Home
Blog
Opmerkelijk
Award voor degene met de meeste pech op reis

Award voor degene met de meeste pech op reis

op 28 december 2010
1 minuut leestijd
Award voor degene met de meeste pech op reis

Een Amerikaanse verzekeraar Travel Guards een prijs in het leven geroepen, de zogenaamde 'The World's Unluckiest Tourist Award'.

Een in het water gevallen huwelijksreis, schipbreuk voor de Egyptische kust of een onfortuinlijke val tijdens het legen van de blaas op een parkeerplaats. Pech heeft iedereen weleens, maar op vakantie is het extra vervelend...

Daarom heeft een Amerikaanse verzekeraar Travel Guards een prijs in het leven geroepen, de zogenaamde 'The World's Unluckiest Tourist Award'.

Ondertussen hebben ruim achthonderd mensen hun vakantie-ellende op de website gedeeld. Een van de finalisten is reiziger Gary, die in Vietnam tijdens een groepsreis even alleen van het prachtige uitzicht wilde genieten.

Hij ging op de rand van de klif staan, dacht hij, maar daar bleek de rots opeens op te houden. Na een pijnlijke val duurde het veertien uur voor de geplaagde reiziger weer omhoog was getakeld. Met gebroken enkel en onderbeen. Voorbij vakantie!

Heb je zelf ook iets dergelijks meegemaakt tijdens een rondreis? Laat je verhaal achter op de website van Travel Guard - de winnaar maakt namelijk kans op een droomvakantie met 10.000 dollar... dan hopelijk zonder kleerscheuren!

Bron: Reiskrant