Home
Blog
Opmerkelijk

Reisinspiratie

331 blogs in de rubriek Opmerkelijk
· Redactie
VIDEO: Nachtskiën in LED pakken
's Nachts gaan skiën is meestal niet zo'n goed idee, tenzij je van top tot teen verpakt bent in een speciaal LED pak. Dan levert het ware kunst op.
· Redactie
Epische nieuwe veiligheidsvideo van Air New Zealand
Onlangs publiceerde Air New Zealand haar nieuwe veiligheidsvideo, compleet in het 'Hobbit' thema, waarin onder andere regisseur Peter Jackson en Elijah Wood (ster uit de "Lord of the Rings"-trilogie) te zien zijn.
· Redactie
5 Absoluut Angstaanjagende Activiteiten
Het leuke aan reizen is dat je de kans krijgt om je grenzen te verleggen en dingen te doen die je anders nooit zou doen. Waarvan je een adrenaline-kick krijgt en naderhand kunt zeggen dat je het toch maar mooi gedaan hebt. Hieronder belichten we vijf absoluut angstaanjagende activiteiten die je niet zou willen missen:
· Redactie
Angstaanjagende hangbrug met glazen bodem geopend in China
China's nieuwste attractie is een angstaanjagende hangbrug met glazen bodem, een lengte van 300 meter tussen twee rotsen overspant in de provincie Hunan, in het zuiden van China.
· Redactie
VIDEO: Schattige panda's spelen op glijbaan
Wat is er leuker dan kijken naar een panda die op een glijbaan speelt? Kijken naar 4 panda's die op een glijbaan spelen! :) Deze video is opgenomen in het Chengdu Panda opvangcentrum.
· Redactie
Cruiseschip van de toekomst
Royal Caribbean's nieuwste cruise schip 'Quantum of the Seas' wordt beschouwd als 'het meest futuristische schip ter wereld' en is onder andere voorzien van robot barmannen, digitale balkons en een plateau aan een draaiarm.
· Redactie
VIDEO: Zwemmen met grote witte haaien
Ocean Ramsey is een fenomeen. Ze is op Hawaï gevestigd en actief als natuurbeschermer, free diver, surfer, duiker en instructeur, model en wordt ook wel de 'shark whisperer' genoemd. Bekijk de video!
· Redactie
19 Extreme Selfies
Een selfie thuis op de bank of voor de spiegel kunnen we allemaal wel maken tegenwoordig. Deze mensen tillen het maken van een selfie pas echt naar een heel ander niveau!
· Redactie
27 perfect getimede foto's!
Voor een goede foto is het vaak een kwestie van op de juiste plek zijn op de juiste tijd, maar deze 27 foto's zijn wel heel goed getimed!
· Redactie
VIDEO: Walvis tilt kajakkers op!
Dit is echt een bizarre video! Twee kajakkers voor de kust van Argentinië kregen onlangs de schrik van hun leven toen een walvis onder hun ging zwemmen, en ze optilde met zijn rug.
· Redactie
30 waaghalzen op grote hoogte
Als je last hebt van hoogtevrees, dan zal je maag bij het zien van deze post misschien ook even omgekeerd worden. We hebben 30 foto's van waaghalzen op grote hoogte op een rij gezet, die je doen afvragen wat ze bezielt.
· Redactie
Abu Dhabi onthult plannen voor 'ondergrondse park'
Onlangs onthulde Abu Dhabi haar plannen voor het Al Fayah Park: een 'ondergronds' park dat zal worden overschaduwd door een reeks van luifels die doen lijken alsof de aarde hier is opengebarsten.
· Redactie
Hilarische dieren selfies
Vorig jaar werd de term 'selfie' een enorme hype en werd het zelfs verkozen tot woord van het jaar. Op internet werden ook de kiekjes van dieren populairder dan ooit, met hier een verzameling van de meest hilarische dieren selfies.
· Redactie
Overladen voertuigen in China
In China kijkt er niemand meer van op: voertuigen die helemaal overladen zijn met een vracht. Bekijk hieronder foto's van zwaar overladen vrachtauto's, motoren, trekkers en fietsers.
· Redactie
Meskel Square in Ethiopië: chaotisch kruispunt zonder stoplichten!
Er zijn bijna geen woorden voor om te beschrijven hoe knotsgek Meskel Quare in de Ethiopische hoofdstad Addis Abeba is. Zonder de aanwezigheid van stoplichten of een verkeersleider proberen de voertuigen hier over te steken zonder een botsing te maken.
· Redactie
Lac Retba: Het Roze Meer in Senegal
Afgelopen week stelden we al een lijst van de mooiste meren ter wereld samen, maar Lac Retba, oftewel het Roze Meer, in Senegal had misschien ook niet mistaan in deze lijst.
· Redactie
FOTOSERIE: Semana Santa in Spanje
In Nederland wordt lekker Pasen gevierd en hebben we net Goede Vrijdag achter de rug, maar in Spanje was het gedurende de hele afgelopen week Semana Santa.
· Redactie
3.330 jaar oude sarcofaag gevonden in Israël
In het noorden van Israël hebben archeologen vorige maand een 3.300 jaar oude sarcofaag gevonden, die zij gisteren presenteerden.
· Redactie
Google toont Angkor Wat in Street View
Google gaf ons al de mogelijkheid om door de Grand Canyon te lopen, naar de top van Mt. Fuji te klimmen en te duiken in het Great Barrier Reef, maar nu is het ook mogelijk om via Google Street View de Angkor Wat tempel in Cambodja te bekijken.

Archief

>