Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
FOX Vakanties bestaat 15 jaar: feest!
FOX Vakanties bestaat dit jaar 15 jaar en dat wordt gevierd met speciale jubileum aanbiedingen! Op de website van FOX Vakanties vind je deze acties.
· Redactie
IJsland
De natuur zorgt er voor vuur, ijs, bizarre lavaformaties en spuitende geisers. En de IJslander ondergaat alles op zijn manier. Nu eens uitbundig, dan weer gelaten wachtend op het licht.
· Redactie
Reiziger of tourist?
Volgens de van Dale is een reiziger: iemand die reist en een toerist: iemand die voor zijn plezier reist. In de praktijk zal een individuele reiziger op zoek naar nieuwe ervaringen en belevenissen vaak minstens zoveel plezier beleven dan de toerist die zich beperkt tot de meer toeristisch gebaande paden.
· Redactie
Kijk uit met geld pinnen in Thailand
Handig dat er in Thailand zoveel pinautomaten zijn maar het kan wel onvoordelig uitvallen. Speciaal de automaten en de banken op Bangkok Suvarnabhumi Airport hanteren een lagere koers dan ergens anders.
· Redactie
Grootste deel vakantiegeld gaat op aan vakantie
AMSTERDAM - Het grootste gedeelte van het vakantiegeld wordt daadwerkelijk aan de vakantie uitgegeven. 15 procent van de Nederlanders geeft het jaarlijkse extraatje echter uit aan achterstallige betalingen en schulden.
· Redactie
Mogelijk buitenlands toerisme Cubanen
HAVANA - De regering van de Cubaanse president Raúl Castro wil inwoners van het land de mogelijkheid bieden als toeristen naar het buitenland te reizen. Dat blijkt uit een maandag vrijgegeven document.
· Redactie
Duizenden Marokkanen eisen hervormingen
MARRAKECH - Duizenden Marokkanen zijn zondag in Marrakech de straat opgegaan om hun roep om hervormingen kracht bij te zetten. Het was de jongste betoging sinds op 20 februari voor het eerst werd gedemonstreerd.
· Redactie
FOX Vakanties valt in de prijzen bij Zoover Awards
FOX Vakanties heeft een Zoover Award gewonnen in de categorieën 'Populairste Aanbieder Verre Reizen' en 'Beste Vakantiesite'.
· Redactie
Hotelkamer in Nederland 5 procent duurder
De gemiddelde hotelkamerprijs in Nederland is met 5 procent gestegen in 2010. Reizigers betaalden gemiddeld 105 euro per hotelovernachting in ons land. Dat blijkt uit de Hotel Price Index van boekingssite Hotels.com.
· Redactie
Baobab wint twee Zoover Awards
Baobab groepsreizen heeft gisteren maar liefst twee Zoover Awards in de wacht gesleept.
· Redactie
Dengue steeds groter gevaar voor vakantiegangers
Het Havenziekenhuis Rotterdam meldt dat het meer dengue- dan malariapatienten heeft. Steeds meer vakantiegangers krijgen te maken met de snelst groeiende (sub)tropische ziekte, Dengue. Dengue komt wereldwijd steeds vaker voor en vormt in veel landen een toenemend probleem.
· Redactie
"Reisadvies Negatief" nieuw reisprogramma KRO
De KRO start op 5 juni met het reisprogramma ‘Reisadvies Negatief’. Presentator Sander de Kramer (onder andere bekend van de tv-programma’s ‘De Rekenkamer’ en ‘Stinkend Rijk & Dakloos’ én auteur van het boek ‘Van Miljonair tot Krantenjongen’) trekt voor het programma door drie continenten en bezoekt plekken die door de gemiddelde toerist niet worden bezocht.
· Redactie
Vakantie onverwacht duurder door naheffing
Voor veel mensen in ons land wordt de vakantie de komende zomer duurder dan in eerste instantie berekend. Als gevolg van de stijgende olieprijzen sturen veel reisorganisaties hun klanten nog een naheffing die, afhankelijk van de reisbestemming, kan oplopen tot 90 euro per persoon.
· Redactie
Hoogste hotel ter wereld geopend in Hongkong
Het hoogste hotel ter wereld, dat 118 verdiepingen telt, heeft zijn deuren geopend in Hongkong, een stad die bekendstaat om haar torenhoge wolkenkrabbers.
· Redactie
Machu Picchu krijgt archeologische vondsten terug
Peru heeft enkele honderden archeologische stukken van de Inca-stad Machu Picchu teruggekregen die bijna een eeuw lang op de universiteit van Yale bewaard werden.
· Redactie
Boek een reis bij FOX vakanties reis en ontvang gratis het boek van Floortje Dessing
FOX Vakanties bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze graag samen met de reizigers! Bij een nieuwe boeking met vertrek in april, mei of juni 2011 ontvang je gratis het nieuwste boek van Floortje Dessing genaamd "365 dagen onderweg."
· Redactie
Eén visum voor heel Zuidoost-Azië
Toeristen kunnen binnenkort genieten van een wellnesskuur op Bali, gaan shoppen in Singpore en relaxen op een Thais strand met één en hetzelfde visum.
· Redactie
Landenspecials bestaat 5 jaar: compleet vernieuwde site
Landenspecials bestaat deze maand exact 5 jaar en viert dit met een compleet vernieuwde site. Sinds de oprichting van Landenspecials in 2006 heeft de website een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is Landenspecials uitgegroeid tot een ware kennisbron voor de vakantieganger.
· Redactie
Nieuwe reisorganisaties op Rondreis.nl
Afgelopen week zijn er op Rondreis.nl twee nieuwe reisorganisaties bijgekomen. Dit zijn Mambo reizen en ACSI kampeerreizen.

Archief