Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
Amerika erg populair in 2010
WASHINGTON - De Verenigde Staten hebben in 2010 meer bezoekers uit het buitenland ontvangen dan in welk jaar ook. Zestig miljoen buitenlanders reisden naar het land, 17 procent meer dan in 2000, het vorige recordjaar.
· Redactie
Sawadee Reizen inmiddels 10.000 Facebook fans
Afgelopen week heeft Sawadee Reizen de 10.000e fan op Facebook weten te bereiken. Een knappe prestatie van deze rondreisorganisatie! Dit succes voor Sawadee is mede te danken door de actieve werving door middel van een maandelijkse prijsvraag.
· Redactie
Fox reizen Thailand Landendagen
Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2011 organiseert rondreisorganisatie FOX reizen de Thailand landendagen. Deze dagen zullen volledig in het teken van Thailand staan, zodat je alvast in de vakantiestemming kunt komen!
· Redactie
Reisadvies Japan: Tokio is veilig
Tokio is veilig en buitenlanders kunnen zonder problemen naar deze stad reizen. Dat meldde het internationale Rode Kruis vandaag.
· Redactie
FOX Vakanties beste Touroperator 2010/2011 naar Indonesië
Tijdens de grootste beurs voor de reisbranche in Berlijn afgelopen week, heeft FOX Vakanties uit de handen van de Minister van Toerisme van Indonesië de Award voor "Indonesia Top Touroperator 2010/2011" in ontvangst mogen nemen.
· Redactie
Toerisme Egypte trekt weer aan
De Egyptische reissector heeft groot vertrouwen in een snel herstel van het toerisme. Het aantal boekingen staat op 35 procent ten aanzien van maart 2010, maar de reisaanvragen nemen snel toe.
· Redactie
KLM vliegt op Cuba
KLM gaat na de zomer dit jaar vliegen op de Cubaanse hoofdstad Havana. Dat heeft het KLM bekendgemaakt. Eerder heeft de luchtvaartmaatschappij al bekend gemaakt om vanaf het winterseizoen fors meer capaciteit in te zetten op het Caribisch gebied.
· Redactie
Telefoneren in het vliegtuig
Het bekende plaatje en praatje dat je je mobiele telefoon uit moet zetten tijdens de vlucht gaat snel verdwijnen vermoedelijk. Emirates heeft nu een service waardoor het mogelijk is om met je eigen mobiele telefoon te bellen en gebeld te worden.
· Redactie
De 5 meest stinkende reisbestemmingen
In Malawi vond onlangs een debat plaats over het al dan niet verbieden van winden laten. Vreemde geurtjes vind je natuurlijk overal, maar de ene stank is de andere niet, zeker als je op vakantie bent zit je natuurlijk niet op stank te wachten.
· Redactie
In Haarlem krijg je het meeste hotel voor je geld
Waar krijg je het meeste hotel voor je geld? Deze vraag werd stelde boekingswebsite Hotel.info aan haar bezoekers. In eigen land scoort Haarlem het hoogst met 6,76 punten, direct gevolgd door Den Haag. Groningen behaalde met 6,35 punten de derde plaats.
· Redactie
Vliegtickets van KLM duurder
Niet alleen aan de benzinepomp merkt de consument de gevolgen van de gestegen olieprijs. KLM liet woensdag weten de brandstoftoeslag te verhogen, waardoor vliegtickets enkele euro's duurder worden.
· Redactie
Tibet gesloten voor toeristen in maart
De Chinese autoriteiten hebben beslist om gedurende de maand maart geen toestemming te geven aan buitenlanders om naar Tibet te reizen.
· Redactie
Bezienswaardigheden Tanzania
Tanzania behoort tot het mythische Afrika, een land van legendarische ontdekkingsreizigers en trofeejagers. Die tijden zijn voorbij, maar Tanzania blijft een uitgelezen terrein voor avonturen. Bekijk hier alle bezienswaardigheden van die prachtige land dat ook zeer geschikt is voor een rondreis.
· Redactie
Australië baalt van verkoop Lonely Planet
SYDNEY - De wereldberoemde Australische reisgids LonelyPlanet is volledig in handen gekomen van BBC Worldwide. Australische media reageerden dit weekend ontgoocheld.
· Redactie
Shoppingfestival in Istanbul
ISTANBUL - Van 18 maart tot en met 26 april wordt Istanbul 'the place-to-be' voor shopaholics. Dan vindt in de Turkse wereldstad voor de eerste maal het 'Istanbul ShoppingFest' plaats.
· Redactie
Vancouver opnieuw ideaalste stad ter wereld
De Canadese stad Vancouver is opnieuw de meest leefbare stad ter wereld. De stad heeft de beste combinatie van stabiliteit, gezondheidszorg, cultuur, milieu, onderwijs en infrastructuur.
· Redactie
Seoul heeft beste luchthaven ter wereld
Voor het zesde jaar op rij is de luchthaven van Seoul uitgeroepen tot de beste van de wereld.
· Redactie
Nieuwe brug over Grand Canyon
De Grand Canyon heeft er een nieuwe trekpleister bij: een brug van 2 kilometer lang en 900 meter hoog over de Coloradorivier.
· Redactie
Grand Canyon ernstig bedreigd
Er hangt een donkere wolk boven de Grand Canyon, één van 's werelds meest spectaculaire en mooiste natuurwonderen. Er is toenemende druk op het Witte Huis om uraniummijnen toe te laten in het gebied. Over enkele maanden valt een beslissing.

Archief