Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Redactie
Goedkope groepsreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Rondreizen naar Australië of Nieuw-Zeeland staan op het lijstje van vele reizigers. Logisch, maar door de gigantische afstand zijn het geen landen waar je even eenvoudig naartoe kunt gaan. Hierdoor liggen de prijzen van rondreizen in Oceanië vaak ook erg hoog. Daarom is het wellicht extra interessant dat Kuoni spectaculaire kortingen geeft!
· Redactie
Ontdek Sao Paulo
De stad Sao Paulo in Brazilië is onder toeristen niet heel erg bekend. Dat is jammer, want de stad heeft een aantal interessante bezienswaardigheden en is bovendien een leuke basis voor het maken van allerlei tripjes in de omgeving.
· Redactie
Bijzonder Bhutan
Bhutan is een onafhankelijk koninkrijk in de Himalaya. In dit bijzondere land val je als reiziger van de ene in de andere verbazing. Het loont dan ook zeker de moeite om eens een trip naar Bhutan te ondernemen en er een tijdje rond te reizen.
· Redactie
Veelzijdige Kaap
Een van de meest geliefde reisbestemmingen ter wereld is het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Deze bestemming verslaat andere kandidaten als New York, Sydney en Parijs met gemak. Dat is ook niet zo vreemd, want als je eens kijkt naar wat Kaapstad allemaal te bieden heeft, dan hoef je waarschijnlijk niet lang na te denken over je volgende vakantiebestemming.
· Redactie
Amerika actieweek bij FOX Vakanties
Deze week bij FOX Vakanties: speciale aanbiedingen voor liefhebbers van de Verenigde Staten. U ontvangt van maandag 20 februari tot en met zondag 26 februari 2012 op elke nieuw geboekte groepsreis, individuele reis, strandvakantie of combireis naar de Verenigde Staten maar liefst EUR 75,- korting per boeking.
· Redactie
Prachtig Sri Lanka
Ben je op zoek naar een verre bestemming voor een reis vol prachtige natuur, vriendelijke mensen en de mooiste stranden? Denk dan eens aan een vakantie in Sri Lanka, een fantastische locatie voor een heerlijk ontspannen strandvakantie maar ook heel geschikt voor een gevarieerde rondreis.
· Redactie
Populairste rondreis landen bij Riksja Travel
Zojuist heeft Riksja Travel via Twitter bekend gemaakt wat de 5 populairste rondreis landen zijn die momenteel bij Riksja geboekt worden. Azië doet het hierin met 3 landen erg goed.
· Redactie
De beste verre shopbestemmingen
Als je tijdens je verblijf in een ver land graag ook af en toe een beetje wilt winkelen, dan is het handig om alvast te weten op welke bestemmingen je de leukste winkels kunt vinden. Hieronder volgt een overzicht van enkele verre bestemmingen waar je prima kunt shoppen.
· Redactie
Leuke shopsteden in Europa
Als je van shoppen houdt, dan is er natuurlijk niets leuker dan een lang weekend in een stad te verblijven waar je heerlijk los kunt gaan in de mooiste, beste of meest bijzondere winkels. Gelukkig zijn er in Europa een aantal steden die aan bovenstaande omschrijving voldoen en je vliegt er binnen een paar uur naartoe.
· Redactie
Badderen en sporten in Ecuador
Heb je er de tijd voor en er zin in om een verre, actieve reis te maken? Kies dan eens niet voor de gebruikelijke bestemmingen, maar ga eens naar Ecuador. Dit is wellicht geen voor de hand liggende keuze, maar hé, jij hebt bij thuiskomst in elk geval wel originele verhalen te vertellen.
· Redactie
Zonnen in Dubai
Terwijl het kwik in Nederland recordtemperaturen van maar liefst drieëntwintig graden onder nul haalt, kun je in Dubai heerlijk van de zon genieten. Zelfs het zuiden van Europa heeft te maken met hevige sneeuwval en ijs, dus waarom zou je deze winter niet iets verder reizen om in elk geval zongarantie te hebben.
· Redactie
Hong Kong is hot!
Steeds meer toeristen kiezen voor een reis naar China en vooral de indrukwekkende stad Hong Kong doet het goed bij veel reizigers. In het jaar 2011 liepen er maar liefst zo’n tweeënveertig miljoen toeristen rond in de stad.
· Redactie
Hoi An!
De naam klinkt als een vrolijke begroeting en je zult je in deze leuke stad in Vietnam zeker ook al snel op je gemak voelen. De straten staan vol met prachtige koloniale huizen en statige gebouwen en de leuke straatjes van Hoi An vormen eigenlijk ook één groot winkelparadijs.
· Redactie
Eindbestemming Mexico?
Het zal slechts een enkeling ontgaan zijn dat het jaar 2012 volgens de oude Maya’s weinig goeds in petto heeft. Volgens de Maya’s zou de wereld namelijk aan het einde van dit jaar vergaan. In Mexico maken ze van de gelegenheid gebruik om tal van locaties van de oude Maya’s onder de aandacht van toeristen te brengen.
· Redactie
Culinair festival Jersey
Jersey is een van de Engelse Kanaaleilanden en bevindt zich vlak voor de kust van Normandië. Op Jersey vind je om die reden een interessante mix van Engelse en Franse invloeden, niet alleen in de architectuur en het landschap, maar ook in de keuken.   
· Redactie
Sportief Malta
Als je van een actieve vakantie op een zonnig eiland houdt, waar je volop de gelegenheid hebt om lekker sportief bezig te zijn, dan is Malta voor jou ‘the place to be’. Malta gaat in 2012 namelijk furore maken als meest sportieve eiland ter wereld.
· Redactie
Veelzijdig Málaga
Málaga is niet alleen de geboortestad van de wereldberoemde schilder Pablo Picasso, maar ook een heerlijke plaats om van je vakantie te genieten. Het klimaat is er in het vroege voorjaar al aangenaam en ook in de winter hoef je er niet te lopen koukleumen. Net als in Barcelona heb je in Málaga de ideale combinatie van stad en strand.
· Redactie
Ontspannen op Curaçao
Of je nu van rust of van een beetje leven in de brouwerij houdt, op het altijd zonnige Curaçao zal elke reiziger zich al snel op zijn gemak voelen. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan het feit dat je er gewoon Nederlands kunt praten.
· Redactie
De kust bij Sydney
Als je de naam Sydney noemt, dan denken veel mensen gelijk aan bezienswaardigheden als de Sydney Harbour Bridge en het vanwege de bijzondere architectuur wereldberoemde Opera House. Net buiten Sydney valt echter ook heel veel te zien, dus trek je wandelschoenen aan en loop een paar uur langs de kust van Oost-Sydney.

Archief

>