Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
Op vakantie gaan blijft voor Nederlanders
Ruim de helft van de vakanties zal in het buitenland doorgebracht worden (18.4 miljoen), iets minder dan de helft in eigen land (17.7 miljoen). Is het mooi weer in Nederland, dan komt het aantal binnenlandse vakanties hoger uit.
· Redactie
Toerisme New York City breekt alle records
De naweeën van de recessie lijken volledig aan New York City voorbij te gaan. De stad ontving in 2010 maar liefst 48,7 miljoen bezoekers; dat is een stijging van bijna 7 procent vergeleken met het jaar ervoor en een absoluut record.
· Redactie
Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5
Kijk op donderdag 6 januari om 21.30 uur naar Wie Is De Reisleider bij RTL 5!
· Redactie
Zeldzame robben ontdekt in Griekenland
Wetenschappers hebben in Griekenland een kolonie zeer zeldzame mediterrane monniksrobben ontdekt. Deze soort is de meest bedreigde zeehond ter wereld.
· Redactie
Qantas bezwijkt onder Facebook
De Australische luchtvaartonderneming Qantas is 'bezweken' onder de druk van social network site Facebook, dat een campagne was begonnen tegen het verbod op muziekinstrumenten in de handbagage.
· Redactie
Djoser beste rondreis touroperator 2010
Star Alliance heeft voor de vierde keer ‘awards’ uitgereikt aan reisagenten. Djoser won de eerste prijs in de categorie beste touroperator van 2010!
· Redactie
Informatiedag van Kras Reizen
Ook dit jaar organiseert KRAS weer een infodag. Naast een aantal interessante audiovisuele presentaties van verschillende bestemmingen, zijn ook de inkopers en reisleiders aanwezig voor al je vragen.
· Redactie
In Estland betalen met de Euro
Vanaf 1 januari 2011 kun je ook in Estland met Euro’s betalen.
· Redactie
Brandstofactie bij FOX vakanties
Boeken bij FOX voor 1 maart 2011 betekent géén brandstoftoeslagen!
· Redactie
Award voor degene met de meeste pech op reis
Een Amerikaanse verzekeraar Travel Guards een prijs in het leven geroepen, de zogenaamde 'The World's Unluckiest Tourist Award'.
· Redactie
Fijne feestdagen en een rondreislustig 2011
Namens Rondreis.nl wensen we iedereen hele fijne Kerstdagen en een gezond en rondreislustig 2011!
· Redactie
Baobab informatie dag en reismarkt
Op zaterdag 5 februari tussen 10:00 en 17:00 uur  organiseert Baobab een Reismarkt en informatiedag. Deze dag vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Hier kom je alles te weten over de bestemmingen en rondreizen van Baobab!
· Redactie
Thailand erg in trek met kerst 2010
De Nederlandse reiziger brengt steeds vaker de kerstdagen in het buitenland door. Maar waar vieren Nederlanders dan precies Kerst?
· Redactie
Djoser reizigers informatiedagen
Weet je nog niet welke rondreis je in 2011 wilt gaan maken? Dan kunt je terecht bij de reizigersinformatiedagen van Djoser in de Pieterskerk in Leiden 29 en 30 januari 2011.
· Redactie
Boek voor 2011 je rondreis bij Baobab en win je reissom terug
Baobab reizen heeft een voor het einde van dit jaar een speciale actie. Je kunt namelijk je complete reissom terugwinnen!  
· Redactie
KLM vliegt vaker naar China
Luchtvaartmaatschappij KLM vliegt met ingang van 27 maart drie keer in de week vanuit Amsterdam op de Chinese stad Xiamen. KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij die Europa en Xiamen verbindt, aldus het concern maandag.
· Redactie
Sawadee op de Vakantiebeurs 2011
Van woensdag 12 t/m zondag 16 januari aanstaande kun je in de Jaarbeurs in Utrecht terecht voor het zoeken naar de mooiste rondreizen voor het komende jaar. Sawadee staat dit jaar met twee stands op Vakantiebeurs!
· Redactie
Nieuwe rondreis van Djoser: rondje Zwarte Zee
Djoser heeft een nieuwe rondreis aan haar rondreisaanbod toegevoegd: een rondje om de Zwarte Zee!
· Redactie
Drieduizend koffers zonder eigenaar op Schiphol
AMSTERDAM - In de aankomsthal op Schiphol staan ruim drieduizend koffers te wachten op hun eigenaar. Die zijn van reizigers van KLM of maatschappijen waarvoor de luchtvaartmaatschappij de bagage afhandelt. Een woordvoerster van de KLM bevestigde een bericht hierover van de NOS.

Archief