Home
Blog
Steden
Shoppingfestival in Istanbul

Shoppingfestival in Istanbul

op 21 februari 2011
1 minuut leestijd
Shoppingfestival in Istanbul

ISTANBUL - Van 18 maart tot en met 26 april wordt Istanbul 'the place-to-be' voor shopaholics. Dan vindt in de Turkse wereldstad voor de eerste maal het 'Istanbul ShoppingFest' plaats.

ISTANBUL - Van 18 maart tot en met 26 april wordt Istanbul 'the place-to-be' voor shopaholics. Dan vindt in de Turkse wereldstad voor de eerste maal het 'Istanbul ShoppingFest' plaats. Veertig dagen lang kun je naar hartenlust winkelen in zowel moderne winkelcentra als traditionele bazaars. Bovendien trakteert de bruisende miljoenenstad op tal van shows, concerten en andere festiviteiten

In Istanbul is het heerlijk shoppen. Geen enkele stad ter wereld heeft immers zoveel overdekte winkelcentra als de Turkse miljoenenstad. Akmerkez, Istinye Park, Kanyon, Cevahir en Istanbul Forum zijn slechts enkele namen om te onthouden. Ook een bezoekje waard zijn de winkelstraten Istiklal Avenue, Ba-dat Avenue en de wijk Nisantasi vanwege de aanwezigheid van bekende topdesigners als Armani, Kenzo, D&G en Burberry's.

Open tot diep in de nacht
Ben je op zoek naar kleurig aardewerk, prachtige tapijten, schitterend zilverwerk en fijne lederwaren, dan moet je naar de KapaliÇarsi,de beroemde Grand Bazaar met zijn talloze overdekte passages en meer dan 4000 winkeltjes. Voor geurige kruiden kun je het best even langslopen bij de Kruidenbazaar MisirÇarsisi.

Om iedereen voldoende mogelijkheden te geven, zijn de winkels tijdens het Istanbul ShoppingFest open tot 02.00 uur 's nachts. Bovendien geniet je als toerist naast de al interessante kortingen ook nog eens van het voordeel van taxfree shoppen.

Party
Ben je van al het shoppen moe geworden, dan kun je even op adem komen bij een van de vele evenementen. Concerten, straatfestivals, modeshows, feestjes, wedstrijden en zo veel meer zorgen voor de nodige afwisseling. Ook je smaakpapillen worden niet vergeten, want tijdens het 'Istanbul ShoppingFest' wordt extra aandacht besteed aan de overheerlijke Turkse keuken.

Meer info: Istanbul shoppingfest

Top reizen naar Turkije

Reisorganisaties met reizen naar Turkije

Beoordelingen van Turkije

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
7.5
Cultuur
7.5
Stranden
7.8
Steden
7.5
Eten & drinken
8.1
Activiteiten
8.2