Home
Blog
Algemeen
Cecil de Leeuw en andere bereigde dieren geprojecteerd op het Empire State Building

Cecil de Leeuw en andere bereigde dieren geprojecteerd op het Empire State Building

op 3 augustus 2015
1 minuut leestijd

Bedreigde diersoorten zijn niet altijd het hoofdonderwerp als het gaat om publieke debatten, maar afgelopen weekend kreeg het onderwerp veel aandacht in New York.

Op zaterdagavond werd de gevel van het Empire State Building namelijk drie uur lang verlicht door maar liefst 40 projectoren die opvallende beelden van 160 verschillende diersoorten toonden. "Projecting Change" werd georganiseerd door Discovery Channel om de nieuwe documentaire 'Racing Extinction' te promoten, die in december zal worden uitgezonden.

Onder de getoonde foto's was een foto van Cecil de Leeuw, een 13-jarige Afrikaanse mannetjes leeuw die in het Hwange National Park in Matabeleland North, Zimbabwe, heeft gewoond. Hij werd vorige maand doodgeschoten door Walter Palmer, een Amerikaanse tandarts en recreatieve big-game jager. Cecil werd uit zijn leefgebied gelokt, geschoten met een pijl, 40 uur gevolgd en uiteindelijk gedood met een geweer. De dood zorge voor veel verontwaardiging onder dier- en natuurbeschermers.

 

Top reizen naar Amerika

Mexico, Miami & Key West

Mexico, Miami & Key West

17 dagen
Individuele rondreis
Individuele rondreis
Geniet van zonovergoten stranden in Key West, het bruisende Miami en oude Maya-ruïnes en kristalhelder water in Tulum. Een reis naar deze prachtige bestemmingen is een perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. Deze reis is de perfecte combinatie tussen relaxen en culturele sites bezoeken. Je start de reis in Miami en rijdt de prachtige route bij Key West. Vervolgens gaat de reis verder naar het veelzijdige Mexico. Via Cancun bezoek je het schier eiland van Yucatan en een van de zeven wereldwonderen Chitzen Iitza. Om de reis relaxt af te sluiten eindigen we deze reis in Cancun. Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft.Persoonlijk advies, daar draait het om bij Travel Legends. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8