Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
Reisadvies Egypte versoepeld
Toeristen kunnen weer het vliegtuig naar Egyptische badplaatsen nemen. Reizigers wordt wel geadviseerd waakzaam te zijn. Alle niet-essentiële reizen naar de rest van het land, waaronder de steden Caïro, Alexandrië en Suez, worden nog steeds afgeraden.
· Redactie
10 meest gebruikte woorden op reis 10 meest gebruikte woorden op reis
Wil je niet met je mond vol tanden staan in het buitenland, dan is het aan te raden om van tevoren de belangrijkste woorden in de lokale taal op te zoeken en uit je hoofd te leren. Hier een overzicht van frasen die onontbeerlijk zijn op reis.
· Redactie
Canarische Eilanden populair als alternatief voor Egypte
Nu de Nederlandse toeristen hun winterzonvakantie naar Egypte in het water zien vallen zijn de zonzoekers nu naarstig op zoek naar een nieuwe bestemming voor hun winterse zonvakantie.
· Redactie
Eerste cruiseschip ter wereld met wildwaterglijbaan
LOS ANGELES - Disney doet er duidelijk alles aan om de allerkleinsten te verwennen. Voor het eerst dit millennium heeft het bedrijf van Mickey Mouse een nieuw cruiseschip in de vaart gebracht en wat voor één.
· Redactie
Extra vluchten KLM naar Caribisch gebied
Luchtvaartmaatschappij KLM zet vanaf het winterseizoen fors meer capaciteit in op het Caribisch gebied.
· Redactie
Meer vakantieplannen voor de zomer
Iets meer Nederlanders zijn van plan er deze zomer op uit te trekken dan in 2010 aan het begin van het jaar het geval was.
· Redactie
Thailand sluit populaire duikoorden
Thailand sluit tientallen toeristische en lucratieve duikoorden om de prachtige koraalriffen in de Andamanse Zee aan de westkust te beschermen.
· Redactie
Bezienswaardigheden Thailand
We proberen Rondreis.nl voortdurend uit te breiden met leuke, handige en extra informatie voor je rondreis. Dit keer hebben we de bezienswaardigheden in Thailand toegevoegd!
· Redactie
Familiereis maken?
Ga je een familiereis of verre reis met kinderen maken? Dan kun je ook terecht op de website nieuwe website Familiereis.nl. Op deze site staan alleen familiereizen voor ouders die een verre reis met kind willen maken.
· Redactie
Tripadvisor gaat vliegmaatschappijen beoordelen
TripAdvisor, 's werelds grootste reiswebsite waarop reizigers wereldwijd beoordelingen van accommodatie, restaurants en reisgelateerde activiteiten kunnen achterlaten, heeft aangekondigd nu ook vliegmaatschappijen te gaan 'ranken'.
· Redactie
Negatief reisadvies Tunesië
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Tunesië aangepast. Reizen die niet noodzakelijk zijn worden afgeraden. Dat is de op een na zwaarste waarschuwing.
· Redactie
Zuid-Afrika verkozen tot ‘Mooiste plek van de wereld’!
Op de Vakantiebeurs hebben veel bezoekers hun stem uitgebracht op de SUMMUM.nl verkiezing ‘Mooiste plek van de wereld’. De wildparken in Zuid-Afrika uitgeroepen tot de Mooiste plek van de wereld.
· Redactie
Smeltrecord voor ijskap Groenland
De gletsjers op Groenland hebben afgelopen jaar ernstig te lijden gehad onder de hoge temperaturen. Onderzoekers hebben in 2010 een smeltrecord vastgesteld, zo meldden zij in het wetenschappelijke tijdschrift Environmental Research Letters.
· Redactie
Goedkope rondreizen naar Thailand
Kras vakanties biedt in Januari extra goedkope rondreizen naar Thailand aan..boek nu het nog kan!
· Redactie
Helft Turkije-gangers reist zonder vaccinatie
Bijna de helft van alle Nederlandse vakantiegangers die het afgelopen jaar naar Turkije, Egypte, Marokko of Kroatië zijn geweest, heeft zich niet laten vaccineren.
· Redactie
Grote fusie vliegticketaanbieders
Het internationale reisconcern BCD Holdings N.V. kondigt vandaag de fusie van CheapTickets, Vliegwinkel, Flugladen, BudgetAir en Vayama aan.
· Redactie
Een rondreis Belize?
Een rondreis Belize is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een rondreis voor 2011 zoekt, maar dit land heeft veel te bieden!
· Redactie
Cuba ontdekken vanuit één hotel?
De website Goeie Vraag legt de vraag voor of je Cuba kunt ontdekken tijdens een vakantie als je de hele tijd in hetzelfde hotel verblijft?
· Redactie
Angkor Wat in Cambodja
De vlag van Cambodja is de enige vlag ter wereld waarop een gebouw staat afgebeeld. De tempel Angkor Wat die op de vlag te zien is, wordt beschouwd als het grootste religieuze bouwwerk ter wereld.

Archief