Home
Blog
Opmerkelijk

Reisinspiratie

331 blogs in de rubriek Opmerkelijk
· Redactie
Award voor degene met de meeste pech op reis
Een Amerikaanse verzekeraar Travel Guards een prijs in het leven geroepen, de zogenaamde 'The World's Unluckiest Tourist Award'.
· Redactie
Drieduizend koffers zonder eigenaar op Schiphol
AMSTERDAM - In de aankomsthal op Schiphol staan ruim drieduizend koffers te wachten op hun eigenaar. Die zijn van reizigers van KLM of maatschappijen waarvoor de luchtvaartmaatschappij de bagage afhandelt. Een woordvoerster van de KLM bevestigde een bericht hierover van de NOS.
· Redactie
China populairder dan Spanje
In 2010 blijft Frankrijk wereldwijd de belangrijkste toeristische bestemming, voor de Verenigde Staten. China verdringt Spanje wellicht van de derde plaats, en wordt zo ook een grootmacht op toeristisch vlak.
· Redactie
Chinese trein breekt snelheidsrecord: 486 km/u
XUZHOU - Een Chinese hogesnelheidstrein heeft tijdens een proefrit een snelheidsrecord gevestigd. Het voertuig schoot met 486,1 kilometer per uur over de rails. Dat meldde het Chinese staatspersbureau Xinhua.
· Redactie
Supertoerist reist 24 miljoen kilometer
ROTTERDAM - Fred Finn (70) mag zichzelf de grootste toerist van de planeet noemen. De onwaarschijnlijke wereldreiziger heeft meer dan 24 miljoen kilometer rondgerereisd.
· Redactie
Jetlag maakt je dommer
Een jetlag maakt je niet alleen moe en suf, volgens Amerikaanse onderzoekers tast dit ook je intelligentie aan.
· Redactie
Toerist weinig bekommerd om gezondheidsproblemen
Internationale toeristen lopen onnodige risico's om op hun bestemming een infectieziekte op te lopen omdat ze vooraf onvoldoende informatie hebben ingewonnen.
· Redactie
Internetten op de Mount Everest
Wie de Mount Everest wil beklimmen, kan voortaan de Blackberry of iPhone gewoon meenemen. Sinds donderdag kunnen de klimmers in het basiskamp op 5360 meter hoogte gebruikmaken van internet via een 3G-verbinding.

Archief

>