Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
Stedentrips New York bevallen het best
De Nederlandse vakantieganger is het meest tevreden na een stedentrip naar New York.
· Redactie
Twaalf sfinxen ontdekt nabij Luxor
Nabij de tempels van Karnak, in de Egyptische regio Luxor, zijn 12 sfinx-standbeelden aangetroffen uit de periode van farao Nectanebo I, die regeerde van 380 tot 362 voor Christus.
· Redactie
Koffer die zichzelf kan wegen
Ken je het probleem dat je geen idee hebt hoe zwaar je koffer weegt voordat vertrekt naar het vliegveld? Die koffer op de weegschaal slepen is een heel gedoe. Daar is nu een oplossing voor: de koffer met ingebouwde weegschaal!
· Redactie
Sawadee rondreis infodagen
Rondreisorganisatie Sawadee organiseert de komende maanden informatiedagen door het hele land. Tijdens deze dagen kun je kennis maken met Sawadee, de rondreizen en de mensen achter de reizen.
· Redactie
'Great Migrations' is de spectaculairste productie van National Geographic ooit
National Geographic Channels Great Migrations geeft een compleet nieuwe betekenis aan het begrip 'bewegen'. De zevendelige serie gaat zondag 7 november om 21.00 uur in première in de Benelux en vertelt ontzagwekkende verhalen over talrijke diersoorten en hun bewegingen over de aarde.
· Redactie
Canada meest gewaardeerde land ter wereld
Canada is het meest gewaardeerde landenmerk van de wereld. Dat is de conclusie van een rapport van het onderzoeksbureau FutureBrand. Vijf jaar geleden stond Canada nog op de twaalfde plaats, maar toen werd een grote toeristische campagne opgezet om het land te promoten.
· Redactie
BezoekThailand.nl toegevoegd aan de website
Sinds vandaag staat op Rondreis.nl ook de reisorganisatie BezoekThailand.nl. Deze reisorganisatie organiseert individuele rondreizen en privéreizen op maat naar Thailand en andere landen in Zuidoost-Azië. 
· Redactie
Vakantiebeurs 2011 - kaartverkoop is gestart
De online kaartverkoop voor de Vakantiebeurs is gestart op de website van de Vakantiebeurs. Middagkaarten zijn al beschikbaar vanaf € 10.
· Redactie
Toerist weinig bekommerd om gezondheidsproblemen
Internationale toeristen lopen onnodige risico's om op hun bestemming een infectieziekte op te lopen omdat ze vooraf onvoldoende informatie hebben ingewonnen.
· Redactie
Jongerenreis boeken? Ga naar jongerenreis.nl
Vandaag is er een nieuwe website speciaal voor jongerenreizen gelanceerd: Jongerenreis.nl! Deze site vergelijkt alle jongerenreizen, jongerenvakanties en feestvakanties. Ideaal voor als je op zoek bent naar een jongerenreis dus!
· Redactie
Nieuwe website voor SUMMUM
Reisorganisatie SUMMUM heeft een nieuwe website gelanceerd. Deze ziet er een stuk beter uit in vergelijking met de vorige.
· Redactie
Indonesië vraagt niet meer over Merapi te vliegen
De Indonesische autoriteiten hebben de luchtvaartmaatschappijen verzocht niet meer over de Merapi te vliegen. De vulkaan heeft vanmorgen opnieuw aswolken uitgestoten.
· Redactie
Rondreizen langs de steden van Oman
Als het vliegtuig op het asfalt van het internationale luchthaven Seeb is geland en de deuren zijn geopend, word je omarmd door de warme woestijnwind. Een zacht briesje uit de bergen, de verfrissende geuren van de zee, specerijen en wierook. Welkom in Muscat, de kleinste hoofdstad van Oman.
· Redactie
Internetten op de Mount Everest
Wie de Mount Everest wil beklimmen, kan voortaan de Blackberry of iPhone gewoon meenemen. Sinds donderdag kunnen de klimmers in het basiskamp op 5360 meter hoogte gebruikmaken van internet via een 3G-verbinding.
· Redactie
Piramides meest fotogeniek
AMSTERDAM -  Er zijn 1001 plekken op de wereld van zo'n adembenemende schoonheid, dat ze wel op de gevoelige plaat vastgelegd móeten worden. Als het aan de Britten ligt, staan de piramides op nummer één.
· Redactie
Zwitserland duurste bestemming van Europa
Zwitserland is het land met de hoogste hotelkamerprijs in Europa. Reizigers uit de eurozone betaalden er gemiddeld €138 voor een overnachting in het tweede kwartaal van 2010. 
· Redactie
Succesvolle reisgidsen nu beschikbaar als iPhone app
Van tien populaire bestemmingen, Barcelona, Berlijn, Hongkong, Istanbul, Kopenhagen, Londen, Madrid, New York, Parijs en Rome, zijn er nu applicaties beschikbaar voor iPhone onder de naam Het beste van.
· Redactie
Waarom rondreizen in Oman?
Oman is voor Nederlandse reizigers een relatief onbekende bestemming. Dat is jammer, want het sultanaat, gelegen in het oostelijke deel van het Arabisch schiereiland is authentiek, gastvrij en enorm veelzijdig.
· Redactie
Thailand voor groot deel onder water door overstromingen
De ergste overstromingen in Thailand in tientallen jaren tijd hebben ongeveer een vierde van het land onder water gezet. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Chavarat Charnvirakul woensdag laten weten. Door aanhoudende regenval sinds 10 oktober in het noordelijke berggebied treden rivieren buiten hun oevers. Premier Abhisit Vejjajiva schatte dat er twee keer zo veel regen in het bergachtige gebied is gevallen als vorig jaar.

Archief