Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

632 blogs in de rubriek Algemeen
· Redactie
7 Kastelen waar je kunt slapen
Heb je er ooit van gedroomd om als een prins of prinses in een kasteel te slapen? Hier vind je zeven kastelen waar je je eigen real-life sprookje kunt beleven!
· Redactie
VIDEO: Het Noorderlicht boven Alaska
Bij het Noorderlicht denk je misschien als eerste aan plekken als IJsland of Fins Lapland, maar ook in de Amerikaanse staat Alaska is het Noorderlicht goed te zien, zoals je ziet in deze video.
· Redactie
FOTOSERIE: De schoonheid van Myanmar
Myanmar is magisch en wat ons betreft een van de mooiste landen in Zuid-Oost-Azië. In deze fotoserie zie je de schoonheid van dit bijzondere land.
· Redactie
Waarom rijden op een olifant NIET op je bucketlist moet‏
Je ziet misschien wel eens foto's van familie of vrienden voorbij komen op Facebook die op een olifant zitten ergens in de jungle in Azië. Hoewel dit misschien op het eerste gezicht een mooie ervaring lijkt, vertellen we je hier waarom je dit vooral NIET aan je bucketlist toe moet voegen.
· Redactie
3 adembenemende natuurverschijnselen rond de wereld
Het noorderlicht, een zonsverduistering of vulkaanuitbarstingen, dergelijke natuurfenomenen kunnen voor unieke ervaringen zorgen tijdens je reis. In dit artikel geven we je 3 andere natuurverschijnselen om aan je bucketlist toe te voegen.
· Redactie
VIDEO: De schilderachtige schoonheid van Oostenrijk
Het landschap van Oostenrijk is met niets te vergelijken. In het midden van Europa, vind je hier een spectaculaire combinatie van culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. In deze time-lapse video een glimp van Oostenrijk.
· Redactie
De gelukkigste landen ter wereld zijn misschien ook wel de mooiste
Als je op zoek bent naar de gelukkigste plekken op aarde, voeg dan deze landen toe aan je bucketlist. Het zijn misschien ook wel de mooiste.
· Redactie
De drijvende bioscoop in Thailand
De meeste mensen kijken graag naar een film in de open lucht. Vanuit Amerika kennen we de drive-in bioscoop, en bij het Thaise eiland Yao Noi hebben ze daar de 'sail-in' variant van gemaakt, waar je drijvend op het water naar een film kon kijken.
· Redactie
9 stranden om te vermijden
Zand tussen je tenen, de onverbiddelijke zon in je gezicht, en een zee vol zout en slijmerige wezens. Naar het strand gaan is maar afzien hoor. Deze 9 stranden kun je daarom maar beter vermijden.
· Redactie
VIDEO: Prachtige beelden van zeeleeuwen op de Galápagos eilanden
De Galápagos eilanden staan bekend om hun unieke diersoorten, en één daarvan is de Galápagos zeeleeuw, die uitsluitend hier leeft. In deze video zijn prachtige beelden van deze mooie dieren te zien.
· Redactie
Doelsparen voor een wereldreis
Bijna iedereen heeft er wel eens over gefantaseerd: maandenlang de mooiste plekjes van de wereld bezoeken zonder je ook maar ergens druk om te hoeven maken. In dit artikel lees je hoe je doelgericht kunt sparen om je eigen wereldreis te financieren.
· Redactie
VIDEO: De afwisselende landschappen van het Nederlandse platteland
Het Nederlandse landschap is plat en saai, toch? Dat is ook wat filmmaker Stef Kwinten dacht voordat hij zijn time-lapse video "Dutch Skies" maakte. Tijdens het maken van de film begon Kwinten echter de schoonheid van het Nederlandse landschap pas te merken.
· Redactie
333TRAVEL - Een kijkje achter de schermen
In de serie 'Een kijkje achter de schermen' is het deze keer de beurt aan 333TRAVEL. Deze reisorganisatie is vooral bekend van haar individuele rondreizen op maat naar Azië, maar biedt inmiddels ook reizen aan naar Amerika, Australië en Nieuw Zeeland. Reisspecialist Nico vertelt ons er meer over!
· Redactie
De 5 meest gevaarlijke activiteiten op reis
Reizen staat voor veel reizigers gelijk aan avontuur en als we weg van huis zijn durven we vaak net iets meer dan normaal. Voor de waaghalzen hier 5 van de meest gevaarlijke activiteiten op reis.
· Redactie
De 10 beste eilanden ter wereld in 2015
Na een lange winter klinkt ieder eiland met een strand en wat zon al als het beste eiland ter wereld, maar als je echt serieus wilt genieten, ga dan naar een van deze top 10 eilanden ter wereld.
· Redactie
FOX gekozen tot populairste verre reizen reisorganisatie
FOX reizen heeft de Zoover Award gewonnen voor "Populairste aanbieder verre reizen". Namens Rondreis.nl gefliciteert FOX!
· Redactie
VIDEO: Hypnotiserende luchtfoto's en videobeelden samengevoegd
Beelden gefilmd vanuit de lucht met een drone zijn meestal al indrukwekkend om te zien, maar in deze video wordt daar een bijzondere draai aan gegeven, waarbij video beelden en foto's door elkaar heen lopen.
· Redactie
Amerika's Nationale Parken zijn dit weekend gratis
Van de gigantische sequoia bomen in Yosemite tot de geisers van Yellowstone, dit weekend zijn alle Nationale Parken in Amerika gratis toegankelijk!
· Redactie
De 5 goedkoopste Europese steden
Voor wie graag een stedentrip in Europa zou willen maken is het nu een goed moment. Niet alleen zijn de prijzen van vluchten gedaald, maar ook accommodaties zijn goedkoper geworden vergeleken met vorig jaar. Wat de goedkoopste steden zijn lees je hier.

Archief

>