Home
Blog
Bestemmingen
5 honkbalstadions om te bezoeken in Amerika

5 honkbalstadions om te bezoeken in Amerika

op 11 augustus 2015
1 minuut leestijd
5 honkbalstadions om te bezoeken in Amerika

De geur van het gras, de hotdogs, het gebrul van de menigte en de tonen van de orgel...een typische Amerikaanse sfeer die heerlijk is om te ervaren.

Vooral in de zomer gaat er niks boven een middagje in een honkelbalstadion doorbrengen, zelfs als je geen groot sportliefhebber bent. Daarom hebben we hier de vijf beste honkbalstadions in Amerika voor je op een rij gezet.

1. Yankee Stadium en Citi Field, New York

Technisch gezien gaat het hier om twee honkbalstadions, maar wij tellen ze even als één. De grootste stad in de wereld beschikt over twee van de nieuwste honkbalstadions in Amerika, die beide de moeite waard zijn om te bezoeken. Het nieuwe Yankee Stadium is een replica van de overweldigende majesteit van zijn voorganger, terwijl Citi Field een grote nostalgische uitstraling heeft.

2. Fenway Park, Boston

Weinig plekken in Amerika ademen zoveel sportieve geschiedenis als het Fenway Park, verscholen inde Kenmore buurt van Boston. Klein en intiem en met het alomtegenwoordige "Green Monster" in het linker veld, is dit een stap terug in de tijd ervaring. Ga op tijd en ontdek de eet opties rondom het stadion, zoals de beroemde Sausage Cart. Ook een pluspunt is dat de hotels rondom het stadion relatief goedkoop zijn.

3. Wrigley Field, Chicago

Dit beroemde, eeuwenoude huis van de Chicago Cubs is schilderachtig mooi en biedt de oude honkbalveld charme en een geweldig uitzich op de omliggende stad en de legendarische klimop op de muren. De Cubs mogen dan doorgaans niet winnen, maar kroegen als de Cubby Bear en Murphy's zijn voor en na de wedstrijd altijd levendig en gezellig.

4. Camden Yards, Baltimore

Het honkbalstadion die voor de aftrap van 'retro' locaties zorgde drie decennia geleden, is nog steeds een juweel. Met enorme zichtlijnen en heerlijk eten en drinken (Boog's Barbecue mag je niet missen), is Camden Yards een bezoek meer dan waard.

5. AT&T Park, San Francisco

Thuisbasis van de eeuwig succesvolle Giants, biedt het AT & T Park een prachtige plek direct aan de Bay, waar homeruns vaak in het water terecht komen. Het eten en drinken zijn ook hier het vermelden waard: van crab sandwiches, popcorn tot hotdogs en knoflook friet, en dat samen met het Californische IPA bier of wijn.

Nogmaals, niets is zo leuk als op een zomerse dag naar een honkbalstadion te gaan. Dus zorg dat je één van deze vijf, of één van de vele anderen bezoekt als je in Amerika bent!

Top reizen naar Amerika

Mexico, Miami & Key West

Mexico, Miami & Key West

17 dagen
Individuele rondreis
Individuele rondreis
Geniet van zonovergoten stranden in Key West, het bruisende Miami en oude Maya-ruïnes en kristalhelder water in Tulum. Een reis naar deze prachtige bestemmingen is een perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. Deze reis is de perfecte combinatie tussen relaxen en culturele sites bezoeken. Je start de reis in Miami en rijdt de prachtige route bij Key West. Vervolgens gaat de reis verder naar het veelzijdige Mexico. Via Cancun bezoek je het schier eiland van Yucatan en een van de zeven wereldwonderen Chitzen Iitza. Om de reis relaxt af te sluiten eindigen we deze reis in Cancun. Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft.Persoonlijk advies, daar draait het om bij Travel Legends. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8