Home
Blog
Amerika blogs

Reisinspiratie

296 blogs over Rondreizen in Amerika
· Redactie
VIDEO: Schitterende Time-lapse van West-Amerika
Als het gaat om de mooiste landschappen ter wereld, staat West-Amerika bij ons hoog in de lijst. Wij kunnen dan ook geen genoeg krijgen van videobeelden en time-lapses van dit deel van Amerika, en Brad Goldpaint deed de afgelopen drie jaar niets anders dan dit vastleggen op camera.
· Redactie
Verenigde Staten is de ultieme rondreis bestemming
AMSTERDAM - Nederlandse reizigers zien de Verenigde Staten als het ideale land om in rond te reizen. De overige droombestemmingen liggen óók buiten Europa.
· Redactie
Orlando krijgt 's werelds hoogste achtbaan
Een pretpark in Orlando, Florida, heeft plannen gemaakt om 's werelds hoogste, en misschien wel meest angstaanjagende achtbaan te bouwen.
· Redactie
VIDEO: Skateboarden in de Sierra Nevada
Als natuurliefhebbers trekken we er altijd graag op uit om nieuwe plekken te verkennen, maar tijdens het druilerige weer van dit afgelopen weekend moesten we het doen met dit filmpje dat we tegenkwamen.
· Redactie
Droombestemming voor snorkelaars: Molokini
Op minder dan 5 kilometer voor de kust van het Hawaïaanse eiland Maui ligt deze halvemaanvormige vulkanische krater genaamd Molokini. Een paradijs op aarde voor snorkelaars.
· Redactie
Amerika's grootste Nationale park
Wanneer je aan Amerikaanse nationale parken denkt, denk je al snel aan Yellowstone of Yosemite. Maar wist je dat er een nationaal park is dat qua oppervlakte nog groter is dan Nederland?
· Redactie
Ondergewaardeerd paradijs: Amerikaans-Samoa
In de Zuidelijke Grote Oceaan ligt een overzees territorium van de Verenigde Staten dat een waar paradijs is: Amerikaans-Samoa.
· Redactie
Devil's Kettle, een mysterieuze waterval in Minnesota
In het Judge CR Magney State Park in Minnesota, in de Verenigde Staten, bevindt zich een raadselachtig geologische fenomeen: de Devil's Kettle waterval.
· Redactie
VIDEO: Amerika vanuit de lucht
Met de komst van drones is het vrij eenvoudig en betaalbaar geworden om beelden vanuit de lucht te schieten. In Amerika is het echter sinds kort verboden om drones te gebruiken in nationale parken, tenzij specifiek toestemming wordt verleend.
· Redactie
De Los Angeles River
Een stroompje water in een betonnen rivier, Art Deco bruggen...komt deze plek je bekend voor? Dat zou goed kunnen, want de Los Angeles River was het decor van vele films en video-clips.
· Redactie
Miami krijgt eigen 'Eiffeltoren'
Onlangs stemden kiezers in met de plannen voor SkyRise Miami, een 305 meter hoge wolkenkrabber die 430 miljoen dollar gaat kosten en ingeluid werd als 'Miami's Eiffeltoren'.
· Redactie
10 bizarre rotsformaties in Amerika
Amerika is een gigantisch groot land, boordevol mooie en bizarre plekken. Vooral in West-Amerika heeft de natuur door miljoenen jaren heen bijzondere rotsformaties gevormd. Hier zijn enkele van de meest ontzagwekkende rotsformaties in Amerika:
· Redactie
Papakolea, het groene zand strand op Hawaï
Papakolea Beach, ook wel bekend als Green Sand Beach of Mahana Beach, is een strand op het eiland Hawaï, waar het zand groen is!
· Redactie
VIDEO: Mountainbiken in het San Juan gebergte
In het zuiden van de Amerikaanse staat Colorado liggen de San Juan bergen, onderdeel van de Rocky Mountains. Een schitterend gebied om te mountainbiken!
· Redactie
Samuel H. Boardman State Scenic Corridor
In het zuidwesten van de Amerikaanse staat Oregon ligt het Samuel H. Boardman State Scenic Corridor, een 19 kilometer lange ruige kustlijn met geheime zandstranden en dichte bebossing.
· Redactie
VIDEO: Zwemmen met grote witte haaien
Ocean Ramsey is een fenomeen. Ze is op Hawaï gevestigd en actief als natuurbeschermer, free diver, surfer, duiker en instructeur, model en wordt ook wel de 'shark whisperer' genoemd. Bekijk de video!
· Redactie
VIDEO: Zonnewende in Alaska
In deze video bijzondere beelden vanuit de lucht over het landschap van Alaska tijdens de middernachtzon van de zonnewende.
· Redactie
De Mission Mountains in Montana
Met gekartelde, met sneeuw bedekte bergtoppen, bergmeren, actieve gletsjers en heldere beekjes, heeft het terrein van de Mission Mountains al eeuwenlang reizigers geboeit.
· Redactie
VIDEO: New York in Slowmotion
New York is een stad die ons blijft fascineren en waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. Ook deze slowmotion video over de 'Big Apple' is weer genieten geblazen!

Archief

>