Home
Blog
Nieuw-Zeeland blogs

Reisinspiratie

49 blogs over Rondreizen in Nieuw-Zeeland
· Laurens Taekema
Waarom reizen met een camper in Nieuw-Zeeland ideaal is
Wil jij met een camper door Nieuw-Zeeland reizen? Doen! Een camper is dé ultieme manier om Nieuw-Zeeland te ontdekken. Je kunt gaan en staan waar je wilt en ziet onderweg zó veel mooie plekken. Maar er zijn meer pluspunten. Lees dit artikel maar!
· Suzanne van Duijn
Wauw: Déze reis video van Nieuw-Zeeland is fantastisch
De buitenaards mooie natuur van Nieuw-Zeeland vind je nergens anders. Ruiger wordt het niet, kijk maar!
· Suzanne van Duijn
Nieuw-Zeeland: het Noordereiland of Zuidereiland?
Nieuw-Zeeland is mooier dan je je kan voorstellen, maar ook groter dan gedacht. Dus als je maar beperkt tijd hebt: ga jij voor het Noordereiland of het Zuidereiland?
· Suzanne van Duijn
Een camper huren in Nieuw Zeeland - dit moet je weten
Nieuw-Zeeland staat bekend om de prachtige natuur. Je vindt hier alles! Om tijdens je vakantie in Nieuw-Zeeland zoveel mogelijk te zien is het rondreizen met een camper ideaal.
· Suzanne van Duijn
12x Tips voor wie gaat reizen in Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland is een fantastisch vakantieland voor wie houdt van natuur. Je vindt hier blauwe meren, besneeuwde bergen, vulkanen, maar ook paradijselijke stranden. Het ideale land dus voor een mooie rondreis.
· Suzanne van Duijn
In deze landen krijg je een Working Holiday Visum (en hoe het werkt)
Even een jaartje werken en reizen, je hoort het steeds vaker. Maar hoe zit dat nou precies? Mag je zo maar overal gaan werken? Moet je zo’n visum van tevoren aanvragen? Hoe lang mag je blijven? En ga je wel een beetje goed verdienen? Lees hier hoe het allemaal werkt.
· Suzanne van Duijn
De 20 mooiste plekken in Nieuw-Zeeland
Dé ultieme bestemming voor natuur- én avontuurliefhebbers. Nieuw-Zealand has got it all! Dit zijn de 20 mooiste plekken.
· Suzanne van Duijn
5x Must-do’s in Queenstown Nieuw-Zeeland
Queenstown ligt op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat ook wel bekend als de ‘Adventure capital of the world’. Ondanks dat Queenstown maar een klein stadje is, is er enorm veel te doen. Dit zijn de vijf must do’s in Queenstown!
· Suzanne van Duijn
De 12 mooiste hikes ter wereld
Al wandelend de wereld ontdekken: kan het nog beter? Beleef de mooiste plekjes ter wereld met deze twaalf hikes.
· Suzanne van Duijn
4x Spectaculaire natuurreizen van Sawadee
Hoe erg we ook houden van een toffe citytrip, een prachtige rondreis door de natuur is echt onvergetelijk. Reisorganisatie Sawadee biedt onder andere deze vier prachtige natuurrreizen aan.
· Suzanne van Duijn
Nieuw-Zeeland in één minuut: Geweldig filmpje!
Prachtig filmpje van een prachtig land. Nieuw-Zeeland, we houden van je!
· Suzanne van Duijn
5x Must-do’s in Nieuw-Zeeland
Deze outdoor-activiteiten mag je zeker niet overslaan als je in Nieuw-Zeeland bent! (En zijn al genoeg reden om überhaupt te reizen in Nieuw-Zeeland!)
· Suzanne van Duijn
3 weken rondreizen in Nieuw-Zeeland: dit móet je zien
Op 24 uur vliegen afstand van Nederland ligt – in de schaduw van Australië – het prachtige Nieuw-Zeeland. Ja, het is een lange reis. Maar dat is het meer dan waard! En in tegenstelling tot Oz, rijd je in drie weken bijna het hele land rond.
· Redactie
's Werelds langste schommel in Nieuw-Zeeland
Het is niet alleen de langste schommel van Nieuw-Zeeland, maar tevens van de wereld: de 160 meter hoge Nevis Swing in Queenstown, Nieuw-Zeeland.
· Redactie
De langste waterglijbaan ter wereld
Voor liefhebbers van een beetje actie is Nieuw-Zeeland sowieso the place to be, maar nu hebben ze daar weer iets nieuws aan toegevoegd: 's werelds langste waterglijbaan!
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
De steilste straat ter wereld
San Francisco mag dan bekend staan om zijn stijle straten, met Lombard Street als de meeste bekende, maar de steilste straat ter wereld ligt toch ergens anders: in Dunedin in Nieuw-Zeeland.
· Laurens Taekema
Nieuw-Zeeland volgens reisblogger Marcella
In deze rubriek vertellen Nederlandse travelbloggers over hun ervaringen in een bepaald land. In deze derde aflevering vertelt Marcella ons vanalles over Nieuw-Zeeland!
· Redactie
Verenigde Staten is de ultieme rondreis bestemming
AMSTERDAM - Nederlandse reizigers zien de Verenigde Staten als het ideale land om in rond te reizen. De overige droombestemmingen liggen óók buiten Europa.

Archief

>