Home
Blog
Mei 2015

Reisinspiratie

35 blogs geschreven in mei 2015
· Redactie
Waarom iedere Amerika-fan Breaking Bad moet kijken
Breaking Bad is een sublieme serie die je als liefhebber van de Verenigde Staten niet mag missen. Waarom? Dat lees je hier!
· Redactie
De drijvende bioscoop in Thailand
De meeste mensen kijken graag naar een film in de open lucht. Vanuit Amerika kennen we de drive-in bioscoop, en bij het Thaise eiland Yao Noi hebben ze daar de 'sail-in' variant van gemaakt, waar je drijvend op het water naar een film kon kijken.
· Redactie
9 stranden om te vermijden
Zand tussen je tenen, de onverbiddelijke zon in je gezicht, en een zee vol zout en slijmerige wezens. Naar het strand gaan is maar afzien hoor. Deze 9 stranden kun je daarom maar beter vermijden.
· Redactie
VIDEO: Prachtige beelden van zeeleeuwen op de Galápagos eilanden
De Galápagos eilanden staan bekend om hun unieke diersoorten, en één daarvan is de Galápagos zeeleeuw, die uitsluitend hier leeft. In deze video zijn prachtige beelden van deze mooie dieren te zien.
· Redactie
5x Italië buiten de gebaande paden
Milaan, Florence, Rome: Het is geen verrassing dat Italië is een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld is. Maar in plaats van alleen deze hotspots te bezoeken, zou je ook eens minder bekende regio's moeten bezoeken. We geven je vijf keer Italië buiten de gebaande paden!
· Redactie
Dé app voor je roadtrip door Amerika
Het is zo ver: Je gaat eindelijk die gedroomde roadtrip door Amerika maken. Huurauto? Check. Snacks voor onderweg? Check? Reisgids? Nah...daarvoor is er nu deze handige app.
· Redactie
Het Dal van de 72 watervallen in Zwitserland
Het Zwitserse dorp Lauterbrunnen ligt weggestopt in een vallei tussen 72 watervallen en is misschien wel een van de mooiste plekken die we ooit hebben gezien.
· Redactie
Doelsparen voor een wereldreis
Bijna iedereen heeft er wel eens over gefantaseerd: maandenlang de mooiste plekjes van de wereld bezoeken zonder je ook maar ergens druk om te hoeven maken. In dit artikel lees je hoe je doelgericht kunt sparen om je eigen wereldreis te financieren.
· Redactie
Suriname: een mix van exotische culturen en ongerepte jungle
Suriname is een unieke reisbestemming. Het land heeft een exotische mix van culturen, maar toch wordt er gewoon Nederlands gesproken. Suriname heeft ongerepte jungle, brede rivieren, bergen en volop mogelijkheden om helemaal off the beaten track te gaan.
· Redactie
FOTOSERIE: De 24 mooiste plekken in Zuid-Korea
Zuid-Korea heeft van die plekken waar fotografen verliefd op worden en telkens weer naar terug willen gaan. In deze post 24 van de mooiste plekken in Zuid-Korea!
· Redactie
De Congost de Mont-rebei kloof in Spanje
De Congost de Mont-rebei is een prachtige kloof die gecreeërd is door de Noguera Ribagorzana rivier in Spanje, door te snijden door het Sierra de Montsec gebergte in de Catalaanse provincie van Spanje.
· Redactie
5 bestemmingen met het helderste water
Hoe vaak is het niet voorgekomen dat je een strand of meer hebt bezocht en werd teleurgesteld door de troebelheid van het water? Dat gaat je bij deze bestemmingen in ieder geval niet gebeuren! Bekijk hier vijf bestemmingen met het meest heldere water.
· Redactie
VIDEO: De afwisselende landschappen van het Nederlandse platteland
Het Nederlandse landschap is plat en saai, toch? Dat is ook wat filmmaker Stef Kwinten dacht voordat hij zijn time-lapse video "Dutch Skies" maakte. Tijdens het maken van de film begon Kwinten echter de schoonheid van het Nederlandse landschap pas te merken.
· Redactie
Eén van de mooiste zonsopkomsten ter wereld
Wie vroeg opstaat, kan beloond worden met een mooie zonsopkomst en op het Hawaiiaanse eiland Maui kun je misschien wel een van de allermooiste zonsopkomsten aanschouwen, bovenop een actieve vulkaan.
· Redactie
Ásbyrgi: V-vormige kloof op IJsland
In het noorden van IJsland, binnen het Vatnajökull National Park, ligt een enorme V-vormige kloof: de Ásbyrgi Canyon, een van de parels van IJsland.
· Redactie
Lake Tahoe: Schitterend helder meer in de VS
Lake Tahoe is met haar kraakheldere water en het fantastische omringende berglandschap één van de mooiste plekken in West-Amerika. Een enorm fotogeniek gebied, bekijk deze foto's maar eens!

Archief