Home
Blog
Bestemmingen
Lake Tahoe: Schitterend helder meer in de VS

Lake Tahoe: Schitterend helder meer in de VS

op 1 mei 2015
1 minuut leestijd
Lake Tahoe: Schitterend helder meer in de VS

Lake Tahoe is met haar kraakheldere water en het fantastische omringende berglandschap één van de mooiste plekken in West-Amerika. Een enorm fotogeniek gebied, bekijk deze foto's maar eens!

Lake Tahoe is een enorm zoetwatermeer aan de rand van het Sierra Nevada gebergte. Het meer grenst aan de ene kant aan Californië en aan de andere kant aan de staat Nevada. Voor beide staten is Tahoe (zoals het gebied in de volksmond genoemd wordt) een zeer populaire plek om te bezoeken. Hiken, mountainbiken, vissen en watersporten in en op het meer is hier enorm populair. In de winter kun je er zelfs skiën!

Wat Lake Tahoe vooral zo ongelooflijk mooi maakt is het prachtig heldere water. Wij laten de foto's even voor zich spreken...

Lake Tahoe weetjes

Tot slot nog een paar weetjes.

- Lake Tahoe is, met meer dan 500 meter, het op één-na-diepste meer van de Verenigde Staten

- South Lake Tahoe is de dichstbijzijnde stad

- Er ligt maar één eilandje in het meer, genaamd Fannette Island.

- Vanuit Emerald Bay kun je Fannette Island goed zien

- Emerald Bay is met haar bijna groene water één van de mooiste plekken van Lake Tahoe

- Washo-indianen zijn de oorspronkelijke bewoners van Lake Tahoe

- Wie een gokje wil wagen zit hier ook goed, want aan de kant van Nevada vind je grote casino's

Top reizen naar Amerika

Mexico, Miami & Key West

Mexico, Miami & Key West

17 dagen
Individuele rondreis
Individuele rondreis
Geniet van zonovergoten stranden in Key West, het bruisende Miami en oude Maya-ruïnes en kristalhelder water in Tulum. Een reis naar deze prachtige bestemmingen is een perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. Deze reis is de perfecte combinatie tussen relaxen en culturele sites bezoeken. Je start de reis in Miami en rijdt de prachtige route bij Key West. Vervolgens gaat de reis verder naar het veelzijdige Mexico. Via Cancun bezoek je het schier eiland van Yucatan en een van de zeven wereldwonderen Chitzen Iitza. Om de reis relaxt af te sluiten eindigen we deze reis in Cancun. Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft.Persoonlijk advies, daar draait het om bij Travel Legends. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8