Home
Blog
Bestemmingen
VIDEO: One World Observatory New York

VIDEO: One World Observatory New York

1 minuut leestijd
VIDEO: One World Observatory New York

Eind vorige maand werd het One World Observatory in het One World Trade Center in New York geopend voor publiek. Op 30 mei brachten wij een bezoek aan dit nieuwe observatiedek en hiervan deden we eerder al verslag met een uitgebreide fotoreportage. Vandaag delen we graag de videobeelden die we maakten tijdens ons bezoek.

Tekst en video door Alfons Taekema

Nadat je eenmaal de wachtrij hebt gehad (je kunt het beste van tevoren een ticket kopen via oneworldobservatory.com), ga je met de lift binnen een minuut omhoog naar de 102e verdieping. In de lift omhoog word je omgeven door videoschermen die een toffe time-lapse video tonen van hoe de skyline van New York zich heeft ontwikkeld sinds het jaar 1500 tot nu.

Wanneer je vervolgens bovenaan uit de lift stapt krijg je nog een fraaie Hollywood-achtige video over New York voorgeschoteld, waarna het 'doek' omhoog gaat en plotseling vrijwel heel Manhattan voor je ligt. Geweldig!

Het was gelukkig helder weer deze dag, waardoor we een goed uitzicht hadden in alle richtingen. Onlangs zagen we een video bij regenachtig weer en dan zie je toch een stuk minder, dus het is wel handig om de weersvoorspellingen goed in de gaten te houden.

Top reizen naar New York

Reisorganisaties met reizen naar New York

Meer blogs over New York

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8