Home
Blog
Amerika blogs

Reisinspiratie

299 blogs over Rondreizen in Amerika
· Redactie
Dit USA roadtrip filmpje is echt prachtig
Wauw, wat een heerlijke beelden van een roadtrip door Amerika! Je ziet onder andere New York, de Grand Canyon, Las Vegas, Monument Valley, San Francisco en nog veel meer. Héél mooi gedaan!
· Redactie
De meest angstaanjagende manier om 'Jaws' te kijken
In de Amerikaanse staat Texas hebben ze iets bedacht voor echte horror bikkels: de film 'Jaws' kijken terwijl je op een zwembandje in het water drijft. Veel angstaanjagender kun je het niet maken!
· Redactie
FOTOSERIE: De ongerepte natuur van Alaska
Alaska is de grootste staat van Amerika en beschikt over een gigantische ongetemde wildernis, waarvan het grootste deel is beschermd. In deze fotoserie zie je het afgelegen en ongerepte Alaska.
· Redactie
VIDEO: Prachtige beelden van Los Angeles gefilmd met een drone
Ondanks dat drones soms controversieel zijn, kunnen ze prachtige beelden opleveren als ze verantwoordelijk gebruikt worden. Ian Wood deed dat en schoot deze mooie video van Los Angeles.
· Redactie
Nieuw openlucht observatiedek in New York, hoger dan het Empire State Building
Hudson Yards is één van de grootste bouwprojecten in New York City ooit en heeft aangekondigd een observatiedek te maken op een hoogte van 335 meter in de lucht, bijna 15 meter hoger dan het observatiedek van het Empire State Building.
· Redactie
De 10 meest geïnstagramde plekken ter wereld
Instagram lijkt voor reizigers al bijna niet meer weg te denken als het gaat om het documenteren van hun avonturen. En hoe kun je beter je vrienden jaloers maken, dan met het delen van een vakkundige uitgesneden foto met je favoriete filter van je vakantiebestemming? Op welke plekken in de wereld dit het meest gedaan wordt lees je hier.
· Redactie
5 honkbalstadions om te bezoeken in Amerika
De geur van het gras, de hotdogs, het gebrul van de menigte en de tonen van de orgel...een typische Amerikaanse sfeer die heerlijk is om te ervaren.
· Redactie
Cecil de Leeuw en andere bereigde dieren geprojecteerd op het Empire State Building
Bedreigde diersoorten zijn niet altijd het hoofdonderwerp als het gaat om publieke debatten, maar afgelopen weekend kreeg het onderwerp veel aandacht in New York.
· Redactie
VIDEO: Time-lapse van prachtig weer fenomeen
"Art of the Storm" is een prachtige time-lapse video van fotograaf Nicolaus Wegner, die een bijzonder weer fenomeen vastlegde in de buurt van Rapid City in Amerika.
· Redactie
Oase van watervallen: Hawaï's 'Weeping Wall'
Waarom zou je genoegen nemen met één waterval, als je ook omringd kunt worden door een oase van watervallen? Dit kan op het Hawaiiaanse eiland Kauai bij de 'Weeping Wall'.
· Redactie
50 foto's die laten zien hoe mooi Amerika is
Amerika is zo groot en gevarieërd, dat het bijna niet voor te stellen is dat de vele unieke landschappen samen één land vormen. In deze post laten we de natuurlijke schoonheid van de 50 Amerikaanse staten zien.
· Redactie
New York subways die gedumpt zijn in de oceaan
Dit is iets wat je niet alle dagen ziet: een serie foto's die laat zien hoe New York City zijn subways in de oceaan dumpt. Maar voordat je denkt dat dit milieuvervuiling is, moet je de rest van dit artikel even lezen!
· Redactie
West Coast Travel Adventure - Een kijkje achter de schermen
Het is weer tijd voor een "Kijkje achter de schermen". In deze aflevering zijn we op bezoek bij West Coast Travel Adventure: een echte specialist voor reizen naar de westkust van de Verenigde Staten. Patrick is de oprichter en hij vertelt ons vanalles over zijn onlangs opgestarte reisorganisatie.
· Redactie
's Werelds mooiste lantaarn festivals
Of ze nu met honderden tegelijk in de lucht zweven, zachtjes drijven over het water of aan tempels hangen om het nieuwe jaar in te luiden, lantaarns zorgen altijd voor een unieke sfeer met hun gracieuze verlichting. Hier hebben we een aantal van de mooiste lantaarn festivals voor je op een rij gezet.
· Alfons Taekema
VIDEO: One World Observatory New York
Eind vorige maand werd het One World Observatory in het One World Trade Center in New York geopend voor publiek. Op 30 mei brachten wij een bezoek aan dit nieuwe observatiedek en hiervan deden we eerder al verslag met een uitgebreide fotoreportage. Vandaag delen we graag de videobeelden die we maakten tijdens ons bezoek.
· Redactie
Kleurrijke verdamping vijvers in Utah (Amerika)
In de Amerikaanse staat Utah bevinden zich midden in de bruine woestijn een aantal kleurrijke verdamping vijvers, die voor een bijzonder contrast met de omliggende omgeving zorgen.
· Redactie
VIDEO: Chicago in de nacht
De Amerikaanse stad Chicago heeft een indrukwekkende skyline, met 4 van de 10 hoogste gebouwen in Amerika. In deze timelapse video zie je hoe mooi Chicago is tijdens de nacht.
· Redactie
25 mooiste skylines ter wereld
Iedere stad in de wereld heeft een unieke skyline, maar sommige steden springen er echt uit. In deze fotoserie vind je de mooiste skylines ter wereld op een rij.
· Alfons Taekema
Nu geopend: Het One World Observatory in New York
Na jaren in aanbouw te zijn geweest, werd het One World Trade Center afgelopen vrijdag eindelijk toegankelijk voor publiek. Op zaterdagochtend waren wij er om een bezoek te brengen aan het One World Observatory en in dit artikel lees je onze bevindingen.

Archief

>