Home
Blog
Amerika blogs

Reisinspiratie

296 blogs over Rondreizen in Amerika
· Redactie
New York's nieuwe attracties
Van 's werelds grootste reuzenrad tot een stadsstrand, New York heeft veel plannen om de stad nog aantrekkelijker te maken. Hier enkele attracties die je in de nabije toekomst zou kunnen bezoeken.
· Redactie
Dry Falls: De grootste waterval die niet meer bestaat
In het centrale deel van de Amerikaanse staat Washington, aan de andere kant van de Upper Grand Coulee van de Columbia River, ligt een hoge geschulpte afgrond bekend als Dry Falls. Ooit moet het de grootste waterval ter wereld zijn geweest.
· Redactie
VIDEO: Oregon's kust
De Amerikaanse staat Oregon beschikt over prachtige natuur met groene bossen en hoge watervallen, maar heeft ook een 640 km lange ruige kustlijn aan de Grote Oceaan.
· Redactie
VIDEO: West-Amerika Timelapse
De Amerikaanse fotograaf John Shellington nam in september 2013 ontslag om een roadtrip van twee maanden door West-Amerika te maken samen met een vriend. Van hun reis maakte hij een oogstrelende timelapse video.
· Redactie
VIDEO: Los Angeles van boven
Los Angeles in de Amerikaanse staat Californië is één van de meest dichtbevolkte steden van de wereld en na New York de tweede dichtbevolkte stad van Amerika. In deze video van boven is ook goed te zien hoe gigantisch uitgestrekt LA is.
· Redactie
Oneonta Falls: verborgen schat in Oregon
De staat Oregon, in het Pacifische Noordwesten van de Verenigde Staten, staat bekend om haar overweldigend mooie natuur. De verborgen Oneonta Falls is hier een goed voorbeeld van.
· Redactie
VIDEO: Yosemite National Park timelapse
Yosemite National Park is zonder twijfel één van de mooiste natuurparken van Amerika. Dit filmpje laat dat écht op een fantastische manier zien. Ga er lekker voor zitten en geniet!
· Redactie
Het Kenai schiereiland in Alaska
Tussen de Cook Inlet en de Prince William Sound in Alaska ligt het Kenai schiereiland. Hier liggen onder andere de massale Kenai Mountains, die zich uitstrekken over het 190 kilometer lange Kenai schiereiland.
· Redactie
VIDEO: Yosemite National Park
Yosemite National Park is een fantastisch natuurpark in Amerika. Dat kun je het beste zelf ervaren, maar de beelden van dit filmpje geven toch ook wel een erg goed beeld van hoe mooi Yosemite wel niet is!
· Redactie
St. Patrick’s Day 2014
Ieder jaar wordt over de hele wereld op 17 maart St. Patrick’s Day gevierd en dit jaar valt deze dag op aankomende maandag.
· Redactie
's Werelds oudste nationale park: Yellowstone
Op 1 maart 1872 werd 's werelds eerste nationale park opgericht in de Verenigde Staten, het Yellowstone National Park.
· Redactie
10 spannende kijkplatforms
Wat is er nou mooier dan te genieten van een uitzicht op grote hoogte? Wij kunnen uren turen naar berglandschappen, fjorden, skylines of diepe kloven. In dit artikel hebben we tien andere kijkplatforms voor je op een rij gezet.
· Redactie
Bevroren zee grotten bij de Apostle Islands
Voor het eerst in vijf jaar is het ijs bij Lake Superior in de Amerikaanse staat Wisconsin dik genoeg om over het meer naar de zee grotten bij de Apostle Islands te lopen. En of dat de moeite waard is laten deze Instagrammers zien.
· Redactie
VIDEO: West-Amerika
Voor deze zes minuten durende video gebruikte hij maar liefs 15.000 foto's, die goed laten zien waarom wij zo van dit stukje aarde houden.
· Redactie
Overlevende legt vliegtuigcrash vast op camera
Op 11 december 2013 is een klein vliegtuig neergestort in de Stille Oceaan, nabij Hawaï. Ferdinand Puentes, een overlevende van de crash legde het ongeluk vast met zijn camera.
· Redactie
VIDEO: De jaarwisseling op Times Square
De jaarwisseling ligt inmiddels alweer anderhalve week achter ons, maar deze gave video van oudejaarsavond op Times Square wilden we je niet onthouden.
· Redactie
Spectaculaire foto's van bevroren Niagara Falls
De aanhoudende kou in de Verenigde Staten en Canada is zo streng dat zelfs de Niagara Falls bevroren zijn. Bekijk de spectaculaire foto's!
· Redactie
FOTOSERIE: Strandwacht torens over de hele wereld
Strandwacht torens heb je overal ter wereld, met de bekendste die uit de populaire jaren '90 serie Baywatch. Maar hoe zien de strandwacht torens eruit in de rest van de wereld?
· Redactie
Haai 'photobombt' 2 jongens in Californië
Photobombs zijn normaal gesproken grappig om te zien, maar deze photobomb is eerder angstaanjagend: achter de jongens is een haai-achtige figuur te zien.

Archief

>