Home
Blog
Opmerkelijk

Reisinspiratie

331 blogs in de rubriek Opmerkelijk
· Redactie
Angkor Wat naar India
In India wordt momenteel druk gebouwd aan een volledige replica van Angkor Wat, het tot nog toe grootste Hindoe tempelcomplex in Cambodja. In totaal zal de bouw van de Virat Angkor Wat Ram tempel zo’n tien jaar gaan duren en twintig miljoen dollar kosten.
· Redactie
Weetjes over Thailand
De Thaise cultuur is best wel anders dan de onze en dat heeft tot gevolg dat de mensen in Thailand er soms ideeën en gebruiken op nahouden die anders zijn dan wij in het westen gewend zijn. Hieronder lees je wat dit betreft een aantal opmerkelijke weetjes rond het prachtige Thailand.
· Redactie
333TRAVEL lanceert unieke regeling 'Betaling op Maat'
Vandaag realiseert reisorganisatie 333TRAVEL een doorbraak in de Nederlandse reismarkt met de lancering van de ‘Betaling op Maat’ regeling. Reizigers die een rondreis, strandvakantie of maatwerkreis bij de individuele reisspecialist naar Azië boeken, krijgen de mogelijkheid om de reissom op maat te betalen.
· Redactie
Kameel rijden in Australië
Het is een combinatie die je misschien niet zo snel zou verwachten: kamelen in Australië. Toch kun je Australië heel goed vanaf de rug van een kameel bezichtigen. Wil je weten waar dat precies kan? Lees snel verder en ontdek twee van de beste plekken voor een tocht per kameel in Australië. Het opstappen is een kunst, maar alles is te leren en een vakantie is daar dé periode voor.
· Redactie
Google Seaview
Na Streetview, het razend populaire product van Google waarmee je letterlijk kunt gluren bij de buren, maar ook bij mensen aan de andere kant van de wereld, heeft Google nu het plan opgevat om ook de onderwaterwereld in kaart te gaan brengen.
· Redactie
HEMA op Gare du Nord
De bekende Nederlandse winkelketen HEMA is binnenkort ook op het Franse station Gare du Nord in Parijs te vinden. De SNCF, de Franse NS, verkoos de Nederlandse HEMA boven een aantal andere gegadigden. Op woensdag 7 maart aanstaande zal de vestiging op het drukste treinstation van Europa worden geopend.
· Redactie
Luxe vakanties
Als je wat geld overhebt en bij het boeken van je volgende reis niet op een paar duizend euro meer of minder hoeft te letten, dan kun je tijdens je reis lekker uitpakken. Hieronder volgen enkele suggesties voor een rijkelijk dure en luxe vakantie.
· Redactie
Het blauwe Calcutta?
De Indiase stad Calcutta zal in de toekomst volledig blauw ogen, dat is althans het plan van de Indiase regering. Het idee achter dat plan is vorm te geven aan het motto van de regering: ‘The Sky is the Limit’. Uiteraard zijn er naast de positieve geluiden uit de regering ook veel tegengeluiden te horen, dus of het plan doorgang zal vinden?
· Redactie
Via Curaçao naar de ruimte
Wil jij kans maken op een echte reis in de ruimte? Dan moet je nu afreizen naar Curaçao, want Space Expedition Curaçao verloot een gratis ruimtereis onder de deelnemers. De waarde van een ticket is maar liefst € 75.000,- en of je nu wel of niet wint, Curaçao is met dit koude Hollandse weer sowieso geen verkeerde plek om te zijn.
· Redactie
Goede restaurants in Las Vegas
Bij de naam Las Vegas denk je natuurlijk in eerste instantie aan grote casino’s, veel neonverlichting en fastfood. Las Vegas is wat dat laatste betreft echter heel erg aan het veranderen, want de tentjes waar je een snelle hap kunt eten, maken steeds vaker plaats voor uitstekende restaurants.
· Redactie
Kras reizen bestaat 90 jaar!
Kras Reizen bestaat dit jaar maarliefst 90 jaar! Namens Rondreis.nl: Gefeliciteerd Kras met dit prachtige 90-jarige jubileum. Er zijn niet veel reisorganisaties die kunnen zeggen dat ze al zo lang bestaan.
· Redactie
Hoogste hotel in Dubai
Dat ze in Dubai goed kunnen bouwen dat was natuurlijk al langer bekend. Het imposante bouwwerk Burj Al Arab, waarin een bijzonder luxe hotel is gevestigd, staat bijvoorbeeld al een tijdje aan de kustlijn van Dubai te pronken. Ook het imposante project Palm Island heeft wereldwijd bekendheid verworven.
· Redactie
Warme douche voor Stip Reizen
Afgelopen week heeft Stip Reizen bij het televisieprogramma Tros Radar een "warme douche" gekregen. In het kritische consumentenprogramma kreeg de directie van Stip Reizen de "warme douche" als blijk van waardering van een klant.
· Redactie
333TRAVEL geeft laagste prijsgarantie voor rondreizen Azië
Vandaag realiseert reisorganisatie 333TRAVEL een doorbraak in de Nederlandse reismarkt met de lancering van de GELD TERUG GARANTIE. Reizigers die in februari een rondreis of strandvakantie met vlucht boeken bij de  Individuele reisspecialist naar Azië, krijgen het prijsverschil vergoed wanneer dezelfde reis nadien goedkoper kan worden aangeboden.
· Redactie
Valentijnsactie bij FOX Vakanties
Op Valentijnsdag kunt u bij FOX Vakanties profiteren van een spectaculaire kortingsacatie! Boekt u uw reis bij FOX Vakanties op deze romantische dag van de liefde, dan bepalen uw leeftijd en die van uw (reis)partner bij elkaar opgeteld uw korting!
· Redactie
Met je tent naar New York
New York is hoogstwaarschijnlijk niet de eerste plek op de wereld waar je gedachten naar uitgaan als je zin hebt om te kamperen, maar het is er wel mogelijk. Op dit moment wordt er zelfs hard gewerkt aan het realiseren van het grootste kampeerterrein van de Verenigde Staten dat binnen een stad gelegen is.
· Redactie
Reis op een motor
Als je van reizen en van motorrijden houdt, dan is het ‘Authorized Tours’ programma van het motormerk Harley-Davidson echt iets voor jou. Zij introduceren maar liefst 157 prachtige tochten langs de mooiste plekjes van deze aarde. Er zijn toertochten mogelijk in alle continenten, nou ja, behalve Antarctica dan.  
· Redactie
Insectenwerende kleding
Als je binnenkort afreist naar Suriname, dan krijg je zeer waarschijnlijk te maken met de Dengue epidemie die daar op dit moment heerst. Deze ziekte wordt verspreid door muggen en het is dan ook zaak om zo goed mogelijk te proberen te voorkomen dat je door de besmette muggen wordt gestoken, maar hoe pak je dat doeltreffend aan?
· Redactie
CuliAir
Dit is reisnieuws waarvoor je niet naar het buitenland hoeft en toch het gevoel hebt even van de Nederlandse aardbodem te zijn verdwenen. Hoe? Stap voor het diner eens niet een gewoon restaurant binnen, maar laat je culinair verwennen in een luchtballon van CuliAir.  

Archief

>