Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Redactie
Oktoberfest München
Als je van oergezellige, Duitse volksfeesten houdt dan kun je het ‘Oktoberfest’ natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten trekken. Ook dit jaar vindt het festijn weer zeventien dagen lang plaats in de Duitse stad München. Het is afgelopen zaterdag van start gegaan en duurt nu nog tot 3 oktober.
· Redactie
Buenos Aires
Als je een vakantie naar Argentinië aan het plannen bent, zorg er dan in elk geval voor dat je een aantal dagen in Buenos Aires kunt doorbrengen. Deze bruisende en bijzonder charmante stad wordt namelijk niet voor niets ook wel het Parijs van Zuid-Amerika genoemd.
· Redactie
Beste reistijd Guatemala
Het land Guatemala ligt in Midden-Amerika en heeft een tropisch klimaat. In het noorden en westen grenst Guatemala aan Mexico en in het oosten aan Belize, El Salvador en Honduras. Voor het overige grenst het land aan zee. De inwoners stammen voor het grootste gedeelte af van traditionele Maya indianen en de voertaal is Spaans.
· Redactie
Bezienswaardigheden Java
Java is het dichtstbevolkte en meest bezochte eiland van Indonesië. Je vindt er drukke en moderne steden als Jakarta, tevens de hoofdstad van Indonesië, maar ook tal van oude, culturele bezienswaardigheden.
· Redactie
Zanzibar: Hét bounty eiland van Tanzania
Een mooie bestemming voor een veelzijdige rondreis is Zanzibar, een eiland voor de kust van Tanzania. Hier vind je niet alleen prachtige, witte stranden en heerlijk weer maar ook bijzondere architectuur.
· Redactie
Allerhande Thailand tips
Thailand staat bij veel mensen hoog op de lijst van te bezoeken landen. Als je voor het eerst in Thailand gaat rondreizen is het handig om een aantal zaken te weten.
· Redactie
Sterk in prijs verlaagd: Rondreis Chili bij FOX Vakanties
FOX Vakanties heeft een geweldige aanbieding voor een rondreis naar Chili. Het gaat om de reis "16-daagse Rondreis Chili: Wijn, Woestijn en Eeuwige sneeuw".
· Redactie
Europa blijft populair
Voor de Nederlandse vakantiegangers is en blijft reizen binnen Europa populair. Ook de interesse in reizen naar het Caribische gebied nam enigszins toe, maar met name Frankrijk is dit jaar weer gestegen in populariteit, op de voet gevolgd door Duitsland.
· Redactie
Reizen langs Spaanse paleizen
Heb je zin in een vakantie vol luxe en historie? Dan is het misschien een leuk idee om een reis langs zogenaamde ‘Paradores’ te maken. Dit zijn paleizen, kloosters en kastelen die door de Spaanse overheid zijn omgebouwd tot een luxe hotel. Er zijn er zo’n 86 in Spanje, vaak gelegen op bijzondere locaties.
· Redactie
Mooie routes door Ierland
Eigenlijk moet je in Ierland gewoon op je gevoel gaan rondrijden en de wegen inslaan die jou het meeste aanspreken. Het kan echter handig zijn om bij een rondreis door Ierland toch een paar mooie gebieden te doorkruisen, omdat deze gewoon prachtig zijn en het er niet meer uitmaakt waar je naartoe rijdt.
· Redactie
All-inclusive topbestemmingen
All-inclusive reizen zijn ideaal als je op zoek bent naar een zorgeloze vakantie. Alle denkbare zaken zitten bij de prijs inbegrepen en dat heeft een aantal voordelen. De all-inclusive formule is populair en wordt daarom in steeds meer landen aangeboden.
· Redactie
Festivalmaand in Sydney
In de maand augustus kun je in het Australische Sydney genieten van een heleboel interessante festivals. Er worden in deze ‘wintermaand’ namelijk tal van evenementen georganiseerd, onder meer op het gebied van cultuur, sport, design en wetenschap.
· Redactie
Bootcamp op Ibiza
Zit je even niet zo lekker in je vel en kun je wel een zetje in de goede richting gebruiken? Heb je zin om een week flink aan jezelf te werken, door te sporten en gezond te eten, maar heb je ook behoefte aan zon, zee en ontspanning? Boek dan een week Bootcamp op Ibiza bij The Bootcamp Club.
· Redactie
Israël populair vakantieland
Israël had vorig jaar al veel bezoekers en lijkt ook dit jaar weer een topbestemming te zijn voor vakantiegangers. Een aantal reisorganisaties biedt charterreizen naar Eilat aan, waardoor er in de zomer van 2011 naar verwachting een heleboel Nederlanders hun vakantie zullen doorbrengen in de Israëlische zon.
· Redactie
Rondreizen in Zuid-Afrika?
Een rondreis maken in Zuid-Afrika is een ervaring om nooit te vergeten! Natuurschoon in al zijn diversiteit vind je nergens mooier. Een smeltkroes van culturen, een mild klimaat en een moderne infrastructuur. Welkom in Zuid-Afrika.
· Redactie
IJsland
De natuur zorgt er voor vuur, ijs, bizarre lavaformaties en spuitende geisers. En de IJslander ondergaat alles op zijn manier. Nu eens uitbundig, dan weer gelaten wachtend op het licht.
· Redactie
Amerika erg populair in 2010
WASHINGTON - De Verenigde Staten hebben in 2010 meer bezoekers uit het buitenland ontvangen dan in welk jaar ook. Zestig miljoen buitenlanders reisden naar het land, 17 procent meer dan in 2000, het vorige recordjaar.
· Redactie
Toerisme Egypte trekt weer aan
De Egyptische reissector heeft groot vertrouwen in een snel herstel van het toerisme. Het aantal boekingen staat op 35 procent ten aanzien van maart 2010, maar de reisaanvragen nemen snel toe.
· Redactie
Bezienswaardigheden Tanzania
Tanzania behoort tot het mythische Afrika, een land van legendarische ontdekkingsreizigers en trofeejagers. Die tijden zijn voorbij, maar Tanzania blijft een uitgelezen terrein voor avonturen. Bekijk hier alle bezienswaardigheden van die prachtige land dat ook zeer geschikt is voor een rondreis.

Archief

>