Home
Blog
Algemeen
FOX Vakanties beste Touroperator 2010/2011 naar Indonesië

FOX Vakanties beste Touroperator 2010/2011 naar Indonesië

op 16 maart 2011
1 minuut leestijd
FOX Vakanties beste Touroperator 2010/2011 naar Indonesië

Tijdens de grootste beurs voor de reisbranche in Berlijn afgelopen week, heeft FOX Vakanties uit de handen van de Minister van Toerisme van Indonesië de Award voor "Indonesia Top Touroperator 2010/2011" in ontvangst mogen nemen.

Tijdens de grootste beurs voor de reisbranche in Berlijn afgelopen week, heeft FOX Vakanties uit de handen van de Minister van Toerisme van Indonesië de Award voor "Indonesia Top Touroperator 2010/2011" in ontvangst mogen nemen! Deze prestigieuze award wordt uitgereikt aan de beste en meest succesvolle touroperators ter wereld voor hun producten naar, hun aanbod in en verdiensten voor de bestemming Indonesië!

Sinds een aantal jaren is FOX Vakanties de grootste touroperator in Nederland naar deze schitterende Aziatische archipel. Mede door het enorm uitgebreide aanbod van groepsrondreizen, individuele rondreizen en strandvakanties naar niet uitsluitend Sumatra, Java, Bali maar ook naar o.a. Lombok en Sulawesi, in combinatie met een uitstekende service, een professionele voorlichting en een goede prijs/kwaliteit verhouding, is FOX Vakanties marktleider naar deze voor Nederlanders zo populaire vakantiebestemming.

Met deze Top Touroperator Award 2010/2011, heeft FOX Vakanties niet alleen de waardering van onze klanten gekregen maar ook van de Indonesische overheid/het Ministerie van Toerisme!

Beoordelingen van FOX Vakanties

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.9
Vervoer
8.2
Reisleiding
7.9
Prijs / Kwaliteit
7.8
Algemeen
7.9