Home
Blog
Bestemmingen
5 honkbalstadions om te bezoeken in Amerika

5 honkbalstadions om te bezoeken in Amerika

op 11 augustus 2015
1 minuut leestijd
5 honkbalstadions om te bezoeken in Amerika

De geur van het gras, de hotdogs, het gebrul van de menigte en de tonen van de orgel...een typische Amerikaanse sfeer die heerlijk is om te ervaren.

Vooral in de zomer gaat er niks boven een middagje in een honkelbalstadion doorbrengen, zelfs als je geen groot sportliefhebber bent. Daarom hebben we hier de vijf beste honkbalstadions in Amerika voor je op een rij gezet.

1. Yankee Stadium en Citi Field, New York

Technisch gezien gaat het hier om twee honkbalstadions, maar wij tellen ze even als één. De grootste stad in de wereld beschikt over twee van de nieuwste honkbalstadions in Amerika, die beide de moeite waard zijn om te bezoeken. Het nieuwe Yankee Stadium is een replica van de overweldigende majesteit van zijn voorganger, terwijl Citi Field een grote nostalgische uitstraling heeft.

2. Fenway Park, Boston

Weinig plekken in Amerika ademen zoveel sportieve geschiedenis als het Fenway Park, verscholen inde Kenmore buurt van Boston. Klein en intiem en met het alomtegenwoordige "Green Monster" in het linker veld, is dit een stap terug in de tijd ervaring. Ga op tijd en ontdek de eet opties rondom het stadion, zoals de beroemde Sausage Cart. Ook een pluspunt is dat de hotels rondom het stadion relatief goedkoop zijn.

3. Wrigley Field, Chicago

Dit beroemde, eeuwenoude huis van de Chicago Cubs is schilderachtig mooi en biedt de oude honkbalveld charme en een geweldig uitzich op de omliggende stad en de legendarische klimop op de muren. De Cubs mogen dan doorgaans niet winnen, maar kroegen als de Cubby Bear en Murphy's zijn voor en na de wedstrijd altijd levendig en gezellig.

4. Camden Yards, Baltimore

Het honkbalstadion die voor de aftrap van 'retro' locaties zorgde drie decennia geleden, is nog steeds een juweel. Met enorme zichtlijnen en heerlijk eten en drinken (Boog's Barbecue mag je niet missen), is Camden Yards een bezoek meer dan waard.

5. AT&T Park, San Francisco

Thuisbasis van de eeuwig succesvolle Giants, biedt het AT & T Park een prachtige plek direct aan de Bay, waar homeruns vaak in het water terecht komen. Het eten en drinken zijn ook hier het vermelden waard: van crab sandwiches, popcorn tot hotdogs en knoflook friet, en dat samen met het Californische IPA bier of wijn.

Nogmaals, niets is zo leuk als op een zomerse dag naar een honkbalstadion te gaan. Dus zorg dat je één van deze vijf, of één van de vele anderen bezoekt als je in Amerika bent!

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8