken in Zuidoost-Azië
Natuur in Zuidoost-Azië één pot nat? Dacht het niet! Check déze 10 mooiste nationale parken in Zuidoost-Azië. Wat een schitterende en veelzijdige natuur in onze favoriete regio!
· Suzanne van Duijn
Fantastisch Vietnam filmpje: Reflections of Vietnam
WAUW! Van deze Vietnameze beelden krijg je toch nooit genoeg? Take us back…
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje van Zuid-Vietnam is waanzinnig mooi
Prachtige video vol details en timelapses van een schitterende rondreis door het ‘echte’ Vietnam. Herken jij de beelden van deze reiziger?
· Suzanne van Duijn
5x Absolute must-do's in Halong Bay (Vietnam)
Halong Bay in het noorden van Vietnam staat bekend als één van dé bezienwaardigheden van het land. En je kunt er op verschillende manieren van de prachtige natuur genieten!
· Redactie
3 Redenen waarom je vooral níet mee moet doen aan Cycle for Plan Vietnam: The Hill Tribe Edition
Word jij ook zo moe van vakanties naar verre bestemmingen? Houd je totaal niet van een actieve vakantie? Geef jij ook niks om ‘de wereld een stukje beter te maken’? Dan is deze uitdaging van Plan Nederland zeker niets voor jou.
· Suzanne van Duijn
Waarom reizen? Check dit TE GEKKE filmpje!
In de video ‘Why you should travel’ komen niet alleen de mooiste beelden voorbij, maar ook de tekst is een waarheid als een koe. En de soundtrack erbij is héérlijk!
· Suzanne van Duijn
Zien: het beste van Zuidoost-Azië in één filmpje!
Reizigers Kelly en Noortje reisden door Thailand, Cambodja, Vietnam, Maleisië en Indonesië en maakten dit te gekke filmpje. Wedden dat jij binnen de 3:11 minuten het vliegtuig wilt pakken?
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste stranden van Vietnam
Naast het prachtige groene landschap en vette steden als Hanoi en Saigon heeft Vietnam ook prachtige stranden in de aanbieding. Relaxen op een strand in Vietnam? Hier moet je zijn! 
· Suzanne van Duijn
Must-visit in Vietnam: Can Tho (Mekong Delta)
Het ‘echte’ Vietnam beleef je in en rondom Can Tho, hoofdstad van de Mekong Delta.
· Suzanne van Duijn
De 10 leukste dorpjes van Azië
In deze Aziatische dorpjes wil je je backpack wel even aan de wilgen hangen: hier wil je eeuwig blijven!
· Redactie
Waanzinnig mooi filmpje: Vietnam - Zuid naar Noord
Wauw, wat een Vietnam beelden dit! Kenzo uit Amstelveen (die we al kenden van zijn te gekke Indonesië filmpje) is nu net terug van zijn Vietnam reis en heeft ook hier een werkelijk oogstrelende video van gemaakt! Vietnam-liefhebbers en reizigers: dit moet je zien!
· Redactie
Dit filmpje van een Zuidoost-Azië rondreis is prachtig
Wat is dé ultieme plek om te gaan backpacken? Precies: Zuidoost-Azië! Rondreizen in Zuidoost-Azië is relaxt, leuk, gaaf én een ervaring voor het leven! Maar ook vaak heel mooi. Ontroerend mooi zelfs. En dát gevoel proef je in dit filmpje. Prachtig!
· Suzanne van Duijn
19 Reizen die je moet maken vóór je 30 bent
Reizen kan natuurlijk altijd, maar déze klassiekers wil je van je bucketlist af hebben vóór the big 3-0!
· Suzanne van Duijn
De leukste wijk van Vietnam: Hanoi’s Old Quarter
Reizigers zijn het er over eens: Hanoi is de meest authentieke en leuke stad van Vietnam. En meer specifiek: de wijk Old Quarter!
· Redactie
Prachtige video van 6 weken rondreizen in Vietnam
Allemachtig, wat is Vietnam toch ongelooflijk móói! En dit filmpje vat dat op een schitterende manier samen. Must-see voor Vietnam-reizigers en liefhebbers!
· Suzanne van Duijn
De Cu Chi-Tunnels: Must-see in Vietnam óf toch niet?
De Cu Chi-tunnels zijn een beroemde bezienswaardigheid in Vietnam. Sterker nog: Je kan bijna niet terugkomen uit Zuid-Vietnam zonder foto van jezelf in de beroemde tunnels. Maar zijn de tunnels wel écht de moeite waard?

Archief

>