Home
Blog
Algemeen
Landenspecials bestaat 5 jaar: compleet vernieuwde site

Landenspecials bestaat 5 jaar: compleet vernieuwde site

op 22 maart 2011
1 minuut leestijd
Landenspecials bestaat 5 jaar: compleet vernieuwde site

Landenspecials bestaat deze maand exact 5 jaar en viert dit met een compleet vernieuwde site. Sinds de oprichting van Landenspecials in 2006 heeft de website een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is Landenspecials uitgegroeid tot een ware kennisbron voor de vakantieganger.

Landenspecials bestaat deze maand exact 5 jaar en viert dit met een compleet vernieuwde site. Sinds de oprichting van Landenspecials in 2006 heeft de website een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is Landenspecials uitgegroeid tot een ware kennisbron voor de vakantieganger. Met maandelijks meer dan 30.000 bezoekers, behoort Landenspecials tot de top van Nederlandse vakantie informatiesites.

Sinds deze week is Landenspecials completer dan ooit. In de afgelopen vijf jaar richtte de website zich met name op geo- en demografische landeninformatie. Nu kun je op Landenspecials terecht voor alle informatie voor je vakantie. Lees bij reisthema’s welk soort reis bij je past, blijf op de hoogte van het laatste vakantienieuws, vergelijk reisorganisaties met elkaar en lees over handige tips voor je reisvoorbereiding. Kortom: op Landenspecials vind je informatie, tips en aanbiedingen.

De komende weken zal Landenspecials steeds verder uitgebreid worden. Zo worden er meer landen toegevoegd, kun je eenvoudig reizen en reisorganisatie met elkaar vergelijken en veel meer. Blijf op de hoogte en volg Landenspecials op Twitter of bekijk het nieuws.