Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

632 blogs in de rubriek Algemeen
· Redactie
De langste waterglijbaan ter wereld
Voor liefhebbers van een beetje actie is Nieuw-Zeeland sowieso the place to be, maar nu hebben ze daar weer iets nieuws aan toegevoegd: 's werelds langste waterglijbaan!
· Redactie
Wat is het gevaarlijkste dier ter wereld?
Wat is het meest gevaarlijke dier ter wereld? Je denkt misschien al snel aan grote, angstaanjagende dieren als haaien of beren, maar deze cijfers zullen je verbazen!
· Redactie
50 foto's die laten zien hoe mooi Amerika is
Amerika is zo groot en gevarieërd, dat het bijna niet voor te stellen is dat de vele unieke landschappen samen één land vormen. In deze post laten we de natuurlijke schoonheid van de 50 Amerikaanse staten zien.
· Redactie
Tokio krijgt observatiedek over drukste kruispunt ter wereld
Het Shibuya-kruispunt in de Japanse hoofdstad Tokio is 's werelds drukste kruispunt, dat liefhebbers in 2019 vanaf een observatiedek kunnen gaan bekijken.
· Redactie
West Coast Travel Adventure - Een kijkje achter de schermen
Het is weer tijd voor een "Kijkje achter de schermen". In deze aflevering zijn we op bezoek bij West Coast Travel Adventure: een echte specialist voor reizen naar de westkust van de Verenigde Staten. Patrick is de oprichter en hij vertelt ons vanalles over zijn onlangs opgestarte reisorganisatie.
· Redactie
VIDEO: De Himalaya vanuit de lucht
Het Himalaya gebergte in het zuiden van Azië bevat meer dan 40 bergtoppen boven de 7.000 meter hoogte, waaronder de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest. In deze video zie je indrukwekkende beelden van de Himalaya vanuit de lucht.
· Redactie
Vuurvliegjes park geopend in Wuhan, China
Liefhebbers van vuurvliegjes hebben nu een plek om naar toe te gaan: 's werelds eerste vuurvlieg-thema park in Wuhan, de hoofdstad van de Chinese provincie Hubei.
· Redactie
's Werelds mooiste lantaarn festivals
Of ze nu met honderden tegelijk in de lucht zweven, zachtjes drijven over het water of aan tempels hangen om het nieuwe jaar in te luiden, lantaarns zorgen altijd voor een unieke sfeer met hun gracieuze verlichting. Hier hebben we een aantal van de mooiste lantaarn festivals voor je op een rij gezet.
· Redactie
Exploring Colombia - Een kijkje achter de schermen
Exploring Colombia is een échte specialist in reizen naar Colombia. Vanuit het noorden van het land helpt deze reisorganisatie je graag bij het regelen van je Colombia rondreis. Mede-oprichtster Gerda geeft ons een kijkje achter de schermen.
· Redactie
De 6 mooiste stranden in Europa
Europa is bezaaid met vele en lange kustlijnen en talloze eilanden, en dus ook vele, vele stranden. Hier zijn enkele van de mooiste stranden in Europa, die je echt moet kennen.
· Redactie
VIDEO: Chicago in de nacht
De Amerikaanse stad Chicago heeft een indrukwekkende skyline, met 4 van de 10 hoogste gebouwen in Amerika. In deze timelapse video zie je hoe mooi Chicago is tijdens de nacht.
· Redactie
De 25 mooiste bezienswaardigheden in 2015
Afgelopen week maakte TripAdvisor de winnaars bekend voor de beste bezienswaardigheden in 2015, volgens de beoordelingen op hun website. Bekijk hier de top 25 beste bezienswaardigheden wereldwijd in 2015.
· Redactie
25 mooiste skylines ter wereld
Iedere stad in de wereld heeft een unieke skyline, maar sommige steden springen er echt uit. In deze fotoserie vind je de mooiste skylines ter wereld op een rij.
· Redactie
Verlaten vissersdorp op Chinese eiland Gouqi
Gouqi is een Chinees eiland dat onderdeel is van de Zhoushan archipel, even ten zuiden van Shanghai. Veel vissersdorpjes zijn hier verlaten en de beste bewaarde vind je op het eiland Gouqi.
· Redactie
5 van de meest afgelegen plekken ter wereld
Vind je het eigenlijk ook maar niks om tijdens je reis Nederlanders tegen te komen? De kans dat dat op een van deze afgelegen plekken gebeurt is dan in ieder geval een stuk kleiner. Sommige zijn moeilijk te bereiken en anderen zijn de enige bewoonde plekken in de verre omgeving. Bekijk hieronder vijf van de meest afgelegen plekken ter wereld.
· Redactie
VIDEO: Prachtige timelapse van Salar de Uyuni in Bolivia
Salar de Uyuni is de op een na grootste zoutvlakte van de wereld en in deze video "Reflections from Uyuni" zie je de schoonheid van deze Boliviaanse zoutvlakte.
· Redactie
Het Sørvágsvatn meer in de Faeröer eilanden
Lake Sørvágsvatn is het grootste meer van de Faeröer, gelegen op het eiland Vágar. Door een optische illusie lijkt het meer een stuk hoger dan de oceaan te liggen.
· Redactie
Kunstenaar schildert prachtige portretten van vrouwen op zeeweringen in Hawaii vanaf zijn surfplank
De New Yorkse kunstenaar Sean Yoro aka Hula heeft in Hawaii een aantal prachtige portretten van mooie vrouwen geschilderd die reflecteren in het water.
· Redactie
De natuurlijke zwembaden van Hawaï
Moeder Natuur houdt wel van een goede pool party, en een plek waar je deze in overvloed tegenkomt is Hawaï. Bekijk hier de mooiste natuurlijke zwembaden van Hawaï.

Archief

>